Haluze

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Haluze

Příspěvek od Raziel »

zdravím, ví někdo jak se dá ve feně obejít změna barev věcí při halucinacích? nefungují pak makra na tmr protože mají stejný typ jako gs(tak to náhodně vypije bud gs nebo tmr) a když tam nechám barvu tak je to ani nenajde...
Playboy
Inkless
Inkless

Re: Haluze

Příspěvek od Playboy »

Raziel píše:zdravím, ví někdo jak se dá ve feně obejít změna barev věcí při halucinacích? nefungují pak makra na tmr protože mají stejný typ jako gs(tak to náhodně vypije bud gs nebo tmr) a když tam nechám barvu tak je to ani nenajde...
myslim ze podstata haluzi je ta zmena tej farby a pohnojene makra :) takze az na to prides a gm pride na to, ze si na to prisiel, tak ta zmaze :D
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Stačí mít čeplejch pár tmr a nezavírat bágl ani s nima nehýbat. Po dobu haluzí si nechají svojí barvu a máš po problému.. Další řešení je třeba vypít GC nebo VAN.. ;-)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

bigdrobek píše:Stačí mít čeplejch pár tmr a nezavírat bágl ani s nima nehýbat. Po dobu haluzí si nechají svojí barvu a máš po problému.. Další řešení je třeba vypít GC nebo VAN.. ;-)
Právě že to je naopak musíš to hodit do pytlíku kde to neztratí barvu když nemáš ten pytlík otevřený ... ale komu se chce po každém čepování tmr je přesouvat... ono by stačilo kdyby ty flašky na gs a tmr neměly stejný typ jako je tomu i jiných flašek(gh prostě vypiju i s haluzema a nezáleží na tom jakou mají barvu protože mají jiný typ) ... proč zrovna tyhle dvě jsou stejné ? nešlo by to změnit?

Jinak imho hlavní učel haluzí není aby lidi nemohli pít gs/tmr makrem ale abys neviděl kdo je přítel a kdo nepřítel :)
Playboy
Inkless
Inkless

Příspěvek od Playboy »

Raziel píše: Jinak imho hlavní učel haluzí není aby lidi nemohli pít gs/tmr makrem ale abys neviděl kdo je přítel a kdo nepřítel :)
Tiez pravda... kazdopadne u haluzi by som skratil dobu ich trvania, obcas vydrzia hoooodne dlho. A k veci, neslo by zrusit prefarbovanie veci v bagliku?? To by asi bolo dobre riesenie....
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Mě teda haldy přebarvujou jenom itemy s kterýma se při haluzích pohne.. :oops:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Me vsechny
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Raziel píše:
bigdrobek píše:Stačí mít čeplejch pár tmr a nezavírat bágl ani s nima nehýbat. Po dobu haluzí si nechají svojí barvu a máš po problému.. Další řešení je třeba vypít GC nebo VAN.. ;-)
Právě že to je naopak musíš to hodit do pytlíku kde to neztratí barvu když nemáš ten pytlík otevřený ... ale komu se chce po každém čepování tmr je přesouvat... ono by stačilo kdyby ty flašky na gs a tmr neměly stejný typ jako je tomu i jiných flašek(gh prostě vypiju i s haluzema a nezáleží na tom jakou mají barvu protože mají jiný typ) ... proč zrovna tyhle dvě jsou stejné ? nešlo by to změnit?

Jinak imho hlavní učel haluzí není aby lidi nemohli pít gs/tmr makrem ale abys neviděl kdo je přítel a kdo nepřítel :)

Stejný typ mají, ale mají jinou barvu. Nedávej si chlastání GS a TMR jen do makra, ale udějej si to do skritpu i s barvou.
Pak ti to bude chlastat normálně. Já s tím měl taky problémy, že mi to vychlastalo zrovna to, co sem nepotřeboval :-)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Helloween píše: Stejný typ mají, ale mají jinou barvu. Nedávej si chlastání GS a TMR jen do makra, ale udějej si to do skritpu i s barvou.
Pak ti to bude chlastat normálně. Já s tím měl taky problémy, že mi to vychlastalo zrovna to, co sem nepotřeboval :-)
To je ale to co se tady řeší :-D
Když si uděláš makro i s barvou tak to makro ti nebude fungovat jak dostaneš haluze a lavičky se ti přebarví.

