pokracovani...
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
pokracovani...
Tak jo jdem si povidat sem, kdyz tu opet gm tymu neco vadi od slusnych hracu za celych nekolik let bez vyznamejsiho prohresku ani neberou v potaz priznani ani neberou v potaz, kdyz jsem jej vyuzila naposledy, proste je jim to sumak...Nedokazi proste se zachovat jinak, stale srovnavaji neumernost trestu za bh,sh,sw, nechapu porad proc. Nezlob se na me ale dalsi postavy treba uz vytrenovat nestihnu, preberte si to jak chcete... A ja ze si tu vylevam srdicko je sice pravda, ale nevim co by na tom melo byt spatnyho a zakazanyho, vy byste nejradsi zakazali uz asi vse, co tu napisu nebo udelam... Zajimavy ze pri pohrbu Trifidky si take hraci vylevali srdicko i ve hre,takze vubec nechapu tvuj post Ocrocu. Fakt je mi lito jak je tu jen kazdy bezohledny... Asi vam tu vadi holka, co vam rekne pravdu... Neustupni pani gm, preci proc nekomu v necem vyhovet nebo pomoct nebo neco prehodnotit, v poradku, chapu, vase prace, muzete na sebe byt pysni, ale podle me je to spis k placi, a nikdy bych nebyla na sebe hrda byt vami, protoze vy nejste spravedlivy, vy si na to jen hrajete jak jste spravedlivy...*fnuk* aby to nechybelo tem co by mi to napsali...
Na jednu stranu je me to fakt lito, ze clovek se chova slusne a k cemu, kdyz vy radsi ospravedlnite ty co vam nadavaj ze...
Na jednu stranu je me to fakt lito, ze clovek se chova slusne a k cemu, kdyz vy radsi ospravedlnite ty co vam nadavaj ze...
Re: pokracovani...
Estel píše:breky
Prestan fnukat *censored*. Svet neni spravedlivy misto.
Edit by Triglav: Neurážet, nenadávat, poslední varování.
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Proste nechapu o co tak gm tymu strasne jde, opravdu nechapu, strasnej problem pouziti bh u me postavy, ani ne pri pvp ani ne pro obohaceni, a nejde jinej trest, Tvrdi a neustupni na pokracovani... Mimochodem i muj pritel si hodil do te banky pry asi 350 ironu a 50 bronzu, jo jo hrozne moc strasny, strasne jsme tim nekomu ublizili...
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste taky jak postipany vsichni, zas dalsi co musi napsat breky breky Zajimavy ze tyhle typy tu pisou nejvic, nikdy nikdo nic nenapise proti gm, uplne normalni. neni se cemu divit. Jen Raona napsal(a) a nebal(a) se a dokaze to pochopit, ze to je dost zbytecne tvrdy trest, jen proto jak rikam, ze to tak je a bylo vzdy a vsichni pani gm to tak proste *dupy dupy* chtej, skoda, ze tam neni nejaka i slecna, jo vlastne, ta by stejne nemohla mit svuj nazor, pac by ji stejne prehlasovali nebo vlastne by byla moc velka citlivka jako jaa ze?Blatos píše:Estel píše:breky
Prestan fnukat jak mala devka. Svet neni spravedlivy misto.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
pochop ze s normalnim klientem tohle nejde a tudiz je to zneuziti externiho programu bez ohledu na to jestli to nekoho poskodilo nebo ne a na to pravidla rikaj
Zneužívání těchto chyb se trestá nejvyššími tresty.kdyz si se registrovala tak si s temito pravidly souhlasila tak ted nebrec
Zneužívání těchto chyb se trestá nejvyššími tresty.kdyz si se registrovala tak si s temito pravidly souhlasila tak ted nebrec
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nezajima mne to, pravidla kolikrat i gm meni, takze ja si za svym nazorem stojim, oni si je meni jen jak se jim zlibi, viz bodovani u lidi z Amonthie, kdy taky zmenili svuj postoj k tomu, ze si prosli gatema a taky ze to jako nevedeli a kdesi cosi... ale, chapu je, ale gm taky zmenili nazor, nebo ne???Jakub Bohem píše:pochop ze s normalnim klientem tohle nejde a tudiz je to zneuziti externiho programu bez ohledu na to jestli to nekoho poskodilo nebo ne a na to pravidla rikaj
Tak ji ten acc nemazte treba prestane brecet konecne smazte ji jen vsechen majetek na vsech logovanych acc a -90% vsechny skilly dole treba bude konecne stastna
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No né, pokračování
Už je tu i feminismus ("Vadí vám holka, co vám řekne pravdu...")...
