Externi program zneuziti?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Externi program zneuziti?

Příspěvek od Delarock »

Ano, udelala si chybu, myslim ze si dostala jen del acc, chybu muzes napravit - muzes si udelat jinou postavu.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Estel píše:Jezis marija, ja se s tebou dohadovat nechci, ja porad nechapu, co porad mas proti hracum, kteri ti neco reknou. A ano nechapu externi a interni kdyz je to makro v yoku, skript v yoku.
Ale to nebylo predmetem toho co jsem tu psala, psala jsem to, ze mi prijde neumerne srovnavat toto s kradezemi a s kseftovanim acc, kazdy rekne, ze tyhle veci se nedaji srovnavat a uz vubec mi neprijde logicky, za toto hned mazat, to rovnou smaz cely dp za pouziti prikazu ,hide, nebo ,ressend atd, kdyz to nepotrebuji. Nebo fakt smaz uz kazdyho kdo tobe vubec neco rekne. Kazdej radsi tady mlci, nez aby neco rekl, prece nechtej aby si nekoho z vas znepratelili. Toho ste si nevsimli, kazdej se boji vubec neco napsat aby ste je nahodou taky nesmazali. Klidne jste mi mohli smazat i celej majetek u ty kraftky, protoze me nejde o naky pixely v majetku, jde i jen o princip nelogicnosti mazat za tyto prohresky.

A jeste neco, ano problem je v tom ze nekdo je pouzije pri pvp nekdo ne... a kazdej si tim tak strasne pomuze, ze ho musite smazat.
Konstruktivni kritika, konstruktivni napady a jine prispevky k veci nikdy nebyly perzekuovany ze strany GM nikdy.
Kazde Gm ma hranice co se nadavani a invektivum vuci sve ci jine osobe jinde, a dost lidi ti muze potvrdit, ze jsme nekdy az hodne tolerantni vuci vylevum hracu at uz na icq ci ve hre, dokazeme pochopit, ze nekdy clovek citic krivdu, se muze ventilovat tak, ze nadava. Proto se vicemene lidem dava karibik na uklidnenou nez logy atp.

Hranim na serveru se jaksi zavazuje clovek, ze bude dodrzovat jeho pravidla. To je podobne jako, kdyz clovek prijizdi do cizi zeme, bude dodrzovat jeji zakony. Neznalost pravidel jaksi neomlouva, jsou volne viditelna na webovych strankach a jsou dost srozumitelne napsana a dokonce pro nektere, kteri nejsou schopni pochopit vse do detailu, tak tam jsou priklady. A neni nic jednodussiho, kdyz si nejsem jisty se zeptat k veci at uz hracu ci nekoho s vyssi kompetenci. JA nevim co ti na to rict jineho, nez ze proste poruseni pravidel bude trestano a to tak, jak sme se jako GM dohodli a ten metr drzime porad +- stejne, kdy prohresky jsou deleny do nekolika kategorii. A zrovna vedome obchazeni nastaveni serveru pomoci externich programu, jelikoz obycejny klient takove chovani neumoznuje, neni z nasi tolerovano vubec, stejne jako umyslne bugovani. Tyto tresty se mohou jeste delit podle zavaznosti danych prohresku, historii toho kdo je udelal a lze byt v nekterych pripadech mirnejsi nez v dalsich, trebas kdyz je clovek za danou vec trestan exemplarne poprve. Na urcite stale se opakujici tresty existuji jasne sazebniky, na jine specialni zadny takovy zasebnik neni, zde se postupuje podle zavaznosti a existenci precedencu.

