Bezpravidlové pvp baráky

Vaše nápady a návrhy
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Bezpravidlové pvp baráky

Příspěvek od Miki »

Dobrý den, chtěl bych navrhnout změnu těchto baráků, jelikož při dnešním nastavení postrádá to že sou bezpravidlové domky jakýkoliv smysl, a lidi tam sou pomalu chráněnější než v gzku ... Jde o to, že většina lidí, má v těchto barácích, gatu jinam/zpět, statiky okolo zdí (aby nešlo dovnitř sumit), a odlog sošku. Tím pádem je téměř nulová šance na to abyste někoho v těchto domcích mohli zabít. Ano můžete jim držet stěnu na dveřích, ale když bojujete proti přesile nemáte na to opravdu čas ... Proto bych chtěl navrhnout, když už prostě tyto baráky blízko pvp zon jsou (nejčastěji Cove), tak aby těmto barákům byli zrušeny odlog sošky, statiky okolo zdí a porty z a do baráčku. Pak když už tam lidi zaběhnou, tak ať je prostě šance že umřou a ne že si vesele skočej do gaty/odlognou ... Samozřejme, že nejlepší by bylo úplně tyto baráky zrušit/přesunout jinam ...
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Bezpravidlové pvp baráky

Příspěvek od Darkness »

Souhlas :clap:
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Blbost, kdyz mas 4 mice na to aby jsi nasolil gatu tam i zpet tak proc ne, s tou odlog soskou je to jedno...
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

Miki píše:Tím pádem je téměř nulová šance na to abyste někoho v těchto domcích mohli zabít.
pokud ti pár pk čekaj u baráku modráka, nebo nějaký ch na o / o na ch, než tam naportí, aby ho mohli zabít, tak je téměř nulová šance, aby ten někdo přežil a řeší se to nějak? neřeší, vždycky se o tom akorát pobrečí na hp/forku a to je celý, tak proč ted řešit bezpravidlový baráky v pvp zonách s gatou a sochou uvnitř? šak přece kuli tomu si někdo ten barák postaví a argumentovat tim, že to jako nestihneš zazdít, než tam zaběhne, to mi příde docela slabý
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

dark fuzzy píše:šak přece kuli tomu si někdo ten barák postaví a argumentovat tim, že to jako nestihneš zazdít, než tam zaběhne, to mi příde docela slabý
aha a pvp se beha kuli cemu tedy? kvuli zabijeni? nebo kvuli utikani do baraku kdyz mam < 50 hp ? :p

Proste tyto pvp baraky nemeli bejt nikdy povoleny a kdyz uz tak aspon by mela betj zrusena jakakoliv ochrana lidi v nich, v cove pvp nejde o loot, ale o ten frag, kdyz uz zabehne at proste umre danej clovek ...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Zajmá mě, od kdy jsou odlog sošky, viděl jsem jí poprvé minulí měsíc a jejich existence mě doslova zarazila.
Proč mají vrahové a prasata co zabíhaj do Bezpravidlových domů ještě tuhle výhodu? to je vám opravdu libo těhlech živlů ?
Btw.: jinak je ta soska dobrej napad poridil bych si ji domu, ale z toho duvodu aby mi odlogla postavu a mohl nalognout ze stejneho accountu druhou, ale nevidim důvod proč by tendle systém měli zneužívat prasátka v pvp.
Přijde mi to jako zneužívání herního nastavení, ale ja to zrejme neumím posoudit, kdyýž mi nepřišlo divné proskakovat gatou , která se má blokovat :)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Souhlasím, že bezpravidlový barák by neměl mít možnost pořídit si odlog sochu.
Bez podpisu
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Movalis píše:Souhlasím, že bezpravidlový barák by neměl mít možnost pořídit si odlog sochu.
Tato otazka se uz resi napric GM teamem.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Chápu to tak, že nějaké Gm neoprávněně dalo Sosky do domků, kde nemají co dělat?
A nebo se řeší jak se problém vyřeší ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Podle současných pravidel myslím není zakázáno kupovat si dekorace do "pvp domků". Odlogovávací soška je jen funkční dekorace, jako třeba kámen na bronzové deedy. Předpokládám tedy, že se mezi GM řeší případný zákaz umisťování této "funkční" dekorace do "pvp domků".
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

žádost o kámen na dělání deedu byl ale gmky několikrát hráčům zamítnut ...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wilson píše:žádost o kámen na dělání deedu byl ale gmky několikrát hráčům zamítnut ...
Snad chápeš, že jsem tuhle dekoraci použil jako příklad. Těžko můžu vědět, jaká přesná pravidla pro umisťování dekorací mezi sebou GM's mají. V principu je to fuk, jestli odlog soška, nebo kámen na deedy, nebo třeba kolovrátek.

Zádrhel nastal až u kombinace "pvp domek" + odlog soška. Z pochopitelných, byť zpočátku asi ne zcela zřejmých, důvodů.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wilson píše:žádost o kámen na dělání deedu byl ale gmky několikrát hráčům zamítnut ...
No vidis, ale vim o nekolika ve svete ...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Acarus píše:
ano já taky, ale alespoň se to veřejně mohlo dát vědět, že už je povolujete umisťovat do baráčků ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wilson píše:
Acarus píše:
ano já taky, ale alespoň se to veřejně mohlo dát vědět, že už je povolujete umisťovat do baráčků ...
Jiste si dovedes predstavit tu neskutecnou administrativni zatez vsech gm, kdyby se melo venovat vsem takovymto detailum, teda aspon to je detial pro me. Ackoliv nejake postupy mame, tak jsou vicemene obecne jako pravidla. Takze rekneme zacinajici GM nema az takovy prehled, co muze a nemuze a stava se, ze z toho vznikne to, ze nekdo rekne ano a postavi, ackoliv pred pul rokem to jine gm zamitlo, at uz z jakehokoliv duvodu. Proto se v posledni dobe (cca rok a neco) veskere zalezitosti ohledne nemovitosti a dekoraci deleguji na jedineho clena gm teamu, ktery se o to stara a to na Daniela.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Taky se dívám že nějaká odlog soška existuje se dozvídám až odsud :) Na webu je sice napsaná v dekoracích ale není napsáno kolik stojí. A v novinkách o ní řeč není nikde, tak asi odlog soška byla od začátku DP, ale nikdo si toho nevšiml ale to jen hádám.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Uz je to pokud se pamatuji delsi dobu a nikdy by me nenapadlo, ze pvp hraci to nevedeli, nebo se s tim nesetkali
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Ještě bych z bezpravidláku odendal dveře, aby nebylo tak obtížné se dostat dovnitř...
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Jo a já střechu, ať můžu vlézt i seshora...
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

A stěny, abych se nemusel trefovat do políčka na dveře a lézt po vejškách...
Zamčeno