Jinak haluze mi jedou tak, že každých X sec se přebarví všechny itemy které vidím spolu s NPC, nenapadlo mě že to může mít někdo jinak, to snad nejde ani. Nebo jde?
Playboy
Inkless
Inkless

Příspěvek od Playboy »

Raziel píše:Nebo jde?
U mna, ak mam otvoreny inventar a nezavriem ho a ani nicim nepohnem, tak sa to neprefarbi... ale ked sa nieco pohne alebo pouzie (regy, bandy), tak sa to hned prefarbi...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Raziel píše:
Helloween píše: Stejný typ mají, ale mají jinou barvu. Nedávej si chlastání GS a TMR jen do makra, ale udějej si to do skritpu i s barvou.
To je ale to co se tady řeší :-D
Když si uděláš makro i s barvou tak to makro ti nebude fungovat jak dostaneš haluze a lavičky se ti přebarví.

Jinak haluze mi jedou tak, že každých X sec se přebarví všechny itemy které vidím spolu s NPC, nenapadlo mě že to může mít někdo jinak, to snad nejde ani. Nebo jde?
Teď sem vychlastal fask of halucination a všechno měnilo barvy krom itemů v základním batohu. takže pokud máš flašky atd v hlavním báglu, nestane se ti, že ti potiony zmení barvu a makra musí fungovat. Mě to fungovalo všechno.
Nesmíš zavřít a otevřít hlavní bágl, jinak ti to ty barvy změní.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

neni to nahodou tim, že někdo má a někdo nemá zaškrtý undead?
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Dudek píše:neni to nahodou tim, že někdo má a někdo nemá zaškrtý undead?
ve phenixovi? Tam to jde nastavit? :p
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jo, jde, divny, ale jde.

OT: chtělo to po mě 10 znaku, svině proradna.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Jsem člověk, co je proti bugům, pak to níčí hru,

jediný co ti poradím, tak si udělej makro, které ti otevře sekurky , takže jak si dáš GC/VAN tak ti to opne sekurky, a popř. přesune na určitou pozici ...
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Smoce píše:Jsem člověk, co je proti bugům, pak to níčí hru,
říká maník co vede server plnej prasáren :clap:
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Protokoll píše:
Smoce píše:Jsem člověk, co je proti bugům, pak to níčí hru,
říká maník co vede server plnej prasáren :clap:
jo ? tak vyjmenuj pouč mě..

Na serveru nenajdeš ani jeden script , co je proti pravidlum ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Smoce píše: Na serveru nenajdeš ani jeden script , co je proti pravidlum ...
http://ultima.smoce.net/dark_paradise/d ... hych_veci/
A o zaheslovaných skriptech typu http://ultima.smoce.net/dark_paradise/p ... vlasy_bug/ se dá taky dost pochybovat.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ocroc píše:
Smoce píše: Na serveru nenajdeš ani jeden script , co je proti pravidlum ...
http://ultima.smoce.net/dark_paradise/d ... hych_veci/
A o zaheslovaných skriptech typu http://ultima.smoce.net/dark_paradise/p ... vlasy_bug/ se dá taky dost pochybovat.

No, pochybovat by se dalo, kdyby to na DP fungovalo, ale na DP to nefunguje protože to je ošetřené (to bys mohl vědět), a za druhé co je pod heslem, je toho kdo to tam dal, nikde není napsáno, že to musí ten co to uploadoval používat..

Za dále, kdybych bugoval, tak na forko ani nepíšu a zůstanu bez povšimnutí ...

A pokud má někdo problém, že jsou tam scripty zaheslované, a že vůbec existují, milerád dám v FTP tlačítko F6 a můžou si hráči dále posílat základní scripty mezi sebou...

A pro jistotu se zeptám, nechci nějak urážet, ale když vidím nynější komunikaci GM<->Hráč , naštěstí jsem od toho distancován, protože lognu jednou za čas, protože mě čeká maturita. Tak se zeptám Pana Ocrock máte nějaký problém, nebo se vám něco nezdá na webu ?

Ten poslední odstaveček platí i na Protokoll

Preventivní otázka ;-) ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

To že je to na našem serveru vypnuto, neznamená že souhlasíme s skriptem na bug který funguje na každé základní .51a sphere. Proto je nepřístupné aby odkaz na tento web byl na oficiálním fóru někde zobrazen. O tom PvP turbolootu šutrovek ani nemluvě.

To že je zatím tolerován neznamená že bude i nadále, zvláště pokud budeš tvrdit jak je vše na webu v souladu s pravidly.
Odpovědět