Brneni

Vaše nápady a návrhy
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Brneni

Příspěvek od Persefona »

Ono koupíte zbraň a máte jí. Až se zničí, koupíte novou. Je to jedna věc, což není problém sehnat, ale brnění má 6 částí. Kolikrát i když jsou peníze, může být problém to na trhu sehnat, protože se to tolik neprodává. A jak bylo zmíněno, při tom tempu, jakym se rozpadaj hrudě a kalhoty, by to byl za chvilku celkem nepoměr.
Buď bych to tedy nechal, jak to je, nebo bych aspoň těm částem, co se ničí nejvíc, nastavil vyšší durabku než ostatním.
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Johny Matovic píše:
Wlern píše:Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...
Neviem ale neak si to tvoje rp padanie platov neviem predstavit :p
nebo kdyby na tebe nabehli pk do dungu ze by ti spadly trenky,protoze kdyz se pose*es tak by to tak taky mohlo byt jakoby podle rp:p
k tematu: bych to nechal jak to je,si myslim , ze nez znicis brneni na durabku tak si sezenes tak dvoje dalsi ,pokud tedy nelehnes po sobe parkrat.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Johny Matovic píše:
Wlern píše:Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...
Neviem ale neak si to tvoje rp padanie platov neviem predstavit :p

Pokud by mela cast napriklad 20% durabky, tak by se pásky, na kterých brnění drzí poškodily...

Na tomto obrázku jsou ty "pásy" dobře viditelné...
http://www.drakkaria.cz/images_items/na ... leze_2.jpg
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

To s páskama mi přijde jako pitomost. Pokud by to bylo, tak si stejně každej udělá makro, co mu to vezme ze země a nahodí zase na sebe, akorát to způsobí pruzení targetováním všech částí zbroje před dungem (kvůli tomu scriptu). Navíc aby to bylo rp, tak by to brnko potom už nemělo jít nasadit vůbec, protože když přijdeš o pásek, už to prostě nenasadíš. A už vidím, jak by se tohle teprv líbilo :roll: (prostě bych si věci na wara prodal a udělal radši shamana)
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Wlern píše:Pěkné by bylo, kdyby brnění mělo nějakou šanci na spadnutí na zem...

hrud - platy, kdyby měly pod 40 durabku, tak by při bouchnutí do nositele mohly spadnout. Podle RP je to logický. Pláty drží /držely na popruzích, často kožených pásků. Po určitém poškození je možné, že se poškodí daný pásek a brnění nedrží tak jak v předchozím stavu...

Brilantní nápad za který by tě každej nakopal do zadku. Už vidím bandu lidí, kteří v dungu nedělají nic jiného než hledájí spadlá brnka na zemi. Zkus si prosimtě nejdřív představit jak by to asi fungovalo v praxi než něco podobného napíšeš. :clap:
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Wlern píše: Pokud by mela cast napriklad 20% durabky, tak by se pásky, na kterých brnění drzí poškodily...

Na tomto obrázku jsou ty "pásy" dobře viditelné...
http://www.drakkaria.cz/images_items/na ... leze_2.jpg
Aha, takže ty bys vlastně brnění zničil ne na 0, ale na 20. :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Zadna dalekosahla zmena se neplanuje, zadne razantni snizovani durability neni na poradu dne, jen me zajimal ten fakt, kdo kdy nekdy rozflakal platy. Takze zachovovejte paniku.

Osobne za me si myslim, ze ta durabka jako takova je overboosted, proto se tak deje, ze je sance na to rozbiti mala. Otazka spravneho nastaveni je na diskuzi, ktera presahuje casovy ramec meho volneho casu.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Co se týká odlivu brnek zeptal bych se spíš craftů, jak jsou na tom s jejich odbytem, případně odbytem ingotů používaných na brnka (dneska už asi jen black a myth). Jestli se o brnka přijde při výlehu, nebo rozflákáním už je myslím fuk.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

2x jsem zničil zbroj, jednou invul plate hrud, podruhe to byl nejaky myth tušim že nohy.
Jinak máš pravdu, dřív někde lehneš, než že by se to zničilo.

