Nejlepsi PvPeri

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Me
Elder Letter
Elder Letter

Re: Nejlepsi PvPeri

Příspěvek od Me »

Mno, když já jsem začínal hrát UO ( to bylo cca. 2 měsíce po spuštění DP), na českém internetu byl jediný jiný server, a to Kelevan. Právě z řad jejich hráčů a GM se vyčlenila skupinka lidí, kteří nesouhlasili se směřováním serveru a vytvořili si server vlastní, trochu odlišně zaměřený než bylo "klasické" pojetí UO - DP.
Jinak o ničem větším nevím, tuším, že jeden čas běžel server s nějakým názvem od A (Anthoria, Antaria?).
Po zrušení run na DP vznikl další revoluční server, zaměřený na PvP. Tuším, že se jmenoval Battlezone ( ale taky si nejsem jistý) a provozovali ho Krteček, Chozen, Pertha a spol - prostě tehdejši DP Chaos. Server po krátké době - fungoval pořádně cca. čtvrt roku - přestal fungovat a část týmu se přesunula s Demodementem na _. Cca souběžně s _ vznikala Morie, o chíli pozdějš jedinej českej solidnějši offilike server - Twilight Zone.
A dál už nic nevím, přestal jsem to hrát a sledovat.

Neříkám, že takhle přesně to bylo, nebo že jsem nějaký server nevynechal. Napsal jsem jen, co si pamatuju (Kdo mě znáte, víte, že dost zapomínám :p).
Edit: Jen k tématu, abych nebyl úplně off, pokusím se vzpomenout na nejlepší lidi za povolání:
Nekro: Barrin
Mág : Mno přece já :) ( Ne, byli tu stokrát lepší lidi, nikdy nezapomenu co předváděl Mrs. Azzizel, poř. Boban of Hnát-nam)
War : nikdy tu žádnej dobrej nehrál, šipkovat a mlátit by zvládl i můj pes
Pal : Golgotha, Ben
Vamp : Asi Wizzour, no :p
Rang : Bulter za Horina
Cler : Hydra, Eleshar - každej hráli trochu jindy, těžko porovnat
Craft: Všichni jsou nejlepčí
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Co som stihol odpozorovat za nejaky ten cas -

Najlepsi PK nekro - Nycte - nikto snad nevedel davat viac DMG/s
Najlepsi PK mag - Quinius - extremne dobry na behak a jeho steny nikto to nevie lepsie stenit
Najvsestrannejsi PvPer ktory zahra kazdy char excelentne - Ara - co char to dobre zahrany
Najlepsi Kler - Snower snad nikto nevie udrzat tolkych spoluhracov tak dlho nazive a davat taky velky heal/s
Najlepsi war/pal - tazko povedat to nie su moc skill charaktery kazdy lepsi pvper zahra wara/pala dobre a neviem nepamatam si ze by to niekto dako vynimocne hral
najlepsi craft - Tak to je otazka ... asi ziaden lebo vsetci su naj )
najlepsi vamp- vraj wizzy ale moc som ho v akcii nevidel, este celkom dobre to hral wallace, tu je skorej ten problem ze malo ludi to hrava s human forme aby sa to dalo posudit
najlepsi rang - ziadny ma moc neocaril bud to nehra ziaden skill pvper alebo len lamy co strielaju z gz :p

War s najhorsim equipom akeho som kedysi na DP videl, horsi nez cerstvo vykopane NB z dolu : Fufak
Najtragickejsi PK vamp akeho som kedy videl co behal s rose chainami a +1 clubom - Waltus
Extremne zle PK - Death Witch :D to bolo uz davno ale ten nevedel zabit ani crafta v dole
Extremne najhorsi PK kler ktoreho som za 3 hodiny boja nevidel hodit ani 1 IVM - meno si uz nepamatam ( skoda :D) ale PK klerov je zlych 90%
Najviac zarabajuci PK hrac - Mathion :D nikto nikdy neojebal viac ludi nez on co mu priniestlo aj znacny zisk 8)
Najtrapnejsi a najubohejsi (+ posthunter) hrac aky sa objavuje v cove - Protokoll
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

