Pamatuji si doby kdy ty knizky hodnotu měli a sakra vysokou. Promin hodnota je zavisla na nabidce a poptavce to ze ted ma spousta lidi mnoho charakteru hotových neznamena ze by se nemohla poptavka rozšiřit diky vice možnostem využití. Cennu regu by to na trhu podle mého soudu nerozhodilo, Vyměnu těch regu by jsi mohl take podminit maximalně 1x za den nebo 1x za tyden a tak dale.Helloween píše:Nemůžeš dát za EI, která nemá skoro žádnou hodnotu 1K regů, který vyjdou při nejlevnějí 4K.Irto píše:Co tkhle udelat vyměny tech skill knizek za spotřebak? Myšlenka je asi takova že za jednu skill knižku by třeba bylo možné to vyměnit za MR regy, nebo Eony, popřipadě NS, BP regy. Jsou to regy jenž jsou potřeba pro trenění a jsou hodně vykupované, takhle by jedna knižka třeba dala 1000regu od MR, NS, BP, EON jiná zase jinou kombinaci, samo sebou libi se mi i ty body 3 a podkategorie a nejsem proti ani te možnosti 2. Drop knižek bych nechal, to že se to někomu zda jako smeti neznamená že to tak je pro všechny.
Já jsem pro variantu 3
EDIT:
Jinak je to na tema k čemu primarně jsou ty knižky určeny? Dle meho soudu asi na podporu nových charu a spřijemnění dodělaní si některých skillu. To že se umožni využit knihy a přeměnit připadně i do jinych skillu samo o sobě zvedne jejich tržní hodnotu, a osobně bod 3 hodnotim lepe než svuj navrh, ten nema byt nahrada ale doplnění k němu. Časem opět muže situace vést k stejnému problému je to na nic tresh item. Tím že s itemu jenž je primarně určen pro podporu skillování dá možnost ziskani spotřebaku tak jen podpořiš jejho hodnotu, vždy je někdo veme za nějakou rozumnou cenu už jen pro spotřebak co znich muže být, popřipadě někdo klidně lehce připlati aby je mohl mit do skillu.