Je mi jasne, ze ti momentalne jde hlavne o sebe, protoze se to stalo tobe, proc si nekricela za celou tu dobu co se nekdo takto potrestal za nej, za spravedlnost a jine? Protoze te to vubec nezajimalo.
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

myslim, že většině lidí co na DP hrajou je jasný, že banka se otvírá normálně klasicky u banky pokud sis někde nasekala logy a bankhákovala si tak nechápu čemu se divíš musela jsi vědět, že to neni tak uplně ok a i kdyby jsi to použila jednou tak sis ulehčila práci na tahání logů( dalších 1503486 hráčů to tahá normálně) tak nechápu to proč to tady tak zuřivě pitváš dell acc uplně zaslouženej... popřípadě alternativní trest 15k logu a - 20% skillu a je to....
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Delarock píše:
Estel píše:A co je teda yoko? Ja to proste nechapu, asi sem fakt blbaa. Proste to bylo mezi skripty v souboru v yoku to je cely.
Yoko je externí pomocnej program, pokud si to stáhla s nejakejma scriptama, tak je to spatne, pochybuju, ze si to stahla ze stranek DP, odkud mas stahovat, pokud se v tom nevyznas.
Stahnuty mam yoko vendor, netusim presnou verzi, a ano skripty v nem mam v souboru od nekoho, protoze jsem svy mela smazany.
Hele ja nemam rada s nekym dohadovani, ja rekla svou verzi, ze mi to vazne prijde nespravedlivy, hlavne i s tim, ze jsem v uo naopak kazdymu rada pomohla a tak, ale jak je videt od ostatnich se clovek nikdy pomoci nedocka.
A reknu to jeste takto
Uo jsem zacala hrat s byvalym, hrala jsem jakoby za nej i se za nej vydavala, kdo me zna vam to potvrdi. Povetsinu casu jsem je vytrenovala ja, preci jen sedim doma na zadku ze zdravotnich duvodu. Pak jsme se s pritelem rozesli, ja hrat prestala on tez, nektere acc jsem prenechala gilde (stejne mi byly darovany od clenu gildy), jeden acc dal byvaly Bimbovi a jeden acc si nechal Paralen, bylo nam to jedno. Bimbuv acc byl smazany, na nem byl pal, mag, kraft, u kteryho jsem stravila taky dost casu.
Po nejaky dobe jsem s novym pritelem zacla opet hrat, Paralen mi muj acc vratil a gilda mi take vratila tamty acc, ale jeste predtim jsem si udelala novy s novou rangerkou.
Pak jsem si prave udelala jeste kraftku, ktera me hodne bavila, chtela jsem u ni mit vse natrenovano, nikdy jsem nemela ani zadny afk prohresek. Myslis, ze ted se mi chce zakladat novou postavu?
Dokazete nekdy nekdo pochopit, ze pro me byla hra utek od reality, myslite, ze cloveka bavi jezdit jen po nemocnicich, mit za sebou udesnej rozchod s tim mit za sebou i pokus o sebevrazdu? Me to je jedno ze to tu pisu, ja uz se ted za to nestydim.
Jeste napisu neco i tobe Acare, ze nechces pritelovi odblok ucet je ubohy. Me pritel pomohl dostat se ze vseho, po tom co jsem si sahla na dno, drzel me za ruku,kdyz jsem nemohla ani vstat z postele kvuli moji nemoci, mozna ze se taky obcas chova jako dite, ale nemusite se vy vsichni gm tak moc povysovat a byt tak neustupni. Kazdy mame neco, kazdy mame nejaky problem. A ta hra je jen jak jsem napsala, takova, ze clovek nemysli jen na vsedni a realny veci.
A pisu to tady, proto, aby taky nekdo videl, ze za tema postavickama jsou lidi a ne jen naky prasata a idioti, jen proto ze zapnuli bankhack...
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

A myslete si o me co chcete.
A hlavne ano kricim ted, ne jen ze se jedna o me, ani bych se uz nepsala, ale vidim, jak tam pribyli na prohreskach dalsi lidi, kteri si to urcite ne vsichni opet zaslouzi.
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

ty jsi proste uplne vyjeta
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

dark fuzzy píše:ty jsi proste uplne vyjeta
A ty? Ty se nedas ani komentovat...
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Nerozumím co tu na třech stranách řešíte, přijde někomu v pořádku otevřít banku kdekoliv ve světě ? Já myslím, že není o čem diskutovat, protože snad jakkoliv inteligentní člověk by poznal, že to asi v pořádku není a že se jedná o bug...navíc pořád máš možnost si vytrénit novou postavu...
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

