Poklady v momentalnom stave

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Poklady v momentalnom stave

Příspěvek od Mihal »

Súhlasím s acarusom, že príliš velký mamon postupne začne nudiť a ludia si naplnia svoje ciele a skončia a je ťažké normovať tie poklady aby to nenastalo. Ale aj opak je likvidačný. Je potrebné najsť strednú cestu, hlavne teda v menení dungov, priťažovaní atd.

Bloknuť dung určite nie. Možno by som zaviedol opäť doplnanie pokladov postupne, to znamená každý den sa doplní len v 3 dungoch. A čumenda z 1 odstranit a nedoplnať všetky poschodia naraz ....
Heroiky su skôr otravny dung, teda ta nesmrtelna čast, teda pre nás ale možno niekoho to bavi ....
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Ocroc píše:čumendy
To se vubec nemelo zavadet.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Uzavření dungeonu určitě nepřipadá v úvahu. Oháníte se tu časovou náročností. Dovolím si tvrdit, že časová náročnost dungu se dost zkrátila, oproti dob minulým.
Poklady jsou adekvátní k časové náročnosti, obtížnosti dungeonu, + se přihlíží k tomu, že je možnost se kouknout na poklad. Ale to tu již řečeno bylo.
Cestou neustálého stěžování dungeonu bych se nerad vydal... to je jen taková náplast na současnou situaci, protože dřívě či později tahle situace kdy už dung bude "všední" přijde znovu. (nepleťte si stížení dungeonu s tím, že se pouze přehážou současné pasti jež už tam jsou).
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

berny píše:
Souhlasim
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Cele cumendy na poklady byla nejvetsi blbost co ste kdy mohli udelat,chcete je zrusit? Do toho ! To by byl rozumny krok,jeden z faktoru zabavnosti na uo je ten,ze jdes do dungu s tim,ze nevis co z neho budes mit...ten se uplne vytratil...ted uz je to jenom typicka monotonnost...jdem dung,vime ze tam je poklad a vime,ze v pokladu je hov...Dokonce bych zrusil i to nevyslapavani pasti...hned by se v dungach vic umiralo..a treba by zase ziskali vyznam i ostrostrelci ze?:P

Edit:Jeste bych doplnil,ze treba ja osobne bych byl radeji,kdyby byli TOP dungeony v stavu takovem,ze ho pujdu treba 3x a z toho 2x umru ale ten jeden poklad mi ty dva vylehy vynahradi...prijde mi to jako mnohem zabavnejsi a lepsi varianta nez jit dung 15x a z toho v nem 1x umrit a postupne si nabirat mamonik do sekurky...tomu rikam opravdova nuda :)
Naposledy upravil(a) Arandil dne 28.02.2012 13:49:42, celkem upraveno 1 x.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Persefona píše:
berny píše:
Souhlasim
taky jsem pro aby se zrusil desp1 a heroic cumenda...ale do takovejch ratmanu bych urcite zavedl(ten klic ma preci nejakou hodnotu).
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

1) Zrušit náhledy na poklad.
2) Přidat už konečně nějakej smysluplnej loot do dungovejch potvor. To co z nich v poslední době padá je děs a hrůza. Nedivte se, že všichni křičej o pokladech, když z ničeho už nemá šanci padnout něco použitelnýho. Nebo mi schválně řekněte, jaká je šance třeba na ice část z ice dragona... 1:200? Sochy z LD? 1:500? No nic.
3) Pokusit se poklady nedoplňovat najednou ve všech dungách, protože to pak vybere všechno jedna skupina v rozmezí dvou dnů. (Jo jo, určitě mi napíšete, že se to neděje, ale...)
4) Nedávejte do pokladů craftitelný věci. Když už tu truhličku otevřu ať je z čeho mít radost no ne? Lepší jeden pořádnej item, než 30 blbin co stejně nakonec vyfízzujou.

