Craftsman

Odpovědět
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Craftsman

Příspěvek od Mephist »

Neslo by aspon, aby to bralo i z containeru co jsou uvnitr banky?
Kdyz totiz nesu v ruce vetsi mnoztvi, ktery neunesu v batuzku, tak to nemuzu polozit primo na hromadku, protoze by to spadlo na zem, jedina moznost, jak tyhle tezky veci stosovat je, ze je polozim na container ve kterym je ta hromadka. Pokud chci vytvorit hromadku primo v hlavni bance, tak to na ni musim pokladat max po mnozstvi, ktery unesu v batuzku, coz je docela otrava a ve vysledku uz je jednodussi to rovnou nosit k zakaznikovi, nez se s tim tahat do banky a nasledne to v bance jeste po kouskach prerovnavat.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Po Resyncu
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Ocroc píše: Material Deed má sloužit k transparentnějšímu obchodování, né k přenášení materiálu mezi baráky. Proto bylo zvoleno nabírání materiálu z banky a jen pro tyto základní suroviny, které ve většině (logy/iron) prodávájí začínající hráči.

50.0 tailoring, tinkering, blacksmithy, carpentry, bowcraft (výroba přes jakýkoliv výrobní skill)

nepřijde mi,že zrovna začátečník by měl takovéhle skilly .... a ne všichni sekají to dřevo jen kraftem ..... takže podle mě to je jen pro pokročilejší hráče a jen pro krafty

tak když už to budeš předělávat na target jakéhokoliv containeru, už by to mohlo být bez nutnosti to mít v bance nemyslíš?
Legie (navzdy!!)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Deed lze stále použít pouze na věci v pytlíku v bance. Na výrobě se nic měnit nebude.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mianek píše:50.0 tailoring, tinkering, blacksmithy, carpentry, bowcraft (výroba přes jakýkoliv výrobní skill)
nepřijde mi,že zrovna začátečník by měl takovéhle skilly .... a ne všichni sekají to dřevo jen kraftem ..... takže podle mě to je jen pro pokročilejší hráče a jen pro krafty
Deed muze pouzit kazde povolani. Kdyz nemas crafta s potrebnyma skillama na vyrobu, muzes si ho koupit. Klidne ti nejaky prodam :)

Nechtel by nejaky moderator tuhle diskuzi o material deedech presunout do samostatnyho tematu? At to nevypada, ze je to jen pro crafty.

Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Mephist píše: Deed muze pouzit kazde povolani. Kdyz nemas crafta s potrebnyma skillama na vyrobu, muzes si ho koupit. Klidne ti nejaky prodam :)

Nechtel by nejaky moderator tuhle diskuzi o material deedech presunout do samostatnyho tematu? At to nevypada, ze je to jen pro crafty.
je vidět, že jsi nepochopil o čem je tu řeč. Já mluvil o výrobě deedu, ne o jeho rozbalení, třeba ti to časem dojde GL
Legie (navzdy!!)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mianek píše:je vidět, že jsi nepochopil o čem je tu řeč. Já mluvil o výrobě deedu, ne o jeho rozbalení, třeba ti to časem dojde GL
Tak mi teda vysvetli co ti na tom vadi? Ze ho nevyrobi nb craft? No a? Material na vyrobu je levnej, kdokoli ten deed bude chtit si ho muze koupit za par GP od nekoho kdo crafta ma.
Mianek píše:... takže podle mě to je jen pro pokročilejší hráče a jen pro krafty
Na tohle si prisel jak? =O Vis vubec jak ten deed funguje?

Tuvix
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvix »

Jistě dá se koupit v tom problém nevidím, ale na druhou stranu nevidím problem v tom že by si to vyrobil nb craft kterej má skilly 25. Klidně by se to mohlo nastavit na 25 all s větším failem :-)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Fail se odvíjí od náročnosti skillu, takže takhle to nejde
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

