1. vec, ked mas rr pod horizitom, daj ,hide na horizit a mozes hybat so vsetkym pod horizitomSelmaja píše:zajímalo by mě, proč jste tak rychle jako se zrušením zrychlovátka, nezareaovali se zavedením kopání horizitu v morfu, vzali jste krev z low dungů, ale jinde jste ji nepřidali, vzali jste zrychlovátko stonemu, ale neotevřeli jste quest na impa, hraju tu dva, vlastně už tři roky, stále jen vampa, ale za tu dobu jsem se nedostala na quest na stone impa, dobrý věci zavádíte dlouho a stále nad nimi laborujete a zhoršování hry zavedete po jednom pláči ublíženého pk a bez diskuzí a ohledů na mínění jiných hráčů. Když jsem byla pomalej vamp začátečník v zeleným morfu tak mě PK s oblibou pojížděli v maze, trapně lootili pár těžce vydělaných gp a gs, i ty blbý bandy se jim hodily ale brala jsem to jako hru a nekňučela, ale tohle mi přijde jako trapné fňukání zhrzeného PK a vy na něj slyšíte? Opravdu mám o vás stále horší mínění. A ta nemožnost hýbání krystaly v batohu, když jsem v morfu, když se mi pod něj dostane RRko, nebo i cokoliv jiného menšího, než krystaly, je to nepříjemné, proč se mi tedy věci dané do batohu při jeho zavření pomíchají a zpřehází, je to velmi nepříjemné, tak ať aspoň zůstanou na místě kde byly, a sledujte, pláču jako ublížené PK, fakt jsem strašně smutná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. vec, To ze ta PK pojazdili, bohuzial stane sa ale vsak to chce iba trochu skillu, mas lamu v batohu, vidis PK kym k tebe dobehne cez tie ohradky vsak to stihnes odmorf odshrink lamu a nasadnut a utekat nie?

3. vec, hrat PK je najstratovejsia vec na DP, a ked si uz zozeniem na PK nake dobre platy a podobne, a rozseka cely moj team nejaky 1 vamp to sa mi zda nespravne