To je asi tak všechno. Jenom bych dodal, že poklad by měl, myslím, být něco víc než jenom "dorovnání nákladů". Náklady na dung by s mírným přesahem měl pokrýt loot z NPC. Bohužel je čím dál víc těžko zabitelnejch npc, ze kterých nepadá lauter nic, což je myslim ten základní kámen úrazu. Co? :cry:

PS : Když už se tu mluví o decietu a tak - mám pocit, že na DP se obtížnost dungů už dlouhou dobu značně sjednocuje. Tím myslím, že "těžké" dungeony jsou spíše "neskutečně prudící" a lehké dungy jsou jen bez prudících omezení.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Retromancer píše:1) Zrušit náhledy na poklad.
2) Přidat už konečně nějakej smysluplnej loot do dungovejch potvor. To co z nich v poslední době padá je děs a hrůza. Nedivte se, že všichni křičej o pokladech, když z ničeho už nemá šanci padnout něco použitelnýho. Nebo mi schválně řekněte, jaká je šance třeba na ice část z ice dragona... 1:200? Sochy z LD? 1:500? No nic.
3) Pokusit se poklady nedoplňovat najednou ve všech dungách, protože to pak vybere všechno jedna skupina v rozmezí dvou dnů. (Jo jo, určitě mi napíšete, že se to neděje, ale...)
4) Nedávejte do pokladů craftitelný věci. Když už tu truhličku otevřu ať je z čeho mít radost no ne? Lepší jeden pořádnej item, než 30 blbin co stejně nakonec vyfízzujou.

To je asi tak všechno. Jenom bych dodal, že poklad by měl, myslím, být něco víc než jenom "dorovnání nákladů". Náklady na dung by s mírným přesahem měl pokrýt loot z NPC. Bohužel je čím dál víc těžko zabitelnejch npc, ze kterých nepadá lauter nic, což je myslim ten základní kámen úrazu. Co? :cry:

PS : Když už se tu mluví o decietu a tak - mám pocit, že na DP se obtížnost dungů už dlouhou dobu značně sjednocuje. Tím myslím, že "těžké" dungeony jsou spíše "neskutečně prudící" a lehké dungy jsou jen bez prudících omezení.
A co by dle tebe melo z monster padat ? Ano ctu mezi radky zruste ten bordel co nikdo nenosi, zruste kryssy, zruste mace, atp. chceme jen LBAcka a Haly, nechceme prece +20 roby jen +25, a co lip chceme jen ada yarny, at pada to jenom my uz si to nejak poskladame.

V posledni dobe se loot z monster nemenil, je naprosto totozny s tim pred rokem a dvema, krom toho, ze toho pada vic diky craftovi, a jsou tam pridany nektere veci nove, nikoliv na ukor jinych.

chapu je velmi tezke, a skoro az hamba, jit dung se zbrani, ktera neni top a ze neni mozne se ji zbavit pripadne vymenit za neco lepsiho, kdyz tu neexistuje poptavka. Poptavka po vecech je jen po tech, kterych se nikdo zbavovat nechce.

O restrikcich na strane hracu nemuze byt rec. To by hraci neprezili a proto zadaji dalsi a dalsi expnaze povolani, dalsi a nove veci, o ktere bude zajem a tedy budou lepsi nez ty dosavadni a my jim vychazime vstric a podrezavame si strom pod zadkem. Muzeme jen proste veci zpomalovat a provadet na dorovnani expanzi na druhe strane, kterou ovlivnit muzeme.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Vložit šanci do LvL 11 monster (LLL,IVM drak,LD) na Ancient Coiny (+- 100-300ks)

Ve velkých dungách udělat lockovací poklady s timerem na (48h) s random obsahem (5 items v každém [ada ore,yarny,ac,ice viky,tětivy,elven logy. pytlík s jezdítky , zlatý deed(gp) , spotřebák - 1000TMR ,GS,GH,TR , regy jeden druh - hodně , lvl 5 mapy )
- Při pokusu o otevření těchto pokladů , by se objěvil angel a náké zlé NPC bez lootu (ochrance pokladu) , po zabití by šel poklad otevřít. -> hodně zlé pro 1-2lidi , ale zabitelné pro skupinu 4-6 lidí.

