Knihovna - skill knížky
Knihovna - skill knížky
Zdravím,
má otazečka, spíše takový nápad. Nějak sem to tu nenašel tak to píšu. Napadlo mě, určitě nejsem sám, zda se tady řešilo někdy něco na téma knihoven pro skill knížky, respektive něco jak je šperkovnice nebo teď nedávno zavedená krabička na soul shardy? Děkuji za odpovědi
má otazečka, spíše takový nápad. Nějak sem to tu nenašel tak to píšu. Napadlo mě, určitě nejsem sám, zda se tady řešilo někdy něco na téma knihoven pro skill knížky, respektive něco jak je šperkovnice nebo teď nedávno zavedená krabička na soul shardy? Děkuji za odpovědi
Re: Knihovna - skill knížky
Respektive uz se z toho stava odpad na DP chtelo by to nejak zredukovat...
buďme konkrétní... odpad je SS a EI
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Odpadu na DP je vícero, chtělo by to wipe. V baráku sem donedávna každej týden dělal pořádek a vždycky sem našel přes 100 itemů na trashnutíProtokoll píše:buďme konkrétní... odpad je SS a EI
Helloween píše:Odpadu na DP je vícero, chtělo by to wipe. V baráku sem donedávna každej týden dělal pořádek a vždycky sem našel přes 100 itemů na trashnutíProtokoll píše:buďme konkrétní... odpad je SS a EI
To netrashuj a klidně mi to dávej
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dej iCQ a ten odpad ti klidně budu dávatXiin píše:Helloween píše:Odpadu na DP je vícero, chtělo by to wipe. V baráku sem donedávna každej týden dělal pořádek a vždycky sem našel přes 100 itemů na trashnutíProtokoll píše:buďme konkrétní... odpad je SS a EI
To netrashuj a klidně mi to dávej
Jestli funguje nějaká charita proč knížky nenasypete tam.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dělají to z jednoho důvodu, podívej se na vývěšku Je toho plná. každý se to snaží zpeněžit.Rainbow píše:Jestli funguje nějaká charita proč knížky nenasypete tam.
Já donedávna tohle vyhazoval. Stačí cca 4 hodinky v maze a přes skill pointy to máš hned na max
Ono asi přijde další specializace, která se někomu zalíbí a knížku budou zase třeba....ikdyž ten drop je přehnanej
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Celkový drop věcí mi přijde nevyvážený. Možná by nebylo od věci zavést nějaký kámen, který za určitej počet těchto knížek, např. SS, EI atd. vymění s nějakou šancí za dejme tomu book of Alchemy. Samozdřejmě, že by byl drop náhodný. Zavést tam nějaký knížky.Rainbow píše:Ono asi přijde další specializace, která se někomu zalíbí a knížku budou zase třeba....ikdyž ten drop je přehnanej
Tím by se využitelnost těchto skill knížek zvýšila.
Nebo to udělat tak, že za nějaký počet předem definovaných skill knížek se bude moct vybrat nějaká jiná.
Př.: 5 SS,5 EI, 5 AL buď za Alchemy nebo za taming.
Samozdřejmě to je jen příklad, tak mě hned nekamenujte
To není špatný nápad si myslím, ale myslím že by dejme tomu za 5 AL může vyhodit opravdu jakoukoli skil knížku, které přidá 1%
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě+ se dá společně něco vymyslet, by to jen příklad. A osobně si myslím, že to není špatnej nápad. Záleží, jak by k tomu přistoupily GMRainbow píše:To není špatný nápad si myslím, ale myslím že by dejme tomu za 5 AL může vyhodit opravdu jakoukoli skil knížku, které přidá 1%
Me to prijde docela hodne, vzhledem k tomu jak rikate ze to pada ...Helloween píše:Tak určitě+ se dá společně něco vymyslet, by to jen příklad. A osobně si myslím, že to není špatnej nápad. Záleží, jak by k tomu přistoupily GMRainbow píše:To není špatný nápad si myslím, ale myslím že by dejme tomu za 5 AL může vyhodit opravdu jakoukoli skil knížku, které přidá 1%
ale rekneme, ze skillbooky na skilly fungujici do max. vyse 75-80 a dale uz ne ... by mozna staly za sirsi diskuzi.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A co zavézt knížky do oneho šutru, které dokáží přidat i nad hodnotu 75-80, dá se to udělat? Pak akorát vykompenzovat hodnotu dané knížky která padne ze šutru.Acarus píše:Me to prijde docela hodne, vzhledem k tomu jak rikate ze to pada ...Helloween píše:Tak určitě+ se dá společně něco vymyslet, by to jen příklad. A osobně si myslím, že to není špatnej nápad. Záleží, jak by k tomu přistoupily GMRainbow píše:To není špatný nápad si myslím, ale myslím že by dejme tomu za 5 AL může vyhodit opravdu jakoukoli skil knížku, které přidá 1%
ale rekneme, ze skillbooky na skilly fungujici do max. vyse 75-80 a dale uz ne ... by mozna staly za sirsi diskuzi.
nemám totiž ponětí, jakou dnes má hodnotu book of SS atd. A jakou hodnotu má třeba book of alchemy.
