ach jo, severko nevim jak ti to jinak říct, ale
edit: ten¨ban mi za tebe nestojí
Bezpravidlové pvp baráky
-
- Elder Letter
Re: Bezpravidlové pvp baráky
to je skodadark fuzzy píše:ach jo, severko nevim jak ti to jinak říct, ale
edit: ten¨ban mi za tebe nestojí

-
- Elder Letter
ono prostě pokud začneš komentovat výpis z osobního icq stylem, jestli je toto chování hodné true frakce, tak to už máš prostě uplně vylízáno
edit: já jako chápu že se snažíte do robina prudit čimkoliv a furt kolem něj na něco upozornovat, ale je to hovno platný no, protože nic špatnýho nedělá
edit: já jako chápu že se snažíte do robina prudit čimkoliv a furt kolem něj na něco upozornovat, ale je to hovno platný no, protože nic špatnýho nedělá
ja ho mam rad a viem, ze nic zle nerobi, nikde som nepisal opak! Tak neviem, co sa zas do mna navazasdark fuzzy píše:ono prostě pokud začneš komentovat výpis z osobního icq stylem, jestli je toto chování hodné true frakce, tak to už máš prostě uplně vylízáno

-
- Elder Letter
tak se vykašlete na tudle Robin horečku ne? nebo ono je to ted in furt se jetab do robina?
skor usmevne, ono to mas ako Drtikol a tak... sledujes ako hra a bavis sa tym.. Ono aj o mne sa tu vselico pise, nedavno tu bol Undetekt a tak.. pousmiat sa a ist dalej... Ja som Robina videl asi 3x za ch v pvp, takze ja ho neznam a len cisto reagujem na komentare co tu su... co to spravi, vis jak..dark fuzzy píše:tak se vykašlete na tudle Robin horečku ne? nebo ono je to ted in furt se jetab do robina?

K teme: po uvazeni a sledovani cv pvp by som baracky nechal tak, ako su, aj s gatami a odlog soskami... Nahanam blue s par hp, vbehne do gz a je prec

honte si pindiky jinde trebas v pokecu velky kluci.
V reseni
V reseni