Já jsem už 8 let bez jakéhokoliv prohřešku a tvůj trest schvaluji, jako většina hráčů DP (nebo alespoň těch, co se vyjádřila tady na fórku).
Na vylejvání srdíčka mi nic nevadí, naopak, bavím se Hlavně tím, jak srovnáváš vylévání srdíčka v UO kvůli RL smrti s vyléváním srdíčka v RL kvůli "smrti" (definitivní) v UO. Srovnáváš RL brekot s UO brekotem a UO smrt s RL smrtí.
Neústupnost GM se mi naopak líbí (notak, hoďte mi sem ten post o řiťolezectví ). Nemám důvod proti GM něco psát, kor ne na jejich fóru s přečtenými pravidly o rozhodnutí (a urážkách) GM.
Ohledně nadávek X bugování bh - je to jako ve sportu (obojí je hra) - urážky a pokřiky v zápalu hry jsou podle mě lepší, než podvádění ve hře.
Raonu znám osobně.
A co přehlasování chudinky holčičky? Mno jo, demokracie je sviňa. Zkus Severní Koreu.
PS: Upřímnou soustrast k brzké smrti. To si ale stěžuj na nespravedlnost RL GM (Pánubohu).
Už je tu i feminismus ("Vadí vám holka, co vám řekne pravdu...")...
Já jsem už 8 let bez jakéhokoliv prohřešku a tvůj trest schvaluji, jako většina hráčů DP (nebo alespoň těch, co se vyjádřila tady na fórku).
Na vylejvání srdíčka mi nic nevadí, naopak, bavím se Hlavně tím, jak srovnáváš vylévání srdíčka v UO kvůli RL smrti s vyléváním srdíčka v RL kvůli "smrti" (definitivní) v UO. Srovnáváš RL brekot s UO brekotem a UO smrt s RL smrtí.
Neústupnost GM se mi naopak líbí (notak, hoďte mi sem ten post o řiťolezectví ). Nemám důvod proti GM něco psát, kor ne na jejich fóru s přečtenými pravidly o rozhodnutí (a urážkách) GM.
Ohledně nadávek X bugování bh - je to jako ve sportu (obojí je hra) - urážky a pokřiky v zápalu hry jsou podle mě lepší, než podvádění ve hře.
Raonu znám osobně.
A co přehlasování chudinky holčičky? Mno jo, demokracie je sviňa. Zkus Severní Koreu.
PS: Upřímnou soustrast k brzké smrti. To si ale stěžuj na nespravedlnost RL GM (Pánubohu).
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
Sem si nevsim ze bys ses priznala driv, nez si byla jaksi uz logem usvedcena ...
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Super dalsi typ, co se umi navazet, to samy Amadeus, tohle vam jde.. Co jsem proboha udelala tak hroznyho?Feebe píše:Tak ji ten acc nemazte treba prestane brecet konecne smazte ji jen vsechen majetek na vsech logovanych acc a -90% vsechny skilly dole treba bude konecne stastna
Ja nemam problem s tim hrat dal na jinych uctech, myslis, ze jsem si uz rekla o odblok? ne a proc, duvod je jasny...a myslite, ze mam ted chut dal hrat, nemam, ale jen kvuli nespravedlivym gm, ano jak nekdo psal svet je nespravedlivy, ale ve hre nedokazat neco pochopit a opravdu se drzet zuby nehty, jen proto aby se nekdo neztrapnil nebo nevim, ze neustoupi, to nechapu. Jasny porad srovnavejte slusnyho hrace,co sice zapnul bh, ale nikomu nic strasnyho neudelal s ostatnima,co kradou v baracich,ucty a podobne.