Stále nechat doplnovací poklady: celá topka(části) , celé mystíky , stringy, sochy, top zbraně

TOP dungy:Pride rise, Pride Peklo, D 1,2,3 , Destard 3 ,Ratmany
Naposledy upravil(a) Miki dne 28.02.2012 16:30:27, celkem upraveno 1 x.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Miki píše:Vložit šanci do LvL 11 monster (LLL,IVM drak,LD) na Ancient Coiny (+- 100-300ks)

Ve velkých dungách udělat lockovací poklady s timerem na (48h) s random obsahem (5 items v každém [ada ore,yarny,ac,ice viky,tětivy,elven logy. pytlík s jezdítky , zlatý deed(gp) , spotřebák - 1000TMR ,GS,GH,TR , regy jeden druh - hodně , lvl 5 mapy )
- Při pokusu o otevření těchto pokladů , by se objěvil angel a náké zlé NPC bez lootu (ochrance pokladu) , po zabití by šel poklad otevřít. -> hodně zlé pro 1-2lidi , ale zabitelné pro skupinu 4-6 lidí.

Stále nechat doplnovací poklady: celá topka(části) , celé mystíky , stringy, sochy, top zbraně

TOP dungy:Pride rise, Pride Peklo, D 1,2,3 , Destard 3
Pekny napad s tymi lockovackami...hlavne sa mi lubi ten hlidac pokladu + angel :)
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

TO tu snad nikdo nehrava tuto 2d hru pre zabavu ale len pre mamon ...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Illidan píše:TO tu snad nikdo nehrava tuto 2d hru pre zabavu ale len pre mamon ...
Já teda zábavu považuju to ,když mám dostatek spotřebáku nato , abych mohl vyjít znovu do dungu. Ale vzhledem k tomu ,že když těd vlezu do dungu ,tak víc propálím ,než vydělám. Tak je něco špatně.

Já ted žiju ze starých zásob , kterých není moc. Eště po tom co mě vykradli.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No tak kdyz resis spotrebak, proc sem cpes zvysovani dropu top itemu jako AC, sosek, topek apod.? A ze te vykradli je zcela nerelevantni informace a je to v podstate tvuj problem. Je treba si uvedomit, ze takova zmena dopadne nejen na tebe a tvuj prospech, ale dotkne se vsech. A nerikej mi, ze jsi v PvM v minusu. To asi ne ze?

Jak bylo receno. Asi byste si meli srovnat priority, proc tu hru hrajete.
Nektere navrhy mi pripadnou uz naprosto neuveritelne, jak jsou lidi zpovykani a hrajou jen pro pixely.
Ja bych navrhnul, aby se posledni mistnosti top dungu byly hned po prvnim skoku a poklady porad doplnene a do TOP dungu bych zaradil i Shame DC a FDD. Ono jako proc ne. Kdyz stejne nejde o nejakou zabavu, ale o to mit co nenarvanejsi truhlu a hlavne mit vic nez ten druhej
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Doba se vyvíjí a předmět co byl před 10lety top, je nyní průměr. S touto skutečností je potřeba pracovat.
Mužský jsou lovci, dovolte jim neustále mít některý cíl.
Snižte staty a armory všech brnění a morfů. Následně přidejte nový kov/brnění. Přidávejte více adamantia ať to lidi berou do dungu a zbytečně se to nehromadí.
Je moc velký finanční skok mezi myth, invul,topkem a adamantiem.
Nastavte topka(zase tak dobrý nejsou, aby lidi chodili s nima do dungu)
Ideálními jsou věci do pokladu co nejzajímavěší. Zkraťte timer artefaktu a dávejte do pokladu. Nemusí být pokaždé jen ty nejlepší(kamená pěst, thorovo kladivo.....). Dejte do pokladu pepkův špenát, chuckovy slzy s timerem na 2 dny. Lidi to nijak extra neobohacuje a všichni jsou štastný.
Nastavit resp timer na guardiany v dungu na 20-30 hodin a do lootu jim dát jim šanci na random 1 artefakt na 2 dny.
Toto je online RP hra. To znamená, že by neměl nastat okamžik když to člověk "dohraje", neustále musí mít cíl.