Ale fakt je zaražející ze tam je psano pro začatečníky ..
1:Kde jsi ?
2:Ležim..
1:Kde ?
2:Jdeš me ress?
1:Nasel jsem te...
1:Asi za ducha ne ?
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Marco Polo píše:Ale fakt je zaražející ze tam je psano pro začatečníky ..
Protože jako "pokročilá" se označuje postava, která má max skilly a jako "expert" se (sami) označují ti, kteří k maximálním skillům znají nějaké ty vychytávky. Tedy začátečnická postava je cokoli, co nemá maximální potřebné skilly. 8)
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Retromancer píše:
Protože jako "pokročilá" se označuje postava, která má max skilly a jako "expert" se (sami) označují ti, kteří k maximálním skillům znají nějaké ty vychytávky. Tedy začátečnická postava je cokoli, co nemá maximální potřebné skilly. 8)
A to se vyplatí :D :D
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Skutečně? A kde ?
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Ocroc píše:Deed lze stále použít pouze na věci v pytlíku v bance. Na výrobě se nic měnit nebude.
Jen v zakladni truhle v bance pokud je v jinem pytliku nejde to,,asi by to chtelo opravit? Pokud narvuvic jak kotel treba dreva jsem jak osliku otres se :lol:
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Ocroc píše:
Skutečně? A kde ?

Material Deed má sloužit k transparentnějšímu obchodování, né k přenášení materiálu mezi baráky. Proto bylo zvoleno nabírání materiálu z banky a jen pro tyto základní suroviny, které ve většině (logy/iron) prodávájí začínající hráči.

To me rekni jesi bude zacinajici kraft prodavat tyhle suroviny a jak si ten zacinajici kraft ten dead vyrobi ..Pokud material dead neni jen na pomoc craftovi na preneseni surovin na trein potom to nema co delat tady v tomhle Topicu
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Každé povolání může mít 100.0 lumberjacking a mining. Nevim kde jste přišli na to, že to bude pouze pro crafts(wo)many. U začínajícího hráče lze předpokládat, že si případný materiál bude nosit do banky, proto je deed nastaven tak jak je. U pokročilejšiho hráče lze zase předpokládat že nikoho neokrade, pokud má materiál v baráčku a kupující je nucen si to odtahat.

Vzhledem k výrobní ceně a nárokům na skilly, není důvod se obávat že by byl nesehnatelný.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Ocroc píše:Každé povolání může mít 100.0 lumberjacking a mining. Nevim kde jste přišli na to, že to bude pouze pro crafts(wo)many. U začínajícího hráče lze předpokládat, že si případný materiál bude nosit do banky, proto je deed nastaven tak jak je. U pokročilejšiho hráče lze zase předpokládat že nikoho neokrade, pokud má materiál v baráčku a kupující je nucen si to odtahat.

Vzhledem k výrobní ceně a nárokům na skilly, není důvod se obávat že by byl nesehnatelný.

Kde jsme přišli na to, že to je pouze pro crafty? Myslím, že z postu od tebe, protože ten Material deed vyrobí pouze postava co ma

50.0 tailoring, tinkering, blacksmithy, carpentry, bowcraft (výroba přes jakýkoliv výrobní skill)

tzn s palem si ho nevyrobím, z toho usuzuji, že je pouze pro crafty. (Tato věta je pro pana Mempihista) :arrow: Jasný mi je, že ho rozbalí i tupej nekr, kterej neví jak se drží nit, či hoblík.

Opravdu nechápu, proč to nemůže být vyrobeno z jakéhokoliv containeru, když jsem viděl zmínku o tom že tento předmět bude zaveden do výroby, měl jsem radost, že to bude nějaká šikovná věc. Ta radost mě přešla .... díky
Legie (navzdy!!)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ten deed nemá být k tomu aby jste si s nim chodili po lese/dole/vendorech a rovnou tam házeli materiál. Takže nemáš za co.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Ocroc píše:Ten deed nemá být k tomu aby jste si s nim chodili po lese/dole/vendorech a rovnou tam házeli materiál. Takže nemáš za co.

jo jo... beham s nb vampem po lese/dole/vendor a hazim do toho logy :clap:

mě jde jen o to, aby to šlo vyrobit nejen v bance,ale z jakéhokoliv containeru, pak by to mělo smysl, protože který kraft s

50.0 tailoring, tinkering, blacksmithy, carpentry, bowcraft

bude prodávat ingy nebo logy, když je sám ještě stále bude používat??

koukám, že ani sám autor Material deedu nevidí jeho "využitelnost" tak pak tady nemá smysl se o něčem dál bavit
Legie (navzdy!!)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Nevim co stále vidíš za problém. Ten kdo si pri sekání dříví/těžení rudy/kupování blanků hází tento materiál do banky (případně prvního pytlíku v bance), si to může hodit do deedu aby to pak mohl snadněji a bezpečněji prodat. Deed si holt musí někde sehnat.
Odpovědět