*fnuk*¨:(:D
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

dle meho nazoru je to take prehnany trest, pokud by se prokazalo ze se to nepouzilo v pvp ci dungu a jen pri tezbe tak bych to videl na 500-1000 logu, ona to neni zadna sranda sekat, nechci se do GM navazet ale je pravda ze u me asi ve 3 pripadech udelali chybu a dostal jsem tresty zbytecne neopravnene, bohuzel ani pres dokazovani alibi to nepomohlo a citil jsem se jako pesak, stejne jako ve realu kde nezajimaji detaily, vse se hodi do jednoho pytle a je to vyresene, zase v nekterych pripadech GM chapu ze je to zbytecne narocne vyhledavat a resit jednotlivce, muzu rict ze takhle ubyde minimalne o jednoho dobreho hrace, nevim, jestli drive byly take kontroly na bankhack, kdyby byly castejsi nebo by se to objevilo v prohreskach tak by to ostatni treba nezkouseli, neprohresili se tolikrat, ted bych typoval ze nebude bankhack min. pul roku, ale stejne je to tvrdy trest dle meho nazoru.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Estel píše: Pak jsem si prave udelala jeste kraftku, ktera me hodne bavila, chtela jsem u ni mit vse natrenovano, nikdy jsem nemela ani zadny afk prohresek. Myslis, ze ted se mi chce zakladat novou postavu?
No jo, když nemusíš každejch 5 minut letět vyložit dřevo do banky, to se ti to pak seká, to jde tak rychle, že nemusíš být afk. Navíc jsi potenciálně poškodila hromadu PK, co tě mohli o ty logy/ingy připravit (což zavání neoprávněným obohacením pomocí obcházení nastavení serveru).

P.S.
Chtěl bych se zeptat, když se tady pořád oháníš invalidním důchodem, máš ho na tělesnou vadu (nemoc), nebo duševní?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ahoj
Estel, ber to takto. A to jen hadam. Tvoji chybou bylo uz to, ze jsi vzala scripty do pomocneho programu yoko(zneuzitelny pomocnik) od nekoho, kdo je vsehoschopny a potom je snad s pocitem, ze jsou soucasti UO pouzivala
Trosku odbocim, ale bohuzel nejsi na smrt nemocny atentatnik z libye s ropou za zady, aby te nekdo navzdory pravu nechal jit
Hlavne, pokud te uo bavi a mas zde pratele tak neni problem hrat dal(urcite ti pomuzou). Jde preci o tu hru a pratele a ne o mamon o ktery jsi asi prisla(no vetsine asi ne)
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Pardon ale i já jsem trénil krafta a chodil do banky a do baráčku nosit dřevo, pořád nevidím, proč by měla být tady vyjímka a mělo se měřit jiným metrem...bugy jako bankhack, SH, bugovani itemu se vždycky trestaly tvrdě. Možná je jiná situace, kdybys omylem napsala někde "bank" a viděla , že ti to v dole otevře banku, pak bych řekl, že si stáhla skripty o kterých nevíš, že je máš a prostě si tu banku něvědomky otevřela. Jenže ty jsi to naprosto vědomě zneužívala a je jedno jeslti na looceni v dungu do banky rovnou nebo na přendávání ingů z dolu do banky.
Naposledy upravil(a) Bereg Sunrise dne 20 zář 2011 17:33, celkem upraveno 1 x.
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

