Ebony log
Ebony log
Tak lidi, uprava ebony logu že ma fizovat len on a nie zbran je blbost, mne fizla+9LBA aj s logom, takže je to blbosť. A robil to kraft v ada, takže asi nejaky bug, alebo nova zmena sa nezaviedla do praxe 

- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a kde je to napsany ze byla uprava?
a jestli to tak je tak je to trosku blbost ze by fizoval jen log i u + rob z ingu ti fizuje oboji....
a proc si furt vsichni mysli ze kraft v ada je neco vic?
a jestli to tak je tak je to trosku blbost ze by fizoval jen log i u + rob z ingu ti fizuje oboji....
a proc si furt vsichni mysli ze kraft v ada je neco vic?
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Obavam se, ze kdyz by tento navrh byl uskutecnen, tak leda formou snizeni durability a na tu soucastnou, by se mohl zvednout tim ebonemSchonny píše:Nevim, jak funguje ebony log, pac jsem s nim nikdy nemel stesti prijit do kontaktu, ale co udelat moznost, ze pouzitim ebony logu na zbran ji vzroste maximalni durabilita.

Re: Ebony log
Maji ještě dneska cenu, když sou ty Soushardy které když už fíznou sníži tak akorát durabilitu...?
Trashnul sem si další zbraň jako obvikle... zatim se držim dobrého skóre, žádné + a 6 zbraní v řitě. Asi budu prodávat Ebon Logy - Koupíte to někdo? ( Popřípadě vyměnim Ebon Log ( Já ) za Váš Soul Shard.
Trashnul sem si další zbraň jako obvikle... zatim se držim dobrého skóre, žádné + a 6 zbraní v řitě. Asi budu prodávat Ebon Logy - Koupíte to někdo? ( Popřípadě vyměnim Ebon Log ( Já ) za Váš Soul Shard.
Ty neměly nikdy žádnou cenu.Driana píše:Maji ještě dneska cenu?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Presne to samy jsem si nedavno kdyz mi padly tri ebony logy taky rikala, ze to je stejne item ted asi k nicemu, kdyz se plusuje soul shardama 

Naco ze to zadnou cenu nemnelo tak se to dalo prodat za 50k 

Acarus píše:Pk breci ze ho sestrelil guard v guardzone :p no to mi omyj zada.
Re:
4. Vyjde to a zvetsi se ti plusovost, ale kraft rekne, ze to cele fizzlo a veci si necha... co myslis ako zarobil na ada omg!!! (len doplnim, kedze moznosti su 4 no..)Byotch píše:Resp. se muzou stat 3 stavy. Aspon takto jsem to pochopil. Kazdopadne je to jen takova feature prakticky uzitek zadny.
1. Vyjde to a zvetsi se ti plusovost
2. Fizne log - zbran zustane
3. Fizne Vsechno