Zmena udaju na vyvesce
Zmena udaju na vyvesce
Cau mam nove icq a nvm jak to mam zmenit na vyvesce kdyz uz tam mam nick. Tak jsem tady chtel pozadat o radu jak to udelat ?
Re: Zmena udaju na vyvesce
Nejsem si jistá... nemění se to přes účet na forum?
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Tak určitě to musí být přes forum, protože je tak ta vývěska dělaná
a ještě je ejdna možnost .. stačí psát to icq do inzerce 

I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Toz tady uz jsem to zkusil zmenit tak pred tydnem a nejak se nic nedeje ..
forum nema s vyveskou nic spolecneho od doby Reddovi konverze na vyssi verzi.
To znamena ze se to neda nijak opravit to icq tam ?
niekto ma patronat nad vyveskou skus napisat tomuKelvin píše:To znamena ze se to neda nijak opravit to icq tam ?
A mohl bych se zeptat kdo má ten patronát nad vývěskou? Taky bych tam rád změnil nějaké údaje.
Jedine Balt, ale z toho dostat nejakou praci asi nebude nejjednodussi, bere si to dle meho data ze stareho fora, ktere jaksi neexistuje a do ty databaze ja nevlezu. Teoreticky jde zalozit ucet, ale menit ty udaje sli pouze via forum, pokud mi pamet neklame.
Ne to me mrzske znalosti bohuzel nestaci. Vyveska je proste vec s nultou prioritou a nejlepsi by bylo ji uplne vypnout a nechat nascriptit nekde vedle nakym hracem, ktery by mel chut a cas se o to starat.
Ne to me mrzske znalosti bohuzel nestaci. Vyveska je proste vec s nultou prioritou a nejlepsi by bylo ji uplne vypnout a nechat nascriptit nekde vedle nakym hracem, ktery by mel chut a cas se o to starat.
Acarus píše:Jedine Balt, ale z toho dostat nejakou praci asi nebude nejjednodussi, bere si to dle meho data ze stareho fora, ktere jaksi neexistuje a do ty databaze ja nevlezu. Teoreticky jde zalozit ucet, ale menit ty udaje sli pouze via forum, pokud mi pamet neklame.
Je mozné napsat na jake DB je to postavené? Predpokladam ze mysql popripade postgres nebo mikrosofti. Docela mě některé věci na vyvěsce se**** tak možna bych něco naprogramoval.
pro ty co nahodou ctou forum a neumi cist texty na webu to sem napisu nekolikrat...
Na vyvesku se prihlasite se stejnym jmenem a heslem jako na tohle forum.
Samozrejmne to znamena, ze registrovat na vyvesku se musite registrovat tady na foru (casto pokladana otazka)
Ve chvili kdy by se nasla nejaka chyba tak doufam ze mi ji nekdo napise na ICQ, jako jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel
.
Na vyvesku se prihlasite se stejnym jmenem a heslem jako na tohle forum.
Samozrejmne to znamena, ze registrovat na vyvesku se musite registrovat tady na foru (casto pokladana otazka)
Ve chvili kdy by se nasla nejaka chyba tak doufam ze mi ji nekdo napise na ICQ, jako jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel

Neolizujte v zimě namrzlé zábradlí! Být tebou tu větu ze všech topiků okamžitě smažu, pokud to ještě není upravenéRob píše:jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel.

samozrejmne ze je to opravene, kdyby nebylo tak to sem nepisuPiscot píše:Neolizujte v zimě namrzlé zábradlí! Být tebou tu větu ze všech topiků okamžitě smažu, pokud to ještě není upravenéRob píše:jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel.
vyveska zlobi, cca pred mesicem mi slo vlozit 2 prispevky ve 24 hodinach - nevadilo tak jsem sem nepsal 
no ted uz to je dva dny od prispevku a stale nejde vlozit dalsi
edit: po chvili (ted) uz to zase slo

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Musis mit pauzu minimalne 5min (nebo 10?) po predchozim prispevku(od kohokoli).Raona píše:vyveska zlobi, cca pred mesicem mi slo vlozit 2 prispevky ve 24 hodinach - nevadilo tak jsem sem nepsal
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
vyveska je ted zajimava, prispevky z roku 2010
, bohuzel co jsem porad kopiroval tam uz neni, prodavam tam dum co je 2 roky prodany 

DP stránky píše:Pád webu,
vážení hráči, dnes v noci kolem 0:20 spadl web a s ním příslušná databáze. Tento problém se týka veškerých novinek, prohřešků a dvorních klepů. Nedivte se proto, že na příslušných stránkách uvidíte poslední aktualizace k roku 2010.
Tento problém se v žádném ohledu netýká herního serveru ani nastavení.
Na problému se pracuje, buďte, prosím, trpěliví.
*GM Team*
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Musime pockat na Balta, az to nahodi (jestli to ovsem pujde :p), predpokladam ze nekdy v tydnu
EDIT pondělí 16:00: databáze nahozena
EDIT pondělí 16:00: databáze nahozena
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56