Poklady

Vaše nápady a návrhy
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Poklady

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tak tak poklad je pouze bonus k lotu dungu!! Takze nechapu o co tu jde. Prece to by nebyla tak cupr zabava pokazde s pokladem ne?
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Já sem nazoru že poklady sou fajn. Občas by nebylo na škodu trochu přitvrdit někdy to je slabe.... ale uznejme zabijet všechny npc a neprobihat jak to děla 99% lidi. Měli by jste větši loty, víc peněz, regu, atd.... a ne jen vybrat poklad, musta a Kal Ort Por
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Mě by jen zajímalo podle čeho dávají GM poklady. Já jsem rád za každý pokladek, ale proč ve wrongu kterej projdu za hodinku sam najdu v pokladu 2 lvl 5 mapky a v dungu na kterej je potreba 5 lidi najdu +7 zbrane. Příjde mi to jako dost velky nepoměr.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Aken píše:Mě by jen zajímalo podle čeho dávají GM poklady. Já jsem rád za každý pokladek, ale proč ve wrongu kterej projdu za hodinku sam najdu v pokladu 2 lvl 5 mapky a v dungu na kterej je potreba 5 lidi najdu +7 zbrane. Příjde mi to jako dost velky nepoměr.
pk za to mozu a upravy dungov, ktore si dungari vybrecali (pokial si pamatam spravne)... takze wrong, ktory sa stale da ako tak dobehnut ma poklad vyssi prave koli tomu roziku, ze tam to pk bude... tusim Balt kdesi spominal, ze poklad zavisi od rizika pk a od rizika vykapania na mobov... yeah!
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Severka píše:
Aken píše:Mě by jen zajímalo podle čeho dávají GM poklady. Já jsem rád za každý pokladek, ale proč ve wrongu kterej projdu za hodinku sam najdu v pokladu 2 lvl 5 mapky a v dungu na kterej je potreba 5 lidi najdu +7 zbrane. Příjde mi to jako dost velky nepoměr.
pk za to mozu a upravy dungov, ktore si dungari vybrecali (pokial si pamatam spravne)... takze wrong, ktory sa stale da ako tak dobehnut ma poklad vyssi prave koli tomu roziku, ze tam to pk bude... tusim Balt kdesi spominal, ze poklad zavisi od rizika pk a od rizika vykapania na mobov... yeah!
podle takovy teorie by mel bejt v ice hroznej mamon teda:p
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Depka píše:
Severka píše:
co viem tam je lokac pekny
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

stejnej jak ve wrongu
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Což je pěkný :)
Nevim, jestli je ti +9 zbraň, +25 armor a nějakej další bordel k tomu málo...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Depka píše:
Severka píše:
a sak je, k npc, kde daco pada, dojdes za 15 sekund a za 2 miesnosti cca mas pekny lockac, to je najs podla mna ;)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Akorat se celou dobu bavime o doplňovacim pokladu ne o lockovacim. Na ten si nikdo nestěžoval.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Myth a Black plate v pokladech , opravdu kreativní poklady?
Moc se mi nezdá, kdyb to byli aspon +20 pláty, který si člověk nemůže ukraftit tak neřeknu ani popel, čekám odpověď typu, když se ti to nelíbí tak to tam nech.
:clap:
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Není zač. Doufám, že jsi to v pokladu nechal.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

A nebyli rare? crafted by qvido
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Kde to je? Radi si tam pro to dojdem :p
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Pheme píše:A nebyli rare? crafted by qvido
To by mělo tak 10 durabky :)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Nějak se vytratily Charmbooky, plánuje se snima něco nebo proč je už nevýdáme v pokladech ?
A taky se slehla zem po "Speciálních prstenech ochočení", když to byla novinka tak jsme našli dva, ale poslední dobou nikde žádný není. Nedal by se na ně udělat třeba nějaký quest nebo nedal by se koupit za MC ?

V pokladech se pořád dokola oběvují nezajmavé věci jako chainy a ringy +20/+25, to je všechno spotřebák, kterého je ve světě plno, nedávno někdo nějaké Gm psalo, že se pokusí dávat "kreativní poklady" ale já jsem teda žádnou změnu nepozoroval.

Předem dík za odpověď, nejlépe od nějakého člena GM teamu.
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

hlavně když ty plusový ringy mají využití jaký mají...
Magdalenka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Magdalenka »

Nagash píše:Nějak se vytratily Charmbooky, plánuje se snima něco nebo proč je už nevýdáme v pokladech ?
A taky se slehla zem po "Speciálních prstenech ochočení", když to byla novinka tak jsme našli dva, ale poslední dobou nikde žádný není. Nedal by se na ně udělat třeba nějaký quest nebo nedal by se koupit za MC ?

V pokladech se pořád dokola oběvují nezajmavé věci jako chainy a ringy +20/+25, to je všechno spotřebák, kterého je ve světě plno, nedávno někdo nějaké Gm psalo, že se pokusí dávat "kreativní poklady" ale já jsem teda žádnou změnu nepozoroval.

Předem dík za odpověď, nejlépe od nějakého člena GM teamu.
Jestli ty nezajimave veci nechces napis mi a ja si je MILE rad vemu ;-)
Ja sem velice rad zato kdyz ten dung dojdu a je alespon nejakej poklad a ne jak v ICE nekdo nechal 5 prazdnych flasek,ale i ty sem si vzal :)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Tak aby mi rozuměli i ty začínající hráči. +20 Ringy a chainy padaj z lokáču, třeba invulové pláty nepadaj, ale zase +20 pláty jo, moje uvaha je tedy nasledující "Je opravdu žádoucí, aby se do doplńvacích pokladů cpali +20 plate části +20 ring/chan části ? I přesto žě jich je ve světe, podle mích zkušeností, dle mého "vypozoruj si to", víc než tři prdele.

Doplňovací poklad by se přeci měl lišit od toho lokovacího, jinak to docela ztrácí smysl. Nechci v Cove topka a AC to je blbost to ví každý.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:Tak aby mi rozuměli i ty začínající hráči. +20 Ringy a chainy padaj z lokáču, třeba invulové pláty nepadaj, ale zase +20 pláty jo, moje uvaha je tedy nasledující "Je opravdu žádoucí, aby se do doplńvacích pokladů cpali +20 plate části +20 ring/chan části ? I přesto žě jich je ve světe, podle mích zkušeností, dle mého "vypozoruj si to", víc než tři prdele.

Doplňovací poklad by se přeci měl lišit od toho lokovacího, jinak to docela ztrácí smysl. Nechci v Cove topka a AC to je blbost to ví každý.
V podstate vse slabsi jak nejlepsi veci zrusit. A pekne zacit davat do pokladu jen ty itemy, ktere se samo nejlip unosi.
Odpovědět