...Je to subjektivní názor, avšak na mě by fungoval. Bylo by tam očekávání a těšil se do dungu zda bude artefakt či nebude a jaký.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Já třeba za stávajcího stavu odmítám organizovat větší dungeony. Protože , toho času na hraní moc nemám. A Když bych už něco zorganizoval tak po 5hodinách najít prázdnou truhlu. To pro mě opravdu není motivace.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Velky Ero I píše:
Ocroc píše:Nižší hodnota pokladu odpovídala frekvenci vybírání tak aby každá výprava tam měla alespoň něco. Když chcete lepší poklady není problem, všechny čumendy budou zrušeny a poklady se budou doplňovat výrazně méně. Tím pádem bude možné dávat lepší věci.
Ja by som to riesil inym systemom, kedze je to TOP dung tak tam chceme mat TOP poklady.

Momentalny problem je v tom ze sa tieto TOP dungy vyberaju velmi rychlo, preto GM argumentuju ze nemozu davat TOP poklady.

Riesenie z mojho pohladu je jednoduche aby boli spokojne obe strany:

Vybral sa TOP dung? => 2 tyzdne bude dung zavrety (jednodtlive poschodie ktore bolo vybrane).Lockovanie sa da osetrit jednoducho Gatov do kazdeho poschodia ktora sa otvori zase ked sa doplni TOP poklad. Samozrejme ten cas som dal iba tak zalezi na GM kolko casu si myslia je dostacujuci aby sa doplnil TOP poklad do TOP dungu...

Tym padom sa GM nemusia bat toho ze sa na DP vybere vela TOP itemov a tym padom mozu zapojit svoju fantaziu pri doplnovani naozaj TOP pokladov, pripadne aj nejakych zmien v dungu samotnom :)

Pre ludi co radi harvestuju, tak ziadny harvest sa v TOP dungach nema robit, na to su ine menej narocne dungy.
Tvl....někdy si říkám jestli někteří lidi nejsou šílení a nejsou zralý na psychiatrické vyšetření... :roll:
Hraješ tu hru po mamon, nebo pro zábavu?
Ty chceš v TOP dungu TOP poklad? A nasekat na prdel by si nechtěl?
Já se nedivím GM, že nemají vůbec chuť cokoliv dělat, když tu pokaždé někdo brečí.
Ježiši dopr.ele lidi......jde o zábavu a ne o mamony....
Jako chápu, že každej by chtěl strašně moc....šíleně mamonu....ale to pak není zábava ne? Já taky nemám pod prdelou Fire musta, fena komplety, 20 soch, heavy kulomet of instantkill a já nevím co za ubah mamon....a brečím tu?Měl sem někdy problém projít dung? Ne neměl a to sem holej jak kostelní myš.
Fakt by ste se někteří lidi měli nad sebou zamyslet a nepouvažovat o návštěvě psychiatra a zařídit si aspoň půl roku v nějakým sanatoriu....

A po tomhle tvým postu se ještě divím, že se Gm na nějaký pokladu vůbec nevysrali.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Miki píše:Já třeba za stávajcího stavu odmítám organizovat větší dungeony. Protože , toho času na hraní moc nemám. A Když bych už něco zorganizoval tak po 5hodinách najít prázdnou truhlu. To pro mě opravdu není motivace.
po 5 hodinách? Byl jsi tu vůbec v době, kdy se chodily dungy třeba půl dne? Mimochodem stávajíci drop ste si určili samy.....udělátka do feny a já nevím co....
Tohle není už o zábavě a o adrenalinu, ale Vy to hrajete jen čistě pro MAMON!!!! Někteří by jste měli pouvažovat a zvážit setrvání v této hře... :roll:

