Estel píše:Nezlobte se na mě, ale zas tady budu reagovat, protože mi opravdu přijde nelogicky dávat za bh,sh,sw ten hned nejhorší trest a to smazání. Mě to prostě přijde nelogicky, vůči ostatním prohřeškům jako jsou krádeže v domku, krádeže acc, kšeftováni s acc. Že třeba kdysi za použití cizích kouzel z cizího spellbooku byl a je jail a logy, tak proč podle mě i za tyto věci tomu tak nemůže být. Ono i afk míchání lektvarů, to může taky být jako svý vlastní obohacování, taky se to tak může brát, když už člověk vyloženě netrénuje.
To už i rovnou můžou mazat i za použití příkazu ,hide který někdo využívá i jinak než jen když je potřeba a taky je to daný v pravidlech.
Prostě si myslím že toto jak nazývají obcházení herního nastavení, mi přijde až moc drsný, když se dá, toto potrestat úplně jinak a taky si to ostatní příště rozmyslí. Co tím bh,sh,sw lidi tak hroznýho udělaj, zase můžu teď napsat, to samé o programu Phoenix, taky vylepšovátko a povolilo se. A hlavně nějak nechápu, proč se to nazývá externími programy, když je to jen makro v yoku?
Jenom důvod říct, že to tak bylo vždycky a vždycky se za to dřív i mazalo mi nepřijde jako pádný důvod.
02.04.2009 10:01 89.103.109.58 Stanko Brunatnyj Camelot Zneuziti externiho programu v pvp. (,hide) Ucet bude smazan. *Acarus*
A rika se tomu externi program, protoze to neni interni fuknce clienta, ten program sis mohla vsimnout je mimo klienta ( vne tedy ne uvnitr, cizi slovo exterier). Internim makrum v klientu se rika interni, protoze jsou jaksi primo v klientu. Vidis ten rozdil, ja teda ano. Yoko/Phoenix a pod bezi jaksi mimo klienta, ackoliv jsou s nim zvazany. To je cele, nikdo te s nima nenuti hrat, rozhodne ne ja.