vamp Wallace? Chtel bych ho vidět bez i-čkovyho clienta.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Nic o te kauzi nevis , tak se nevyjadruj.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Strigwyr píše: Najlepsi PK nekro - Nycte - nikto snad nevedel davat viac DMG/s
Najlepsi PK mag - Quinius - extremne dobry na behak a jeho steny nikto to nevie lepsie stenit
najlepsi vamp- .....este celkom dobre to hral wallace, tu je skorej ten problem ze malo ludi to hrava s human forme aby sa to dalo posudit
Asi jsem se dostal do omylu, ale myslel sem že se tu vybírají nejlepší PVPeři a ne nejlepší bugeři.......... :paranoid:
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Sysel
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sysel »

Latos píše:
Strigwyr píše: Najlepsi PK nekro - Nycte - nikto snad nevedel davat viac DMG/s
najlepsi vamp- .....este celkom dobre to hral wallace, tu je skorej ten problem ze malo ludi to hrava s human forme aby sa to dalo posudit
Asi jsem se dostal do omylu, ale myslel sem že se tu vybírají nejlepší PVPeři a ne nejlepší bugeři.......... :paranoid:
Jenže ti 2 první milej zlatej nebugovaly při pvp,zatímco ty kdybys bugoval při pvp beztak by ti to v tvém skillu nijak extra nepřilepšilo ;-))))
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Negr: Jasne ze tomb (prirovnal bych ho asi k messimu ve fotbale :) )
Mag: uf ve svem case asi nait a pak ten z hated quinus nebo jak se to pise. Jo a wetev taky nebyla spatna
War: John , Jeremy
Pal: Wilson
Rang: Arino, OMG
Wamp: Wallace
Cler: Snower
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Strigwyr je jasný. Ten je top za všechny povolání, jen ti vampíři mu nějak nejdou :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

vamp:lucky fly. ten si to dokazal povodit...
mag:wrall
neger:nycte, tomb
kler:snow
craft:miramar
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

Nekr: Tomb
Mag: Nait
War: Lhukasz II
Rang: Lizard
Wamp: Wizzy
Cler: Ele, Neom
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Nekr:Tomb
Mage:Quinius, Nait - eště než začal hulit
Paladin:Golgothe
War:SOCI
Rang:Drtikol !!!!
Vamp:Neznal jsem žádného dobrého upíra v PvP (A Wallace dobrej nebyl , je to jenom buger hidingu)
Kler:Těch je dost.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

nj miki )))) chodis nekdy i ven ? ))
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Miki píše:Nekr:Tomb
Mage:Quinius, Nait - eště než začal hulit
Paladin:Golgothe
War:SOCI
Rang:Drtikol !!!!
Vamp:Neznal jsem žádného dobrého upíra v PvP (A Wallace dobrej nebyl , je to jenom buger hidingu)
Kler:Těch je dost.
ked sme u tych bugerov... :p Tomb nebol buger?:)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Falcon
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Falcon »

celej Order za dob Schatuse, Markuse a Naita, z PK Astona Ice a Lizard

a samozrejme mag smradupan saruman
TheChosen
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Re: best off

Příspěvek od TheChosen »

Morgana De Sade píše:Ve vašich výčtech jsem nikde nenašel opravdové legendy dark paradise, které prostě musím zmínit.(pokud jsem je přehlídl omluvám se)
Předně to byli hráči, kteří přišli s něčím novým jako první a posunuli to zas o kousek dál. Silné charaktery, které většinou obstojí i v reálném životě.

1.pk Falcon
-první člověk co vím, který začal používat asista a masově kilovat vše co potkal. V okamžiku kdy jste viděli jeho jméno,
už jste začínali psát "ress pls". Po resu vám poděkoval a pokud jste byli newbie, většinou vám nesebral nic. Jo tehdy ti lidi měli prostě charakter
a koule na správném místě.

2.pk Tragedy
- První pk s max alchemy. zakladatelka guildy "SoT". Její screen z dungu, ve kterém stojí kolem cca 50 mrtvolek dodnes považuju za fotomontáž...

