Ty kráso vylízne nekecej... těch Orderu v tom Cove ted je, že se normálně bojím lognout aji toho modráka, aby mě nepojeli...
Jinak, kde mi stojí modrák potom ti může být aji to pověstné lejno... a když už sem zmínil, že existuje dual, tak ho mám asi loglej ne, co myslíš? Ne promin, já loguju až potom, co zjisítm, že v Cove nejsi ty abys mě nepojel, protože ty jsi taková "skrytá hrozba".
Zvláštní je, že ty vaše slavné O true jsem nepotkal.. Taky logují modráky, co wilzne?
Ty jsi jen strašně ubrečenej a nic jinýho... Začni běhat...ukaž to správný chování a stan se True a pak se tak chovej! Pokud na to nemáš chut, koule, což pochybuji, tak laskavě sklapni tu svoji hubu, z který vždy pouštích akorát klubko chlupů ze svých genitálií...
Budu si stát zatím, že pravděbodbnost, že uvidíte mě nežli nějakýho Big Bluda či tebe Wilzne je 5x větší...
A podruhé tě upozornuji.. Až začneš běhat podle toho "chování jak se má", budeš mít ten true status. Začnu ty tvoje hnoje brát vážně.. Do té doby laskavě buzeruj svoji sestru, " CO TO NEROZBILA" !
Ještě vám přidám tohle kluci... takovej cry topic o tom jak jsou rewardy(i true zbrane) pře bust a nejde proti nim běhat asi s těma true zbraněma běhá někdo jinej, než vůbec tuším o.O Já to být nemůužu, protože jen stojím v cove za modráka, jelikož je moc pk a Orderu...
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 8&start=40