Knihovna - skill knížky

Vaše nápady a návrhy
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Knihovna - skill knížky

Příspěvek od Irto »

Helloween píše:
Irto píše:Co tkhle udelat vyměny tech skill knizek za spotřebak? Myšlenka je asi takova že za jednu skill knižku by třeba bylo možné to vyměnit za MR regy, nebo Eony, popřipadě NS, BP regy. Jsou to regy jenž jsou potřeba pro trenění a jsou hodně vykupované, takhle by jedna knižka třeba dala 1000regu od MR, NS, BP, EON jiná zase jinou kombinaci, samo sebou libi se mi i ty body 3 a podkategorie a nejsem proti ani te možnosti 2. Drop knižek bych nechal, to že se to někomu zda jako smeti neznamená že to tak je pro všechny.
Nemůžeš dát za EI, která nemá skoro žádnou hodnotu 1K regů, který vyjdou při nejlevnějí 4K.
Já jsem pro variantu 3
Pamatuji si doby kdy ty knizky hodnotu měli a sakra vysokou. Promin hodnota je zavisla na nabidce a poptavce to ze ted ma spousta lidi mnoho charakteru hotových neznamena ze by se nemohla poptavka rozšiřit diky vice možnostem využití. Cennu regu by to na trhu podle mého soudu nerozhodilo, Vyměnu těch regu by jsi mohl take podminit maximalně 1x za den nebo 1x za tyden a tak dale.

EDIT:
Jinak je to na tema k čemu primarně jsou ty knižky určeny? Dle meho soudu asi na podporu nových charu a spřijemnění dodělaní si některých skillu. To že se umožni využit knihy a přeměnit připadně i do jinych skillu samo o sobě zvedne jejich tržní hodnotu, a osobně bod 3 hodnotim lepe než svuj navrh, ten nema byt nahrada ale doplnění k němu. Časem opět muže situace vést k stejnému problému je to na nic tresh item. Tím že s itemu jenž je primarně určen pro podporu skillování dá možnost ziskani spotřebaku tak jen podpořiš jejho hodnotu, vždy je někdo veme za nějakou rozumnou cenu už jen pro spotřebak co znich muže být, popřipadě někdo klidně lehce připlati aby je mohl mit do skillu.
Naposledy upravil(a) Irto dne 31 led 2012 01:06, celkem upraveno 2 x.
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Helloween píše:
Irto píše:Co tkhle udelat vyměny tech skill knizek za spotřebak? Myšlenka je asi takova že za jednu skill knižku by třeba bylo možné to vyměnit za MR regy, nebo Eony, popřipadě NS, BP regy. Jsou to regy jenž jsou potřeba pro trenění a jsou hodně vykupované, takhle by jedna knižka třeba dala 1000regu od MR, NS, BP, EON jiná zase jinou kombinaci, samo sebou libi se mi i ty body 3 a podkategorie a nejsem proti ani te možnosti 2. Drop knižek bych nechal, to že se to někomu zda jako smeti neznamená že to tak je pro všechny.
Nemůžeš dát za EI, která nemá skoro žádnou hodnotu 1K regů, který vyjdou při nejlevnějí 4K.
Já jsem pro variantu 3
Cena EI knihy je 5k v pohodě.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Acarus píše:1-4
5) Nějaké hodné GM udělá tombolu, místo GP budou lístky za skill knížky. Ceny atraktivní, at se toho lidi chtějí zbavit ... následně bych snížil drop těchto knížek z monster aby jich na serveru už nebylo milion.

Ad milion: kolik těch skill knížek vlatně na serveru je ? :)
Edit: díval sem se a jen já jich mám cca 110
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Vím o hráči co jich má asi 2,5 K.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Vím o hráči co jich má asi 2,5 K.
hehehe... aneb "co je v tombole, ja jestli ji vubec chci vyhrat... "

Jinak by me zajimalo, proc to neproda... myslim, ze by z toho nejmene sest mega vyrazil...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Wlern píše:Jinak by me zajimalo, proc to neproda... myslim, ze by z toho nejmene sest mega vyrazil...
on je sbírá ;)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Wilson píše:
Wlern píše:Jinak by me zajimalo, proc to neproda... myslim, ze by z toho nejmene sest mega vyrazil...
on je sbírá ;)

:clap: :clap: :clap:

<Reporter> Proc hrajete UO ? Vzdyt je to prakticky mrtva hra
<___> Sbiram knizky...
<Reporter> A kdy prestanete ?
<___> Az je budu mit vsechny...
<Reporter>...
<Reporter> Ale vite, ze se pri looceni generuji nove ?
<___> Ano, a proto hraji tak dlouho tak starou a podle Vas mrtvou hru...

Uplne to vidim... A na lamera s tim... ;-)

Jinak napad s tombolou se mi libi, ale pokud bude chtit ten dotycnej svoji sbirku vyuzit v tombole, misto vyherce dostane TOPko muzou GMka napsat rovnou <___> dostane TOPko...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Wlern píše:Jinak napad s tombolou se mi libi, ale pokud bude chtit ten dotycnej svoji sbirku vyuzit v tombole, misto vyherce dostane TOPko muzou GMka napsat rovnou <___> dostane TOPko...
Věř, že to chtít nebude... o toho jednoho sběratele co znám se bát nemusíš, že by vykoupil většinu lístků :)
Ten, co se pořád válí!
Odpovědět