3. dvojka Krteček & theChosen
-ač v reálu nabubřelí a lehce namachrovaní, jejich 2 vs 8 boje, které pro ně nejednou končili vítězně byli prostě ůžasné.

zbytek lidí jen vypíšu jména, na nějaké podrobnější info už si vážně spíš nepamatuju.
Demostenes, Jasra, Nikolai, Tomcon, Oooz, a mnoho dalších.

Většina těchto charů,alespoň teda ze začátku, byla striktně pure.

nečekám, že to bude někoho zajímat, ale napsat jsem to prostě musel : ).
Nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat a opravit par fakt ... nebylo to 2 vs 8 .. ale 2 vs 10+ a uz jsem daleko skromnejsi ;).

Ale ne vazne , diky za tento prispevek ktery me vratil zpatky v case a nakopl zavzpominat na starou dobrou partu. Ano bylo to hodne o tom ze jsme prichazeli s necim novym ale to hlavni tajemstvi bylo jak uz bylo napsano nahore ze to byli silne karaktery ktere obstali kde co a nezastavili se pred zadnou prekazkou... a nade vse hrani PvP byla pro nas zabava sama o sobe z ktere jsme nemuseli neco mit, naopak v pozadi byla hodne tvrda prace formou treningu taktik, studovani vsech malickosti ktere nam daji vyhody a makrovani na vyrobu svitku atd (hlavni rozdil mezi dnesnima generacema) . Docela me dojalo ze nekdo zavzpominal a napsal tady moji oblibenou vzpominku s Krteckem (ktery bohuzel uz neni s nama aji v realu) .. jak jsme jednou v Delucii 'obklicili' 10+ orderu ktere se drzeli na jedne obrazovce protoze pokazde jak nekdo z nej nekoordinovane poskocil pryc tak jsme predstirali zmatek a nechali ho priblizit se nam dal od sve 'skupinky', sem tam mu hodili par An Mani na zruseni zrcadla a pak najednou si ho podali v ten stejny okamzik oba dva (pomoci team speaku) KVF svitkama a s Corp Porama rychle zabili i jeho kone :) . Normalne jsme nebyli HKillery ale v prevaze 2 vs 10 bylo to nutne pro 'demotivaci' aspon casti protivniku aby vzdali ten souboj a sli se venovat necemu uzitecnemu .. treba tamovani ovci :D

A ta nabubrelost a namachrovanost .. PvP pro nas bylo zivotni filozofii .. takze jsme zustali 'in PvP character' i po forech kde taky slo o to kdo vyhraje flam :) .. proste to jaksi patrilo k te valce ktera z velke casti byla psychologicka.. jinak ve 2 vs 10 vam nepomuzou ani svitky ani hromada 'skladacek'

a na zaver mala autobiografie kterou jsem si kdysi udelal pro sebe abych na nektere okamziky nikdy nezapomel .. :)

https://www.youtube.com/watch?v=uA2HEDm ... e=youtu.be
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Nejlepší pvper byl Andrew Honour :)
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Raziel píše:Nejlepší pvper byl Andrew Honour :)
Nejlepší PK byla Allasea :) Nebyl to prasák, žádný HK,RK, vzal si spotřebák a šel dál....to bylo správný PK.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Uganda píše:
Raziel píše:Nejlepší pvper byl Andrew Honour :)
Nejlepší PK byla Allasea :) Nebyl to prasák, žádný HK,RK, vzal si spotřebák a šel dál....to bylo správný PK.
Andrew si nebral ani to, killnul resnul a řek že zase se někde potkáme :).
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Uganda píše: Nejlepší PK byla Allasea :) Nebyl to prasák, žádný HK,RK, vzal si spotřebák a šel dál....to bylo správný PK.
:mrgreen:
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Alassea píše:
Uganda píše: Nejlepší PK byla Allasea :) Nebyl to prasák, žádný HK,RK, vzal si spotřebák a šel dál....to bylo správný PK.
:mrgreen:
A ne? pamatuju si tě v Maze :) Přišel si, vzal sis spotřebák a šel si vesele dál po maze zabíjet :-D
Odpovědět