Vampire

Odpovědět
Acarus

Re: Vampire

Příspěvek od Acarus »

Vzdycky by mel mit moznost morfnout do human, aby si to lootnul. Pripade mu to muze lootnout nekdo jinej.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Tak a dost, kdy otevrete toho Stone Impa ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

27.02.2012 00:13:47 - Ocroc
- Fissi's Artefakt & Vampire - nyni zrychluje pouze Impy
Koukám kdo brečí, má za tři ?
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

pekne pekne no ... vymyslate s prepacenim pi**viny, ale aby ste otvorili uz dlho slubovaneho stone impa to ne ze?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Lidi, to chce klid a nohy v teple :)
Chci se ale zeptat, jestli by nebylo dobrý udělat výjimku zrychlovátka útočnýmu morfu kvůli omezení kopu na klíček. Protože teď nikoho ani nenapadne ho morfnout, což je trochu škoda, když už to ten vamp má jako speciální abilitu :wink:
A ještě jeden dotaz. Jak mam odmorfnout ze zrychlovátka, když jde fissi artefakt použít jen v impovi? Odmorfovávat ze stona se mi moc nechce.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

3 mesice hrajes stone gargu se zrychlovatkem a najednou ne, sory ale díky brekotu pár PKček zrušíte věc, kterou si každý gangrel zamiloval ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Opravdu velký loleček
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Nagash píše:3 mesice hrajes stone gargu se zrychlovatkem a najednou ne, sory ale díky brekotu pár PKček zrušíte věc, kterou si každý gangrel zamiloval ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Opravdu velký loleček
A stav sa ,ze tymto to len zacalo ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Illidan píše:
Nagash píše:3 mesice hrajes stone gargu se zrychlovatkem a najednou ne, sory ale díky brekotu pár PKček zrušíte věc, kterou si každý gangrel zamiloval ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Opravdu velký loleček
Nic nezacalo ... vzhledem k blizicimu se otevreni stone impa, se te prehodilo na nej pouze. Tj ten stav, ktery mel byt.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tomu už ale nikdo neuvěří, a na ten počet special morfů (gangrel, stone, top) mi přijde zrychlovátko jen pro impy málo. Hlavně, že jste se tu kasali, jaká je to kompenzace za to, že to je pure buchna, která krom klíčku nemá jedinou možnost teleportu ani portu. Prostě zrušení této abi na základě brečení pk, které neunese to, že je gangrel v malém prostoru vykrají během pár sec(což dokáže kterákoliv buchna s ekvipem a ne, gangrel není zadarmo), je evidentní.
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

spíš sem nepobral proč se zrychvlovátko vůbec zavádělo.. 10 let byl wamp pomalej a určitě by to neodradilo nikoho od jeho hraní při jeho současným nastavení.
ještě bych zrychlovátko teda nějak pochopil kdyby se nešahalo na respy/bachařku.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Punished píše:spíš sem nepobral proč se zrychvlovátko vůbec zavádělo.. 10 let byl wamp pomalej a určitě by to neodradilo nikoho od jeho hraní při jeho současným nastavení.
ještě bych zrychlovátko teda nějak pochopil kdyby se nešahalo na respy/bachařku.
Zrychlovatko neni zdarma.
Xan píše:Tomu už ale nikdo neuvěří, a na ten počet special morfů (gangrel, stone, top) mi přijde zrychlovátko jen pro impy málo. Hlavně, že jste se tu kasali, jaká je to kompenzace za to, že to je pure buchna, která krom klíčku nemá jedinou možnost teleportu ani portu. Prostě zrušení této abi na základě brečení pk, které neunese to, že je gangrel v malém prostoru vykrají během pár sec(což dokáže kterákoliv buchna s ekvipem a ne, gangrel není zadarmo), je evidentní.
Dovolim si oponovat tim, ze ve stone garge gangrel ma moznost kopu s 10 int. Takze to bych chapal jako dobrou argumentaci u morfu s int nizsi nez touto ... a ciste pokud se nepletu tak gangrel ma jeste dalsi dva imp morfy, u kterych by to melo fungovat. Faktej, ze ten utocnej gangrel morf nema dostatecnou inteligenci a proto se zde jeste vedou dohady, co s tim.
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Co kdyby měl Gangrel bez nekláku gsko za 30? Beztak to asi kvůli 5 str nikdo nositi nebude a možná by to konečně odlehčilo přeboost všech červených mrch? :)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Eso píše:Co kdyby měl Gangrel bez nekláku gsko za 30? Beztak to asi kvůli 5 str nikdo nositi nebude a možná by to konečně odlehčilo přeboost všech červených mrch? :)

Ocividne mas taku istu inteligenciu ako gangrel v utocnom morfe...
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Acarus píše:
Illidan píše:

Opravdu velký loleček
Nic nezacalo ... vzhledem k blizicimu se otevreni stone impa, se te prehodilo na nej pouze. Tj ten stav, ktery mel byt.