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Vy tu akorat dokazete vsichni zkritizovat neci navrh, tak dobre, pujdu s davem ovci a budu soupat nohama asi fajn.
Ty to porad nechapes. Nikdo te nenutil to pouzit, predpokladame, ze mas mozek a umis ho pouzit == tedy si umis precist pravidla, ktera jsou sice obcas napsane tak, ze jako obecne ( ale netreba vyssi divci na pochopeni, ale normalni selsky rozum ), a proto se predpoklada, ze po seznameni se s snima, clovek podle nich bude chovat. Kdyz je porusi dostane trest, a to takovej odpovidajici danemu precinu, je tam i napsane na co se koukame zle a na co ne, za co mas jaky trest trebas afk. To ze se na bugovani divame jako na jeden z nejhorsich prohresku je to, ze tohle neudelas omylem. Proste is bugerka.Estel píše:gegly huhly blebly
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo a amontka je normalni ze, tam nikomu nevadilo ze si prosli nekolikrat gejtou...Acarus píše:Ty to porad nechapes. Nikdo te nenutil to pouzit, predpokladame, ze mas mozek a umis ho pouzit == tedy si umis precist pravidla, ktera jsou sice obcas napsane tak, ze jako obecne ( ale netreba vyssi divci na pochopeni, ale normalni selsky rozum ), a proto se predpoklada, ze po seznameni se s snima, clovek podle nich bude chovat. Kdyz je porusi dostane trest, a to takovej odpovidajici danemu precinu, je tam i napsane na co se koukame zle a na co ne, za co mas jaky trest trebas afk. To ze se na bugovani divame jako na jeden z nejhorsich prohresku je to, ze tohle neudelas omylem. Proste is bugerka.Estel píše:gegly huhly blebly
A zase nepotrebuju cist navazeni se do myho rozumu, neboj mam maturu na prumce wau dokonce s vyznamenanim, dokazu aspon i logicky uvazovat nez nekdo, kdo si nekde o sobe pise, ze je zena...
Naposledy upravil(a) Estel dne 20 zář 2011 21:48, celkem upraveno 1 x.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nenavážím se, to jsou fakta, svérázným způsobem podaná Chceš-li, vytvořím svou předchozí zprávu z citací tvých vlastních postů. Ovšem, námitkou by bylo vytržení z kontextu - to proto, že se snažím reagovat jen na některé věci. Jak jsi sama uvedla - fórum je o diskutování a o zveřejnění vlastního názoru.
Stále srovnáváš bugging bh s ostatními prohřešky (co kradou v baracich,ucty a podobne) - oni přece dostanou jiný trest, tvrdší; (kdyz vy radsi ospravedlnite ty co vam nadavaj) - a tady chceš zase mazat acc za nadávku a vyměnit svůj trest za 100 logů? Na Kryštofovi snad bylo 1 sprosté slovo = 100 logů. Srovnáváš nesrovnatelné.
Chceš-li konstruktivní kritiku, co by sis sama navrhla za trest? (Přestože nemám GM pravomoce, snad ti debata na toto téma pomůže s vyléváním srdíčka (a tentokrát to nemyslím s výsměchem - bereš-li to tak, budiž to tak)) Můj návrh by byl něco na způsob půlroční podmínky + vynulování skillů, které sis díky BH ulehčovala.