Nebo tohle udělat formou kvestu, který mě napadl Byl by jednoduchý a průměrný hráč by ho zvládnul.Pokud by byl o něj zájem, rád se o něj podělím.
dělat Q na skillbuky mi přijde jako dělat Q na bandáže.Helloween píše:Nebo tohle udělat formou kvestu
A co zavézt knížky do oneho šutru, které dokáží přidat i nad hodnotu 75-80, dá se to udělat? Pak akorát vykompenzovat hodnotu dané knížky která padne ze šutru.Helloween píše:Me to prijde docela hodne, vzhledem k tomu jak rikate ze to pada ...
nemám totiž ponětí, jakou dnes má hodnotu book of SS atd. A jakou hodnotu má třeba book of alchemy.
Nebo tohle udělat formou kvestu, který mě napadl Byl by jednoduchý a průměrný hráč by ho zvládnul.Pokud by byl o něj zájem, rád se o něj podělím.[/quote]
Srovnavas nesrovnatelne ... jedno je common odpad, bezne zbozi, neco co si kdekoliv muzes koupit, za penize, ktere ma kazdy.
Knizky na skill jsou v hodnotach obetovaneho treninku nekoho, komu to za to stoji, a neverim, ze se na nake skilly vubec najde nekdo, kdo knizku napise. Nehlede na pomer tusim 1:3. Alchemy budiz, inscripce, neco s cim jde vyrabet o danou snizenou hodnotu i ty nejlepsi vyrobky, pripadne se da s tim hrat. Je to zbozi nadmerne vzacne ( drop 0 ) a jeho hodnota odovozena tim, kdo ji je ochoten napsat, pripadne se muze vyskytnout v pokladu z dobreho rozmaru GM. Ale ze systemu neni dlouhodobe pravidelny zadny pritok techto knih. Proto dle meho ani nelze vyrovnat jejich hodnotu necim takovym jako je obyc +5 skilllowbook.
Ale shodneme se na tom, ze ziskat 1% v pasmu 70-80 je neco jineho nez ho ziskat v pasmu 90-100 a proto v nekterych pasmech jsem ochotnej diskutovat o tom, ze by v podstate mohly byt ta procenta urychlena pres neco jako koupeni si jich.
Quest na bandage skutecne existuje ... zeptej se nejaky mumie.Protokoll píše:dělat Q na skillbuky mi přijde jako dělat Q na bandáže.Helloween píše:Nebo tohle udělat formou kvestu
Nebo AlidyAcarus píše: Quest na bandage skutecne existuje ... zeptej se nejaky mumie.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Koupení? Já bych to udělal jinak, než běžným prodejem. I když vlastně i tak by se udělal velký odliv peněz. každopádně bych ale udělal věc, aby peníze skutečně byly mimo oběh, tak udělat link na danou postavu.Acarus píše:A co zavézt knížky do oneho šutru, které dokáží přidat i nad hodnotu 75-80, dá se to udělat? Pak akorát vykompenzovat hodnotu dané knížky která padne ze šutru.Helloween píše:Me to prijde docela hodne, vzhledem k tomu jak rikate ze to pada ...
Ale shodneme se na tom, ze ziskat 1% v pasmu 70-80 je neco jineho nez ho ziskat v pasmu 90-100 a proto v nekterych pasmech jsem ochotnej diskutovat o tom, ze by v podstate mohly byt ta procenta urychlena pres neco jako koupeni si jich.
Bavil bych se spíš o pásmu 90-100. Tím by se omezilo makrování, byl by znatelný odliv peněz. Nemožnost s knížkou dále obchodovat,(při koupi link na postavu) tím bude zamezen koloběh peněz a bude zaručen odliv peněz ze světa. Co ty na to Acare?
Koho zajímají peníze, k čemu odliv ? Proč omezovat makrování? jinak ? jak ? post na který je tolik otázek je prima.Helloween píše:
Koupení? Já bych to udělal jinak, než běžným prodejem. I když vlastně i tak by se udělal velký odliv peněz. každopádně bych ale udělal věc, aby peníze skutečně byly mimo oběh, tak udělat link na danou postavu.
Bavil bych se spíš o pásmu 90-100. Tím by se omezilo makrování, byl by znatelný odliv peněz. Nemožnost s knížkou dále obchodovat,(při koupi link na postavu) tím bude zamezen koloběh peněz a bude zaručen odliv peněz ze světa. Co ty na to Acare?