BTW...včera mezi 12 až 5 hodinou ráno jsme byly 5 dungů....v lokovacích pokladech nebylo skoro nic na hlavu bylo cca 150K....jenže o tohle nám nešlo..
Jde o zábavu a výborně sme se zabavili .... a O TOHLE jde.. o zábavu....
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Hodne lidi tu nechodi dungy jen kvuli pokladum....a ten brekot kvuli dropu a doplnovani pokladu sem urgujou stale ti stejni lidi...nemyslite ze je nekde jinde problem nez v GM?Proc by jako melo bejt z LLL AC? :D to uz muzete rovnou chtit na hb skeletony s sanci dropu sochy...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Acarus píše:A co by dle tebe melo z monster padat ? Ano ctu mezi radky zruste ten bordel co nikdo nenosi, zruste kryssy, zruste mace, atp. chceme jen LBAcka a Haly, nechceme prece +20 roby jen +25, a co lip chceme jen ada yarny, at pada to jenom my uz si to nejak poskladame.

V posledni dobe se loot z monster nemenil, je naprosto totozny s tim pred rokem a dvema, krom toho, ze toho pada vic diky craftovi, a jsou tam pridany nektere veci nove, nikoliv na ukor jinych.

chapu je velmi tezke, a skoro az hamba, jit dung se zbrani, ktera neni top a ze neni mozne se ji zbavit pripadne vymenit za neco lepsiho, kdyz tu neexistuje poptavka. Poptavka po vecech je jen po tech, kterych se nikdo zbavovat nechce.

O restrikcich na strane hracu nemuze byt rec. To by hraci neprezili a proto zadaji dalsi a dalsi expnaze povolani, dalsi a nove veci, o ktere bude zajem a tedy budou lepsi nez ty dosavadni a my jim vychazime vstric a podrezavame si strom pod zadkem. Muzeme jen proste veci zpomalovat a provadet na dorovnani expanzi na druhe strane, kterou ovlivnit muzeme.
Nevím, proč to zase vyhrocuješ a točíš do maximální negace - a ještě k tomu na jediném bodě o kterém jsem psal.
Pohádky o tom, že se na loot NPC nešahalo X let si prosím nech. Měnila se celá řada itemů, zaváděly se itemy nové a přestože třeba u mušlí každé GMko tvrdilo, že do stávajícího lootu vůbec nezasáhly, tak jednu dobu nepadalo nic jiného než mušle. Teď mušlí padá maximálně 1/5 co jich padala po jejich slavném zavedení a hle - zase začaly padat hvězdné kameny, které padaly před jejich zavedením. To je jen jeden předmět a jsem si jist, že se upravoval drop i u mnoha jiných NPC. Abych napsal alespoň jeden příklad, tak zcela jist jsem si Molochem. Myslím, že mnozí z aktivnějších PvM looterů tu budou schopni vyjmenovat mnohem víc NPC u kterých právě v posledních pár letech začalo padat naprosté prd, přestože se nic neměnilo. Hm.

K tomu dalšímu : ano, hráči by rádi chodili v TOP zbrojích a zbraních. Ono to bude ale tím, že 90% zbrojí z kovů jste svou "revizí" zcela znehodnotili a nedá se v tom jít už ani do decietu. Kdy jste naposledy někoho viděli jít ve valoritu? A to je prosím valorit čtvrtá nejlepší ruda. Nemluvě o tom, že i mytherill stojí za starou bačkoru.

Jak vůbec můžeš napsat, že hráči chtějí to nejlepší, když to ostatní je prostě nepoužitelné? Hráči chtějí rozhodně chodit v tom, co je normálně dosažitelné za normální herní dobu na přípravu. A současně potom chtějí v tom dungeonu být užiteční. Takže chce dělat nějaký DpS a neumírat při každé ráně od silnější potvory. Když holt je půlka silných NPC udělaná tak, že je nutné po každé ráně od NPC utíkat a i s přepitím zbyde válečníkovi v +25 kompletu cca 25HP, není se čemu divit, že prostě takovou zbroj nosit musí, pokud nechce umřít 50x za dungeon. A neříkej mi, že o tomhle nastavení nevíte, přeci se na ty výpravy alespoň občas třeba koukáte z hidu ne?

