Helec brachovi se taky zratila z hlavního báglu a ani ej NB aj ji mam a vim ze je NB ale bracha ju mel v hlavnim baglu a taky se mu foukla pryc pred nejakym casem a od ty doby nema novou... takze jestli nejak zahaprovala sfera nebo tak neco ...Illidan píše:Mozem dostat niaku oficialnu odpoved od GM ci ta gangrel kniha na famu je nb .... Ak ano preco som ju stratil ( mal osm j uv hlavnom )...A ci mam kupit novu ci take npc co ju predava vobec je alebo si mam napisat page (ktoru uz pisem 2 dni a furt nemam tu knihu ) ...
Vampire
Re: Vampire
Taky jsem o ní nějak záhadně přišel... Chodim mapky a daily quest. Fame deedu je zatim dost.
tj spis ji nekam schovate do banky kvui vaze , a potom ji nenajdete nebo date do sacku :p
Jestli my mrcha skočila z báglu do banky, tak loguju a jdu jí hned hledat
Neznizovali ste dmg stonovi ? niak sami to nezda mam niaky mensi dmg ...
26.02.2012 13:04:53 bylo posledni nahrani scriptu ... takze se ti to zda.Illidan píše:Neznizovali ste dmg stonovi ? niak sami to nezda mam niaky mensi dmg ...
Nemohlo by sa zrychlovatko nabijat jak normalny wamp krystal a pri 10 nabiti sa dalo mrofnut ? alebo viacej Edgard chce spat zrychlovatko !
imp by nepotreboval nabitia:P
imp by nepotreboval nabitia:P
Tak pokial neotvorite impa ... lebo toto je diskriminaciaAcarus píše:Ani ne.
Kdyby bylo zrychlovátko bylo non-nb a bylo jen v pokladech, tak bys na to byl stejně, nemusí mít nutně každej všechnoIllidan píše:Tak pokial neotvorite impa ... lebo toto je diskriminaciaAcarus píše:Ani ne.
Pri 100 miningu kopat mapky/horizir bez odmorfu ?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a pri max alchemy miesat v morfe? a pri max fenc pouzivat zbrane v morfe? nebud nenasytny byron :p vamp bol uber char uz pred subclassmi, takze obzvlast teraz musi mat nejake obmedzenia...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Jop to ste si vsetci len nahovarali aky bol super bola to nula ktora sa tolerovala maximalne do pekla a tolerovalo sa to par ludom ale nie preto ,zeby to bol super char ale z lasky !Shadowsong píše: vamp bol uber char uz pred subclassmi
Tie mapky by sa ale mohli kopat z morfu nech nemusim behat na dualy jak dmmt ...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
snad sa nebudeme zas (a stale) hadat o sile vampa :p nieco pravdy mas, ale urcite uznas ze stale je to hlavne o hracovi o tom ako vyuzije potencial svojej postavy. upir ten potencial mal a aj ked nevyhovoval kazdemu, boli (a par ich zostalo) hraci co ten potencial vyuzit vedeli. okrem maga som myslim nevidel povolanie ktore by castejsie ako posledne prezilo krizovky a zachranovalo vypravy ako upir. bear grylls sa moze schovat :p
horizit je podla mna nastaveny spravne. s tymi mapkami by som mozno nieco urobil, ale v zasade whateva. poradime si s cimkolvek...
horizit je podla mna nastaveny spravne. s tymi mapkami by som mozno nieco urobil, ale v zasade whateva. poradime si s cimkolvek...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Tak s tímdle musím nesouhlasit. Upír i po specializacích je stále a jenom klamák(jediná změna k dobru je přeboost v morfu (gangrel).Shadowsong píše:snad sa nebudeme zas (a stale) hadat o sile vampa :p nieco pravdy mas, ale urcite uznas ze stale je to hlavne o hracovi o tom ako vyuzije potencial svojej postavy. upir ten potencial mal a aj ked nevyhovoval kazdemu, boli (a par ich zostalo) hraci co ten potencial vyuzit vedeli. okrem maga som myslim nevidel povolanie ktore by castejsie ako posledne prezilo krizovky a zachranovalo vypravy ako upir. bear grylls sa moze schovat :p
Gangrel - výborné změny supr dmg , krásně zastoupí paladina a warriora v low/medium/high(pride,dest) dungách. Do despice totálně nevhodná specka.