ta vyjimka je naprosto jasna, chudak este diky jejimu postizeni nemuze chodit a proto ! muze pouzivat bankhack, uz tomu vsemu rozumim
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Bereg Sunrise píše:Pardon ale i já jsem trénil krafta a chodil do banky a do baráčku nosit dřevo, pořád nevidím, proč by měla být tady vyjímka a mělo se měřit jiným metrem...bugy jako bankhack, SH, bugovani itemu se vždycky trestaly tvrdě. Možná je jiná situace, kdybys omylem napsala někde "bank" a viděla , že ti to v dole otevře banku, pak bych řekl, že si stáhla skripty o kterých nevíš, že je máš a prostě si tu banku něvědomky otevřela. Jenže ty jsi to naprosto vědomě zneužívala a je jedno jeslti na looceni v dungu do banky rovnou nebo na přendávání ingů z dolu do banky.
Ano zapla jsem to, jeste k tomu chci dodat, ze nekdo to zapne a do ty banky si treba ani nic nehodi a asi se za to taky maze, samozrejme to neni muj pripad.
Ja nevim tady snad nikdo nepochopil, ze ja vinu na sebe beru,ze vim, ze jsem vinna tim, ze jsem ho pouzila, jen resim neadekvatnost trestu, ja klidne budu brat v potaz jakykoliv jiny trest nez smazani postavy, tot cele. V pvp jsem to nepouzila, chodila jsem sekat i kopat i normalne ne jen s bh. A i kdyby me to pk zabijelo s tema logama, urcite je tam nebudu hazet, kdyz me bude zabijet, fakt tak blba nejsem. Mimochodem nebojte se na hlavu fakt duchod nemam, mozna vam neco reknou autoimunitni onemocneni, jeste ke vsemu vcelku vzacne a uzivam si ho od 7 let, ale to je jedno o tom to prece neni *o lidech*
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Kdyby sis do te banky nic nedala, nenašli by v logu item, kterej se prostě objevil v bance, aniž bys ho tam kdy dala.

A na původ nemoci jsem se ptal, abych zauvažoval, jakým systemem ti vysvětlit co je interní a co externí. A když už jsme u toho, zkus si někdy spustit přímo client.exe, nikoliv přez yoko a pak zkus použít některej z těch scriptů, to by ti snad mohlo pomoci pochopit co je a neni interní.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Jelikož se to tu stejně přesune do Pokecu, tak si dovolím OT :wink:
Tohle téma mám opravdu rád, s radostí čtu každej další příspěvek :)
Tělesné postižení, UO jako jediný útěk od kruté reality, pokus o sebevraždu a zabanovaný přítel. Chjo, ti GM jsou tak moc zlí...
Doporučuji podat trestní oznámení, dostat to k soudu a chtít finanční vyrovnání. A pokud ti pak tělesné postižení brání dojít si pro jistojistě vyhrané peníze, můžeš si Rajfajzn banku otevřít doma z postele, už v tom máš praxi.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Osobní problémy a problémy týkající se páchání sebevražd řeš prosím zde Zpovednice. Účty se mažou od nepaměti a nevím, proč bys ty měla být ta jediná výjimka.

Natrénování postav je směšná výmluva, sám sem jich natrénoval bezpočet a půlku z nich už dávno nemám (o žádnou jsem nepřišel vlastní chybou, žádným bugem či prohřeškem) a taky jsem kvůli tomu nerozjížděl diskotéky na fóru.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

:) Zas jak rikam, nemam potrebu urazet ostatni, jen vyjadruju co a jak je a diskutuju, je tohle tusim diskuzni forum? nebo se pletu pane Mulambo, ja se nezpovidam, pisi svuj osobni ano pribeh s uo, ze se taky delal na uo pohreb holky ktera zemrela i v realu to je normalni ze? Zas rikam, ze pro me neni padny duvod to, ze se mazali ucty od nepameti, podotykam, ze jsem priznala chybu a psala jak to bylo a resila jsem jen hru, ohledne prehodnoceni trestu za bh, sh, sw, coz se netyka jen me. A nehlede na to ze se opravdu maze i za to, kdyz si do te banky nic nehodite...
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Dělal se pohřeb Trifidky, se kterou jsem hrál dost dlouho a co si pamatuju, tak ta nikdy žádný bugy apod. nepotřebovala k tomu, aby si to dřevo dala do banky.

A pak se dělal ještě jeden pohřeb, ale to byla spíš černá komedie :)
podpis
Zamčeno