Vykup killov

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Vykup killov

Příspěvek od Mandela »

Zdravim chcem sa spytat ci sa neplanuje nahodou nejaka vianocna akcia na vykup killu ?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Vykup killov

Příspěvek od Dudek »

Co sis nadělal, to si zaplať.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rad si poslechnu nejaky dobry duvod ...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mandela píše:Zdravim chcem sa spytat ci sa neplanuje nahodou nejaka vianocna akcia na vykup killu ?
Zlobivejm detem Jezisek darky nenosi :P
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

tak moj prehresok ktory sa stal :) bol este ked vykup killu stal 100k rad by som tu cenu aj zaplatil 500k je dost :( :D
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Napadá mě jen jedno. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Nemluva píše:Napadá mě jen jedno. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí...
Taky se mi stalo, ze jsem chytil kill a to vzdycky uplne zbytecne... jednou pri trenovani ( nebyl jsem AFK, ale misto kryssu, kterej jsem mel na train jsem naklikl 9kovej... a to ten ranga neustal ) a druhej pri vymene nazoru s clovekem, kterej me jako NB wampa otravoval na HB. Rekl jsem si 50k ( nemylim-li se, stal 50k ? ) za kill je strasne moc ( nj, NB ), musim nasetrit... Je, koupim si kone... Koupim si brneni... Musim si koupit noveho kone ...

no a najednou pul mega... A to se vyplati...

( mam vsechny postavy modre, ale povesene 2 killy je spatne mit... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Acarus píše:Rad si poslechnu nejaky dobry duvod ...
Možná to někdo začne používat na zmodrání namísto trénování nových postav, které zatěžuje server - a zbytečně.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Takze hodne drahy jo?
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

da se rict ze jo, natrenovani maga stoji kolem 1M - to jsou 2 killy
casove narocnejsi je urcite vytrenovani nove postavy, ale i ja bych to preferoval - misto jednoho modraka a o milion chudsi mit 1 modraka a 1 pk na ukor casu
projevuje se zde lafferova krivka, kdy se za vykup killu odleje mene gp nez kdyby to stalo jako drive (verim)
vse neco stoji, v tomhle pripade tu bude o trochu mene prudicu na ukor poctivych hracu, o to víc si davat bacha aby se killy nestaly
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Raona píše:da se rict ze jo, natrenovani maga stoji kolem 1M - to jsou 2 killy
casove narocnejsi je urcite vytrenovani nove postavy, ale i ja bych to preferoval - misto jednoho modraka a o milion chudsi mit 1 modraka a 1 pk na ukor casu
projevuje se zde lafferova krivka, kdy se za vykup killu odleje mene gp nez kdyby to stalo jako drive (verim)
vse neco stoji, v tomhle pripade tu bude o trochu mene prudicu na ukor poctivych hracu, o to víc si davat bacha aby se killy nestaly
Nesmysl, platí za to jenom slušní hráči. Prasata se nikdy odkupem killů neunavovala - pro ně je nezbytné mít co nejvíc accountů a postav.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Retromancer píše: Nesmysl, platí za to jenom slušní hráči. Prasata se nikdy odkupem killů neunavovala - pro ně je nezbytné mít co nejvíc accountů a postav.
Neni jak dostat slusne kill.
Raona píše:da se rict ze jo, natrenovani maga stoji kolem 1M - to jsou 2 killy
Zdrazeni killu nebylo ekonomicke rozhodnuti kvuli odlivu penez.
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

ja chcem vykupit svoju postavu co dostala 15 killov za napomahanie, neunuval som sa riesit to s gm aby si vypoculi moju verziu... ale hold radsej by som zaplatil takych 100k za kill ako tych 500k
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Acarus píše:
Retromancer píše: Nesmysl, platí za to jenom slušní hráči. Prasata se nikdy odkupem killů neunavovala - pro ně je nezbytné mít co nejvíc accountů a postav.
Neni jak dostat slusne kill.
To že při tréninku dostaneš kill, neznamená že jsi afk, ale stačí se jen na chvilku otočit.
To že trénuješ bojový skilly sparyingem v cechu neznamená, že jsi nějaké prase.
Takže byť nejde "dostat slušně kill" neznamená, že ho nemůže dostat slušný hráč.

