Vánoční stromky

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Vánoční stromky

Příspěvek od Ardent »

Děkuji za odpověď a stromečky :)
Noobikem navždy :)
Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

na co su dobre dungeon body?:D
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

abys byl na webu !
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

Kedže Mikulas je v Njulemskom palaci, je quest vyhradeny len pre hracov, ktorý nie sú O/Ch?
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Upraveno aby tam PvP hráči měli přístup. Pokud se objeví nějaký problém s utíkáním z boje, vrátí se to zpět.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mam splnene vsechny ukoly od Enta a Mikulas mi pise, ze na dalsi cast questu si musim pockat. Kdy to bude? :)
A ohledne umistovani stromku jsou nejaka pravidla? V domku/pred domkem? Je nejaka zmena zony v miste umisteni stromku, a pod.?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mephist píše:Mam splnene vsechny ukoly od Enta a Mikulas mi pise, ze na dalsi cast questu si musim pockat. Kdy to bude? :)
Ja osobne dufam, ze po resete ukolnicku, ale tak treba sa nechat prekvapit asi... Inak pise to 1.Stromek, dalej sa bude dat spravit len dalsi stromek, alebo bude to pokracovat necim dalsim, treba snehulakom? :P

Tak nie, ani po resete neda stromcek, takze to bude zlozitejsie asi :) Tak treba cakat co na nas este gm pripravili :P
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Další fáze spuštěna.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mam problem s umistenim stromku. Nikde v domecku mi nejde postavit, vypisuje to "No building is allowed here".
Jedna se o dvoupatrovou vilu v Templar's town.
Souradnice domecku - 2246 830
ID deedu - 0x402C8EE5

A odmena je super, diky :) Zustane mi dokud si ji neznicim, nebo se budou casem mazat?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Umisťování bude opraveno po Resyncu. Odměna zůstane* dokud si ji nezničíte, stejně jako ta z roku 2010.

*nevylučuji že bude časem změněn bonus, pokud by byl moc silný
Athi
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athi »

Můžu se zeptat, jak je to s těmi 50 dungbody za vánoční questík? Quest mám splněný, dostala jsem poukázku na stromeček i odměnu, ale dungbody žádné..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Muzu se zeptat, proc kdyz je ten kvest na 10 dni, me necha klidne utratit mytheril ingot a tri fir-free logy, kdyz je do vanoc 5 dnu a nejde to stihnout protoze zadava kazdy den jeden ukol???

Zablokujte to, at nekdo netrati jako ja.

Da se ten stromek nekde koupit, jako to bylo v letech minulych?

Jak se zbavim toho Vanocniho ukolnicku?
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Tak to by možná chtělo opravit, protože se na ten q také na poslední chvíly chystám
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Fuu píše:Muzu se zeptat, proc kdyz je ten kvest na 10 dni, me necha klidne utratit mytheril ingot a tri fir-free logy, kdyz je do vanoc 5 dnu a nejde to stihnout protoze zadava kazdy den jeden ukol???

na 14 dni... po splneni pise ze ukolnicek zmizne na Silvestra..

nebolo kdesi pisane ze stromky bude predavat Alida 24.? (spristupni stromky s darky) Tak asi potom tam... :)
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Možná by mohlo pomoci i zajít si do Fire.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Athi píše:Můžu se zeptat, jak je to s těmi 50 dungbody za vánoční questík? Quest mám splněný, dostala jsem poukázku na stromeček i odměnu, ale dungbody žádné..
Po Resyncu je přidá po nasazení památeční předmět.
Fuu píše:Muzu se zeptat, proc kdyz je ten kvest na 10 dni, me necha klidne utratit mytheril ingot a tri fir-free logy, kdyz je do vanoc 5 dnu a nejde to stihnout protoze zadava kazdy den jeden ukol???

Vánoční quest začal 03.12.2011 a na jeho splnění je potřeba celkem 14 dní, času tedy bylo dost. Úkolníček bude smazán na nový rok, přičemž od 25.12.2011 nebude Mikuláš odměnovat památečním předmětem (a dungeon body), ale pouze poukázkou na stromeček. Mazání přes Fire je bráno jako obcházení herního nastavení.

Poukázky na stromečky se objeví v tomto týdnu i v pokladech. Pokud vám nejde postavit stromeček ve soškovém domečku, napište si page s souřadnicemi a poukázku si nechte u sebe.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Nebolo by možne získať ten pamatečny predmet alebo aspon s podobnymi vlastnostami nejako? Nejako časovo naročny a v celku drahy quest?
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Ocroc píše:Vánoční quest začal 03.12.2011 a na jeho splnění je potřeba celkem 14 dní, času tedy bylo dost.
Tomu rozumim. Prisel jsem pozde. Jen mi prijde blbost mit aktivni kvest, ktery jiz nejde splnit.
Jinymi slovy. Pochopil bych kdyby Mikulas rekl: "Ukol se stromem trva 14 dni." Nebo kdyby po 10.12.2011 nedaval nove ukolnicky. Ale asi jsem jediny komu to prijde divne, tak to nech byt.
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Ocroc píše:od 25.12.2011 nebude Mikuláš odměnovat památečním předmětem (a dungeon body), ale pouze poukázkou na stromeček.
A nemoze davat ten upomienkovy predmet a body az do konca roka? Ved to snad nie je taky rozdiel ci skonci 25 alebo 31 a kopa ludi by to aspon stihla dokoncit. Mne tiez quest skonci az 26, myslel som ze quest bude trvat len 7 dni a teraz to nestiham : (
Pain, DoHR
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Fuu píše:
Ocroc píše:Vánoční quest začal 03.12.2011 a na jeho splnění je potřeba celkem 14 dní, času tedy bylo dost.
Tomu rozumim. Prisel jsem pozde. Jen mi prijde blbost mit aktivni kvest, ktery jiz nejde splnit.
Jinymi slovy. Pochopil bych kdyby Mikulas rekl: "Ukol se stromem trva 14 dni." Nebo kdyby po 10.12.2011 nedaval nove ukolnicky. Ale asi jsem jediny komu to prijde divne, tak to nech byt.
Ano to by byla pravda kdyby každý den nebyla za quest odměna, která utracený materiál nahradí vcelku rychle. Z toho důvodu také quest dále běží.
Odpovědět