Btw : brnění z barevných kovů pomalu ale jistě ztrácí význam. Chtělo by to nějak posílit myth
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Tymyan píše:To s páskama mi přijde jako pitomost. Pokud by to bylo, tak si stejně každej udělá makro, co mu to vezme ze země a nahodí zase na sebe, akorát to způsobí pruzení targetováním všech částí zbroje před dungem (kvůli tomu scriptu). Navíc aby to bylo rp, tak by to brnko potom už nemělo jít nasadit vůbec, protože když přijdeš o pásek, už to prostě nenasadíš. A už vidím, jak by se tohle teprv líbilo :roll: (prostě bych si věci na wara prodal a udělal radši shamana)

A mame vyuziti pro "Arms Lore"... :D

To s tema paskama by se melo stavat u VELMI poskozenych exemplaru... A navic se Acarus na neco zeptal ze zvedavosti a ne proto, ze chce neco scriptovat... Takze nez me zacnete skalpovat... pockejte na zmenu... ( BTW. Hraji warriora )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Osobně nechám 99% mých brnění někde v dungu.
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Já zničil už pár paladins částí,nicméně pod půl hlavní durabky musím už opravovat po každým dungu, protože rozdíl v ar před odchodem a po návratu je třeba i víc než 5 bodíků na komplet bez štítu..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

war/pal části jsou dělaný jako chain, maj tedy nižší základní durabku a proto se ničí i rychleji než jiné platy ...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Ono zalezi jak clovek to brkno pouziva. V dungach, hlavne teda v tech lepsich se to nici min. Mas tam hodne zasummeno, jsou tam silnejsi monstra, ale je jich min a tudiz te neustale neco neokusuje. A na niceni je jedno, jestli do tebe tluce kostlivec, nebo Balron. Brnka co taham do dungu mi klesej o par bodiku za dung, a vydrzej fakt dlouho. Ale co mam brnko(black plate) se kterym chodim mapky, solo harv apod, tak ten uz mam pud pulkou durabky za 3 mesice. A to nehraju zas tak casto.
Hlavne, jak psal uz Bigdrobek, kdyz jsou ty brnka pod pulkou, tak uz nejsou vhodny na noseni do vetsich dungu, protoze se nicej mnohem rychleji a navic kazdy poskozeni u nich snizuje AR o vic, nez stejny poskozeni na novym brnku. Takze sice se to brnko nerozpadne, ale stejne ho pak uz do dungu neberu, takze se chvile, kdy by se uplne rozpadlo tezko dockam :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Stejně jako ostatní. Brnění jsem rozbil 2 části za x let.

Osobně si myslím, že je to nastavené dobře. Potřebuješ opravdu 6 částí a štít. To není jednoduché sehnat. Jelikož při smrti příjdeš o věci, tak já mam odliv brnění velice dobrý. Rozhodně si nemůžu stěžovat na nějaké hromadění brnění. Mám tak akorát brnko do dungu a z daleka to není invul. Dostanu se tak na 2-3 invul části a pak při průzkumu nového dungu to zase někde položím.

Měl jsem období, kdy v bance leželo 5 invul komletů. Samozřejme záleží kolik času ultimě věnujete...tehdy jsem chodil na střední školu (respektive nechodil, všichni víme jak jsou středoškoláci vytížení :D) jo to byla doba pro hraní Ultimy!! Z pohledu již pracujícího, říkám znovu, že je to optimálně nastaveno. Brnění se nehromadí. Brnění nekupuji na trhu. Mám pouze z dungu.
Ale zároveň je potřeba říci, že každý hraje jiný styl hry. Já nejdu dung, protože někdo zjistil, že je tam poklad. Jdu když mám čas.. tj tak 2-3 menší dungy týdně. Někdy 14 dní nic a pak nějakou říši/sorc/dest. Někdy u toho sedím celou neděli a pak týden nehraju. Je to hodně individuální - kdo má kolik brnění.

Ultima určitě nepotřebuje zvýšit ničivost brnění. Tu a tam se smaže nějaký PK, tak tam je myslím odliv z naloocených věcí hodně dobrý. A jinak je to prostě výlehama. Kdyby zůstavali věci po smrti jako v těch wowkách a podobnejch blbostech, asi by bylo něco špatně.
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

viděl jsem už rozbitých několik částí brnění například invul ramena :) jinak při harvu se to ničí docela rychle ikdyž se to nezdá ;-)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

nerozflakal jsem za dobu svoho pusobeni zadnou cast brneni ale je to tim ze ty brnka tocim.
opraskane nahazim do pytliku a beru nove pak to vse najednou opravi rozhazim do beden a zas si to beru takze se to furt promichava

horsi ty magovsky skladany roby od tej doby co se to nici tak jak se to nici tak se to nejak nepouziva alespon u nas
Odpovědět