A to uz ste nemohli pockat s tym zrusenim u garg az na otvorenie stone impa?
Nic v zlom, ale pride mi to trochu nelogicke, ze zrusite zrychlovatko u gargy, a pritom nie je moznost toho stone impa spravit.
Keby to zrusite po tom ako otvorite stone impa, urcite by kazdy vamp, ktory toho gangrela chce hrat, nemal namietky.
A tym nemyslim kazdeho druheho gangrela na serveri, ktori si ho spravili len preto, ze war este nema specky, ale myslim ludi, ktori hravaju vampa dlhe roky.
A pevne dufam ze so stone impom uz poriesite konecne aj sposob kopania horizite v morfe, pretoze s dalsou uzasnou zmenou, a to nemoznost pohnutia
horizite krystalu v morfe, bude tych horizite este viac ubudat.
Ako pisal niekto vyssie, ked uz pkcka plakali, ze ich davaju ludia s gangrelami, tak ste mali zakazat pvp pre gangrela plosne pod vystrahou jailu,
a nekazit jeden z najlepsich napadov, ktori sluzi na udrzanie ludi na serveri.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

nebo by spis stacil zakaz zrychlovatka do pvp
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Acarus píše:...
Tak to se upřímně omlouvám, bylo těch informací a statů nějak moc, myslel jsem, že stone má taky upravené staty ve smyslu malé inty, beru tedy zpět. Každopádně je vidět, že některá unáhlená rozhodnutí jsou spíše na škodu - něco zavést, rozmlsat hráče a pak to brát a nějak to zdůůvodňovat něčím, co ještě není...

ad zákaz zrychlovátka do pvp - to nejde ohlídat a co je cílené a vyhledávané pvp a co je obrana apod, rychlej imp si klidně může jít harvit do zóny, kde ty pk běhají :)
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Kesemot píše:
Eso píše:Co kdyby měl Gangrel bez nekláku gsko za 30? Beztak to asi kvůli 5 str nikdo nositi nebude a možná by to konečně odlehčilo přeboost všech červených mrch? :)

A ty neznáš tlačítko edit? Nepřijde mi, že by 5 str byl důvod, abych sebou do dungeonu nosil onen necklace, i když ho mám.
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Eso píše:
Kesemot píše:

A ty neznáš tlačítko edit? Nepřijde mi, že by 5 str byl důvod, abych sebou do dungeonu nosil onen necklace, i když ho mám.
Brzdi krapet s tim oslabováním vampů, sotva jsme jakž takž strávili absenci zrychlovátka :) to s tim neklákem se zavedlo proto, aby se neznevýhodňoval Brujah, kterej ten neklák asi hold nosit musel, aby měl 60. Vem taky v potaz, že gangrel kromě toho GS nemá už nic dalšího. Nemůže si vyspamovat sílu od clera, ani použít žádnej item na to. Takže se nezlob na Kesemota za tu reakci, ani na mě, že s ním budu souhlasit, pokud jsi to fakt myslel vážně :P
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ciatronic v topicu o Sorc dungu píše:řekl by jsem že máte nastavenej celkem velkej fail v pokladu že se tam respuje 90 Elixir of dark blood (vstupenka na stone gargu navíc se linkuje při pohybu na postavu) a myslím že tam měl být asi dark blood elixir neboli krev na ancestralku. Má otázka zní je to záměr nebo jen opravdu fail?
on sa dark blood elixir linkuje? ja som vzdy myslel ze to postava pri poklikani na krev temneho dostava flag... ale aspon to konecne nebude pustat na odkaz gargoyla bez elixiru (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

zajímalo by mě, proč jste tak rychle jako se zrušením zrychlovátka, nezareaovali se zavedením kopání horizitu v morfu, vzali jste krev z low dungů, ale jinde jste ji nepřidali, vzali jste zrychlovátko stonemu, ale neotevřeli jste quest na impa, hraju tu dva, vlastně už tři roky, stále jen vampa, ale za tu dobu jsem se nedostala na quest na stone impa, dobrý věci zavádíte dlouho a stále nad nimi laborujete a zhoršování hry zavedete po jednom pláči ublíženého pk a bez diskuzí a ohledů na mínění jiných hráčů. Když jsem byla pomalej vamp začátečník v zeleným morfu tak mě PK s oblibou pojížděli v maze, trapně lootili pár těžce vydělaných gp a gs, i ty blbý bandy se jim hodily ale brala jsem to jako hru a nekňučela, ale tohle mi přijde jako trapné fňukání zhrzeného PK a vy na něj slyšíte? Opravdu mám o vás stále horší mínění. A ta nemožnost hýbání krystaly v batohu, když jsem v morfu, když se mi pod něj dostane RRko, nebo i cokoliv jiného menšího, než krystaly, je to nepříjemné, proč se mi tedy věci dané do batohu při jeho zavření pomíchají a zpřehází, je to velmi nepříjemné, tak ať aspoň zůstanou na místě kde byly, a sledujte, pláču jako ublížené PK, fakt jsem strašně smutná :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Eset - DoHR
Odpovědět