azachiel píše:
Chápu-li dobře tvůj rozumný důvod, tak ti vadí, že ti aktivnější lidi vyberou poklad? To je snad přirozený ne ? Než se tam dala ghoust gate k pokladu, tak ti to bylo také večně obsazený.
Ach nie, nechapes, je mi luto. Pointou casti mojho prveho postu ktoru citujes nie je to ze nemam poklad, ze mi to aktivnejsi vyberu a ze mi to vadi. Slo o to poukazat na fakt, ze sa to chodi iba ked ludia vidia ze tam je poklad, nie o to, ze ja sa tam potom neviem dostat. To je samozrejme uplne nepodstatne. Z osobnej skusenosti viem, ze sa tam neda dostat iba ked je doplneny immortal, inokedy to je uplne bez problemov, bloknutu gate ked neni doplneny som zazil asi 2x.
Dufam ze uz chapes pointu mojho prveho postu, ale este radsej inak, aby to bolo uz uplne jasne: Je mi jedno kto chodi immortal, kto ma predbehne a kto ho vyberie. Pointa mojho postu je, ze tam ludia chodia len ked je poklad, lebo idu na istotu a tak to podla mna byt nema. Ako povedal Long, kazi to hru, dovodom prechodu dungu sa stava cista vypocitavost, alebo inak, "Ideme pre mamon" a myslim si ze to je na prd a ze to tak je zle.
azachiel píše:
pokuď ti Paine nejde o poklad, proč ty Heroiny nejdeš jen tak pro fun ? Jak sem z tvého topiku pochopil,tak když není poklad máš volnou cestu
Heroicky som uz siel vela krat aj ked boli immortaly prazdne a nevadilo mi to, podla tvojich kriterii teda "for fun". Neviem ako ty, ale ja vacsinu dungov chodim "for fun" s tym ze tam mozno bude poklad, ktory potesi.
azachiel píše:
Myslíš,že by sebraní té gate něco změnilo? to se mýlíš
Som rad ze si uz takto predcasne vytvoril predbezny odhad, ale pockal by som si na realne statistiky, lebo v nazore na toto sa zjavne nezhodneme : )