Brujah:Velice zajímavě upravený , absence magickejch nástrojů - dobře no(to se dá zvládnout) - solo questy budou těžší , ale absence světla a šlapání pastí tuto klasu pohřbívá.
Tremer:obyčejnej starej vampír, kterej má navrh blesk. Síla tmr zvíšená o 5 bodů (to je k smíchu). Ve výpravách tuto specku krásně zastoupí druidové. Chybí mi u této specializace ovladatelný summon. Ani nevím proč brát toto odvětví specky do dungu. Možná by nebylo na škodu , kdyby tato specializace měla místo zvýhodněného TMR , zvýhodněné GB - to by mělo za následek větší survivor ve výpravách. (PvP neřeším).
Naposledy upravil(a) Miki dne 07 bře 2012 15:10, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to ze je tremere smerovany viac magicky je uplne spravne. co mi na nom vadi je jeho obrovska sila v morfe. (bez ohladu na rp pozadie a pod) ak je gangrel morf vamp, brujah stredna cesta a tremere human, mal by sa tremerovi oslabit morf. v klanovom morfe mam vysoky ar, vysoku rychlost, dobry dmg a este aj vysoku int v morfe. tj trochu moc...
ostatne dva klany som nehral zatial takze radsej hovorit nebudem. a miki ty si bol vzdycky traged... :p (loljk)
ostatne dva klany som nehral zatial takze radsej hovorit nebudem. a miki ty si bol vzdycky traged... :p (loljk)
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
J miki je traged ,ktory tie dungy ma nachodene za vacsinu postav vidi co to v dungu robi vidi co v tom dungu treba...Ty si tu toho wampa obhajujes a by ma zaujimalo kedy si bol v poslednej dobe vo velkom dungu... Nechapem shadow preco si myslis zeby sa mala brat postava do dungu ,ktora nema dmg a pritom tam je LEN NA TEN DMG . naco tam potom je ?argument ze posledny prezije to je totalna sprostost pernamentne prezivaju hraci ktory to vedia hrat a nie preto ,ze su wampovia ...
no, podle mě měl být Brujah ten, co přežije nejdéle ( dýka UKRYTÉHO vraha ), ale to, že šlape pasti mu dost ubírá ( i když jsem ještě nezkoušel, Q splněnej mam, ale nemůžu se rozhodnout, jakou specku )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Vidím to na klan ForumspammerůWlern píše:no, podle mě měl být Brujah ten, co přežije nejdéle ( dýka UKRYTÉHO vraha ), ale to, že šlape pasti mu dost ubírá ( i když jsem ještě nezkoušel, Q splněnej mam, ale nemůžu se rozhodnout, jakou specku )
Upravění Brujah upíra:
-Odebráno kouzlo "Teleport" - (pouze svitek cd/12s)
-Přidáno kouzlo Night Sight
-Specializace brujah nešlape pasti
-Brujah upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
Upravení Tremer Upírá:
-Odebrání Tremer morfů
-Tremer upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
-Přidán item s kterým by mohl používat summy (5 slotů)
Item k otevření summon okna:
výroba:1xhigh horizite , 1x medium horizite , 1x low horizite , 5000 magic coinu ,50 000gp
vlastnosti:item není newbie , pokad je linknut na tremer upíra dokáže otevřít summon okno.
-Odebráno kouzlo "Teleport" - (pouze svitek cd/12s)
-Přidáno kouzlo Night Sight
-Specializace brujah nešlape pasti
-Brujah upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
Upravení Tremer Upírá:
-Odebrání Tremer morfů
-Tremer upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
-Přidán item s kterým by mohl používat summy (5 slotů)
Item k otevření summon okna:
výroba:1xhigh horizite , 1x medium horizite , 1x low horizite , 5000 magic coinu ,50 000gp
vlastnosti:item není newbie , pokad je linknut na tremer upíra dokáže otevřít summon okno.