Jinak je diskutabilní jestli vyšší cena odkupu nějak odrazuje prasata co kazí hru, já osobně proti vyšší ceně nejsem i když bych si taky nějaký kill rád odkoupil, ale aspoň si dávám větší pozor.
Wlern píše:( nemylim-li se, stal 50k ? )
Mám pocit že se mýlíš a stál 100k.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Porad mas 2 killy k dobru ... takze to dostani killu sparringem neni absolutni.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Stále nevím, co by bylo špatné na navrhované Vánoční akci, kdy by odkup jednoho killu stál "starých" 100K? Myslím, že se najde pár hráčů, kteří by si jako dárek ty své dva "neprasečí" killy, které mají třeba už nějakou tu dobu na postavách, rádi odkoupili. Nebylo by to nic proti ničemu, ubylo by pěněz a pár modrákům by ubyl strach, že se v nevhodnou chvíli změní na PK :)

Edit : ale jestli je i tahle otázka od tebe stavěna do role GM vs "zbytek světa", tak to prostě napiš rovnou a nechtějt psát důvody :roll:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ono spíš jde o to, že Acarus musí mít vždycky pravdu a každý, kdo má kill nebo jiný prohřešek, protože fanaticky nedodržoval všechna sepsaná pravidla, není hoden jakéhokoliv slitování. Někteří lidé věří, že lidé se dokáží ze svých chyb poučit, jiní je dle činů dělí na ty dočasně dobré a ty nenapravitelně zlé, protože zřejmě věří na Nebe a Peklo.

PS: Acarusi, jsi věřící :lol: ?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Papez píše:Ono spíš jde o to, že Acarus musí mít vždycky pravdu a každý, kdo má kill nebo jiný prohřešek, protože fanaticky nedodržoval všechna sepsaná pravidla, není hoden jakéhokoliv slitování. Někteří lidé věří, že lidé se dokáží ze svých chyb poučit, jiní je dle činů dělí na ty dočasně dobré a ty nenapravitelně zlé, protože zřejmě věří na Nebe a Peklo.

jasne spravis chybu tak za nu zaplat je to 500k tak sa s tym zmier.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Papez píše:Ono spíš jde o to, že Acarus musí mít vždycky pravdu a každý, kdo má kill nebo jiný prohřešek, protože fanaticky nedodržoval všechna sepsaná pravidla, není hoden jakéhokoliv slitování. Někteří lidé věří, že lidé se dokáží ze svých chyb poučit, jiní je dle činů dělí na ty dočasně dobré a ty nenapravitelně zlé, protože zřejmě věří na Nebe a Peklo.

Jsem bezvyhradny ateista, ze se bojim ze me Pan Buh potresta.

A propo, jeden kill ziskat muze kazdy, uznavam, dokonce i dva, a z toho usuzuju, ze se clovek muze poucit, no a to jsou ty dva zminen killy jako rezerva, nez se clovek stane definitivnim vyvrhelem spolecnosti = PK. Pokud se do te doby clovek nepouci, tak si musi za svou rekneme nenapravitelnost musi zaplatit.

Natrenil sem 2x warriora, 2x paladina, 2x klerika, co se sparringu bojovek tyka a nedostal za to jedinej kill. Rozhodne se to stat muze, ale da li si clovek pozor, tak ta limitni hranice 2 killu je dostatecna.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mandela píše:Zdravim chcem sa spytat ci sa neplanuje nahodou nejaka vianocna akcia na vykup killu ?
A proč by se to mělo dělat? Pokud vím se ta cena zvyšovala hlavně kvůli pojezdu lidí v drahém equipu, kdy si modrák dovolil zabít modráka, vykoupil kill za 100k a ještě na tom vydělal.
Znám člověka co si nedávno vykupoval killy za 500k ale nezakládal topic, kde by se snažil ušetřit, uznal že killy jsou jeho blbost a holt se s cenou musel smířit.
Chceš pro sebe změnu, ale že někdo akceptoval nynější nastavení s tím už nepočítáš. Nezdálo se ti nespravedlivé že někdo jiný vykupuje killy za 500k bez keců a ty bys je měl za 100 jen proto že si je chceš vykoupit "náhodou" na vánoce?
Odpovědět