Záložky a Thirsty

Vaše nápady a návrhy
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Záložky a Thirsty

Příspěvek od Severka »

Ahojte, chcem sa spytat, ako je to s detekciou tejto featurky? Uz ma prestava bavit, ze uvidim nekoho z tejto guildy (Thirsty) a nech pak idem kamkolvek, zachvilu ma objavia a zabiju - a to som pri prvom strete nebol sam, takze nemohli mat len jeden trgt a celu dobu si ho drzat...

Navise este donedavna mali na webe pojazdy a na viacerych mal dotycny zalozky povytahovane vsade naokolo (no zazracne uz su fotky orezane :) )

Takze, ked mam podozrenie, tak co? Dat page: miesto a cca cas? Da sa to zistit ak nestoji na mieste a nevrti sa po hracoch navokol?

Zaujimal by ma celkom nazor, ako na to... Kazdy mi povie, ze je to jasne, ze maju zalozky (cv pvperi a podobne), ale je to jasne? Ma vyznam pisat dokola page vzdy ked sa mi zda ze ma sleduju tymto? Ono to neni vzdy iste, ale mozno sa da z logu zistit vytiahnutu zalozku, to prave neviem :/

Vdaka za rady! Harvim casto a je to neprijemne nemat moznost obrany, ked ma stale sleduju cez zalozku...
Ocroc

Re: Záložky a Thirsty

Příspěvek od Ocroc »

Neočekávej že ti tu bude někdo psát jak probíhá detekce, nicméně ano je to dohledatelné i když u toho hráče nechytneme přímo. Page / mě na ICQ s daty a jmény, pokud jsi si jistý že tě tak dohledali a bylo to opakované.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jak si muze byt jako prumernej hrac jistej zrovna timhle? :) To co popisuje jsou okolnosti opravnujici k duvodnymu podezreni si myslim. A vidim ze se za ten rok v pvp nezmenilo nic :)
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ja vlastne nechapem preco to nie je povolene.....
Ano kazdy takto moze priblizne vediet kde je ten druhy super, ale preco nie? Aspon sa najdu a mozu zviest boj miesto nezmyselneho pobehovania hore dole po svete.
E: nj s tymi dungami je to o inom, ale cove pvp to neublizuje ci?
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 07 led 2012 20:38, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Jo, je super když potom člověk jde dungy...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Johny Matovic píše:Ja vlastne nechapem preco to nie je povolene.....
Ano kazdy takto moze priblizne vediet kde je ten druhy super, ale preco nie? Aspon sa najdu a mozu zviest boj miesto nezmyselneho pobehovania hore dole po svete.
E: nj s tymi dungami je to o inom, ale cove pvp to neublizuje ci?

Proc mam takovej pocit, ze je k tomu urcen spise tracking nez zneuzivani ext. programu ? :D
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Wlern píše:k tomu urcen spise tracking nez zneuzivani ext. programu ?
jenže tenhle "bug" je součástí samotný ultimy a je založenej na principu, kterej všichni běžně používáme.

víc prozrazovat nebudu, nerad bych někoho motivoval k prasárnam.
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Protokoll píše: jenže tenhle "bug" je součástí samotný ultimy a je založenej na principu, kterej všichni běžně používáme.

víc prozrazovat nebudu, nerad bych někoho motivoval k prasárnam.
Sucastou samotnej ultimy ale nie su nemiznuce zalozky ktorych si vytiahnes 30 a potom skusas : )
Pain, DoHR
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Ja jsem specialne na pk hrace Dark fix (Thirsty) page psal i s daty kdy a kde k tomu doslo, atakoval primo hrace kteri jiz davno nebyli v jeho zornem poli, a i ja mam podobne zkusenosti s tim ze kdyz potkam hrace od thirsty je lepsi se uklidit na nejaky cas do gz protoze to opravdu dobihaji podle zalozek nebo idecek..
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Wlern píše:Proc mam takovej pocit, ze je k tomu urcen spise tracking nez zneuzivani ext. programu ? :D
ono s 40 trackom(alebo ziadnym) toho tie pkcka moc nenatrackuju :P
premek píše:Ja jsem specialne na pk hrace Dark fix (Thirsty) page psal i s daty kdy a kde k tomu doslo, atakoval primo hrace kteri jiz davno nebyli v jeho zornem poli, a i ja mam podobne zkusenosti s tim ze kdyz potkam hrace od thirsty je lepsi se uklidit na nejaky cas do gz protoze to opravdu dobihaji podle zalozek nebo idecek..
V tom pripade jailujme za to ze yoko/phena/assist/klient kuzlia aj na chary mimo "zorneho pola". To bude rozumne... :roll:

inu s tymi pk nic nemam len mi toto pride take prehnane trosku...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Ne ja osobne jsem za toto dostal 3,5k logu za pouzivani nemizejicich targetu nebo hledani podle ID nic takoveho jsem vedome nepouzil a kdyz jsem chtel od gm dukaz dostal jsem akorad odpoved at to nepouzivam a dal se semnou nikdo nebavil..a nebyl jsem jediny kdo to dostal byli jsme dva, a dodnes to pouziva spousta lidi i kdyz bylo slibeno mazani accountu, a tak me stve ze i pres page ktere jsem psal se nic nestalo...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

takže chápu dobře, že se zakázal attacklast ? hmhm.. pěkné
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Pokud to chapu dobre, tak nezakazal, rozdil je v tom, ze na phoenixu muzes takhle checkovat X cilu (nemizici zalozky), narozdil od clienta, kde jde jen jeden. Proto je to zneuzivani externiho programu.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

bych to tu trochu promáz,.. myslim že tohle by se nemuselo šířit všem.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

a ty to puzivat muzes jo ? :p kdyz se to nerozsiri budeme to moct pouzivat v klidu gm to nezatrhnou... hezka ideologie
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Edward Cullen píše: hezka ideologie
do teď to použivali dva.. od teď to bude zneužívat každej blbec.
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

vzdyt to neni zadny tajemstvi, ja hraju sam a s nikym jsem to neprobiral, ani nemam nemizici zalozky, proste to jde lehce vydedukovat, jak to udekat. imho lepsi kdyz to bude presne definovany co se nesmi, at kazdej vi, kde je ta hranice, ne? kdyz to ocividne nekomu svedomi nerekne samo..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Chapu, ze v dobe yoko/fena je to smesne rikat, ale proc porad vymejslite jak s necim vydrbavat. Proc nedokazete hrat i v ramci pomocnych programu normalne.
No kazdopadne me to jen utvrzuje v nazoru, ze pvp lidem blbne hlavu. Nikdo nechce prohrat, kazdy chce vyhrat a to za jakoukoliv cenu. Nakonec nejlepsi neni ten slusny ktery dodrzuje pravidla, ale ten ktery na pravidla kasle a mozna diky tomu je uspesny, jako v realu
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Protokoll píše:
Edward Cullen píše: hezka ideologie
do teď to použivali dva.. od teď to bude zneužívat každej blbec.
do ted to znala hromada lidi, pouzivalo to par blbcu...
Tomak
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Tomak »

Prijde mi to jako prasarna.
Zalozky max do dungu a i tam je to uber, bo to nehorazne ulehcuje clerum praci (tem by melo stacit procentualni ukazovani HP)
Na novych clientech ty zalozky nemiznou, to je pravda,ale my hrajeme na jednickove rade a nemiznouci zalozky jsou az od sestkove rady.

Takovy rename sumu bych bral spis jako bugfix, pokud by nekdo namital, ze treba tento sc. ulehcuje pracu vyvolavacum.
Odpovědět