Jistě že herní skill hráčů se zlepšil, také proto, že spousta těch horších odešla tam, kde je to lehčí, nebo přesedlala na hry, kde se o výbavu nepřichází. Nicméně to přeci není důvod obviňovat zbylé dobré hráče (nebo alespoň ty, kteří by jednou dobrými hráči být chtěli) z toho, že chtějí nosit dobrou výbavu a hrát kvalitně.

Nikdo by nechtěl nosit adamantiové róby, kdyby ty slavné "nabité" kovovky na něco stály a nebyly jen na parádu. Nikdo by nepotřeboval warr komplety nebo minotaury, kdyby za něco stály brnka z kopatelných kovů. A nikdo by nepotřeboval +15 bardy a berserkery, kdyby gangrel a ostrostřelec nedělali daleko větší konstatní DMG i s výbavou za poloviční cenu (rang) a nebo "zadarmo" (vamp)...

Až budete příště skládat nějaký těžší dung a půjdeš za svou herní postavu, napiš mi, obleču plecha do bloodu, vezmu +7 war hammer a uvidíme, jestli mě přivítáte s otevřenou náručí.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Retromancer píše:
Acarus píše:A co by dle tebe melo z monster padat ? Ano ctu mezi radky zruste ten bordel co nikdo nenosi, zruste kryssy, zruste mace, atp. chceme jen LBAcka a Haly, nechceme prece +20 roby jen +25, a co lip chceme jen ada yarny, at pada to jenom my uz si to nejak poskladame.
K tomu dalšímu : ano, hráči by rádi chodili v TOP zbrojích a zbraních. Ono to bude ale tím, že 90% zbrojí z kovů jste svou "revizí" zcela znehodnotili a nedá se v tom jít už ani do decietu. Kdy jste naposledy někoho viděli jít ve valoritu? A to je prosím valorit čtvrtá nejlepší ruda. Nemluvě o tom, že i mytherill stojí za starou bačkoru.
Jak vůbec můžeš napsat, že hráči chtějí to nejlepší, když to ostatní je prostě nepoužitelné? Hráči chtějí rozhodně chodit v tom, co je normálně dosažitelné za normální herní dobu na přípravu. A současně potom chtějí v tom dungeonu být užiteční. Takže chce dělat nějaký DpS a neumírat při každé ráně od silnější potvory. Když holt je půlka silných NPC udělaná tak, že je nutné po každé ráně od NPC utíkat a i s přepitím zbyde válečníkovi v +25 kompletu cca 25HP, není se čemu divit, že prostě takovou zbroj nosit musí, pokud nechce umřít 50x za dungeon. A neříkej mi, že o tomhle nastavení nevíte, přeci se na ty výpravy alespoň občas třeba koukáte z hidu ne?
Jistě že herní skill hráčů se zlepšil, také proto, že spousta těch horších odešla tam, kde je to lehčí, nebo přesedlala na hry, kde se o výbavu nepřichází. Nicméně to přeci není důvod obviňovat zbylé dobré hráče (nebo alespoň ty, kteří by jednou dobrými hráči být chtěli) z toho, že chtějí nosit dobrou výbavu a hrát kvalitně.
Nikdo by nechtěl nosit adamantiové róby, kdyby ty slavné "nabité" kovovky na něco stály a nebyly jen na parádu. Nikdo by nepotřeboval warr komplety nebo minotaury, kdyby za něco stály brnka z kopatelných kovů. A nikdo by nepotřeboval +15 bardy a berserkery, kdyby gangrel a ostrostřelec nedělali daleko větší konstatní DMG i s výbavou za poloviční cenu (rang) a nebo "zadarmo" (vamp)...
Až budete příště skládat nějaký těžší dung a půjdeš za svou herní postavu, napiš mi, obleču plecha do bloodu, vezmu +7 war hammer a uvidíme, jestli mě přivítáte s otevřenou náručí.

Osobne si myslim, ze black rock platko je celkem v pohode na ty low dungy a myth je taky v poho na ty lepsi(samozrejme by mohlo byt o neco lepsi...ale chapej ze to je platko afk lehce kopatelnym itemem). Hlavne ted prisla revize low armor magickejch platek a je celkem v pohode...stale si delam +20 platko ;)
Odpovědět