Posvěcení brnění

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Cava
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Posvěcení brnění

Příspěvek od Cava »

Mohl bych se zeptat jaký má význam u Iškariota posvětit brnění ? Nepoznal jsem rozdíl mezi tím když je posvěcené a když není. :roll:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Posvěcení brnění

Příspěvek od Xan »

Tak poznávej dál ;)... (nedošlo li k bugu)
Cava
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Cava »

Čekal jsem něco jako větší AR, zesílení dmg brnění do monster nebo nějaké + staty ale nic. :roll:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Cava píše:Čekal jsem něco jako větší AR, zesílení dmg brnění do monster nebo nějaké + staty ale nic. :roll:
Tak polopatě i pro pomalejší. 1) jsi trefil, je znatelně vyšší 2) dmg brnění do monster je trošku blbost , dávat armorem dmg :roll: , ale v opačným případě to tak funguje ;) 3) mno a staty nejsou, to by bylo moc ubah.

Jako na dungovaní v tom ve velkém to moc není, ale for fun, harv a něco lehčího to je podle mě použitelný. Přece nečekáš, že budeš mit ubah brnko zadara (počítám cenu brnka, ne mega za specku) ?

Pokračování v na tohle téma nemá smysl, řešilo se to tu ve velkém již při zavedení této feature, buď je to delete, nebo hledej, jinak bude mít někdo zas moc práce s promazávaním topicu ;)
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Akorat si to roysli, kdyz si ho posvecis, protoze posvecene veci nejdou opravovat 8)
Odpovědět