Stále srovnáváš bugging bh s ostatními prohřešky (co kradou v baracich,ucty a podobne) - oni přece dostanou jiný trest, tvrdší; (kdyz vy radsi ospravedlnite ty co vam nadavaj) - a tady chceš zase mazat acc za nadávku a vyměnit svůj trest za 100 logů? Na Kryštofovi snad bylo 1 sprosté slovo = 100 logů. Srovnáváš nesrovnatelné.
Chceš-li konstruktivní kritiku, co by sis sama navrhla za trest? (Přestože nemám GM pravomoce, snad ti debata na toto téma pomůže s vyléváním srdíčka (a tentokrát to nemyslím s výsměchem - bereš-li to tak, budiž to tak)) Můj návrh by byl něco na způsob půlroční podmínky + vynulování skillů, které sis díky BH ulehčovala.
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Nemusis mi dokazovat jak jsi dobry quoter, ktery si vybere co se mu hodi do kramu. Jaky dostanou tvrdsi trest ti co kradou, jakoze ban? kdyz si kazdy muze zmenit uz i ip adresu? ) A jaky trest, mozna takovy jako je za pouziti cizich kouzel z ciziho spellbooku, treba.Amadeus píše:Nenavážím se, to jsou fakta, svérázným způsobem podaná Chceš-li, vytvořím svou předchozí zprávu z citací tvých vlastních postů. Ovšem, námitkou by bylo vytržení z kontextu - to proto, že se snažím reagovat jen na některé věci. Jak jsi sama uvedla - fórum je o diskutování a o zveřejnění vlastního názoru.
Mimochodem, ja lumberjacking maxovej vubec nemam a sekala jsem i s nosenim drivi normalne.
Naposledy upravil(a) Estel dne 20 zář 2011 21:55, celkem upraveno 1 x.
tady je hlavni smula toho ze jsi to pouzila 19x ci jake cislo to bylo, ano je tu videt ze muzes hrat slusne jak chces a pak jeden vroubek a hned jsi spatna, znam z vlastni zkusenosti, bohuzel se neloguje a nesleduje slusnost a jak vidim postoj vicero gm tak se s tim nic neda delat
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Amontka se řeší v jiném topicu, tady řešíme tebe (slovíčka řešíme bych si vážil, taky už jsi od GM nemusela nic slyšet, nebo dostat ten toužený ban, o který očividně usiluješ)Estel píše:Jo jo a amontka je normalni ze, tam nikomu nevadilo ze si prosli nekolikrat gejtou...
Tak zauvažuj. Mně to nejde, jsem ovce. *následující text prozatím smazaný*Estel píše:dokazu aspon i logicky uvazovat
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak a nikdy jsem nikde nerekla, ze za to zadny trest nechci, chci, ale adekvatni k prohresku, to je cely.Raona píše:tady je hlavni smula toho ze jsi to pouzila 19x ci jake cislo to bylo, ano je tu videt ze muzes hrat slusne jak chces a pak jeden vroubek a hned jsi spatna, znam z vlastni zkusenosti, bohuzel se neloguje a nesleduje slusnost a jak vidim postoj vicero gm tak se s tim nic neda delat
Adekvatni trest byl, Za bugovani je smazani uctu minimalne. Maximalne se muze jit az do extremu a to permhuntban.Estel píše:Presne tak a nikdy jsem nikde nerekla, ze za to zadny trest nechci, chci, ale adekvatni k prohresku, to je cely.Raona píše:tady je hlavni smula toho ze jsi to pouzila 19x ci jake cislo to bylo, ano je tu videt ze muzes hrat slusne jak chces a pak jeden vroubek a hned jsi spatna, znam z vlastni zkusenosti, bohuzel se neloguje a nesleduje slusnost a jak vidim postoj vicero gm tak se s tim nic neda delat
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Proste mi prijde rozdil krast v baraku, nebo prodava kupovat ucty s hozenim logu a ironu do banky, proste to vidi i slepej. Jak rikam, za bug spellbooku se nemazalo.