Drop

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Drop

Příspěvek od erunno »

Poslední dobou se nejen mě zdá že drop všeho (cobu, fair dustu atd) byl brutálně omezen.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

hemeneks more gadzo vazelina!
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Dave Lister píše:posledni dobou..
:DD
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

erunno píše:Poslední dobou se nejen mě zdá že drop všeho (cobu, fair dustu atd) byl brutálně omezen.
fairy dusty potvrzuji, driv za stejnou dobu harveni jako jsem dnes stravil toho padalo 3-5x vice
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Potvrzuji to, ze ja do toho nehrabal. Pochybuju, ze nekdo jinej. Ani k tomu nejsou zadne racionalni duvody, dle meho hlediska, jde jen o pocit z mensiho pozorovani. Kazdopadne neni problem se kouknout a srovnat stav s rokem predchozim.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Ja si myslim že je stejne vseho ve svete moc...proto jsou taky ceny takove jake jsou...ale to asi nebude tim ze to pada vice ale spis tim ze nekteri lidi koncili a tak se dedily majetky
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn De Jojar »

Arianna píše:Ja si myslim že je stejne vseho ve svete moc...proto jsou taky ceny takove jake jsou...ale to asi nebude tim ze to pada vice ale spis tim ze nekteri lidi koncili a tak se dedily majetky
nj vrátil som sa po rokoch a kamoš tvrdil že ted padaj cobíky každú chvílu,ale zatial mi to pripadá rovnaké ako kedysi.jedine cena baraku a ingu padla naprdel :D
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Padla cena všeho, kvůli čemu člověk nemusí vystrčit nos mimo GZ (nebo chráněné doly). Takže alchemka, inskripce a craftský výrobky všeobecně.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

jako spíš de o to, že si to každej napíše/namíchá/natamuje pro sebe a nemá potřebu to někomu prodávat. ...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

a to je len dobre ze to vsetko popadalo.....
Pred par rokmi tu bol celkom pekny problem s "inflaciou" (doba ked socha stala 4m).
Konecne maju aj peniaze opet svoju hodnotu.
Zaujimave ze na tomto sharde akakolvek zmena aj pozitivna vzdy zozne negativny ohlas :pp
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sance pred rokem je naprosto totozna s sanci nyni. Je to zhruba sance jako kdyz vam na kostkach padnou dve trojky.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

No za to ze padaji cenny je zavineno tim ze na serveru hrozne ubylo penez... Specialky byl poradnej odliv penez... A ta zmena ze kouzla stoji vic regu znamena, ze vic penec konci u vendoru... Ale je to dobre, aspon ty penize maji cenu.
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

nemyslim, že by fairy dust or cobik padal stejně jako před rokem či dvěma, klidně bych propadlý najmy co jsou zrušil aspon by se zase zvedly ceny .)
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu :P mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

mno seš velkej kluk..
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Lucyfer píše:za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu :P mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
no jasne!!!
mne padali pri fishingu samé mapky lvl 4 a lvl5 za 5 hodín asi 30kusú.joo ze serpent mi za tu dobu padlo asi 200k a regy som ani nerátal,z každého nekolik tisíc kusú.
PS:nj vek 12 rokov .už aby si mal základnú školu za sebou :D ,teba je na DP škoda :clap:
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

skus si zobrat iskariota v shadow a behat po pastich na SKacka a uvidis tech cobu :P
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Thelvyn De Jojar píše:
Lucyfer píše:za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu :P mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
no jasne!!!
mne padali pri fishingu samé mapky lvl 4 a lvl5 za 5 hodín asi 30kusú.joo ze serpent mi za tu dobu padlo asi 200k a regy som ani nerátal,z každého nekolik tisíc kusú.
PS:nj vek 12 rokov .už aby si mal základnú školu za sebou :D ,teba je na DP škoda :clap:
:D:D:D:D:D:D:D
Taky mi to přijde krapet přehnane...ale zase mě tuhle z skeletonu padali gold deedy :D
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Amigor píše:
Thelvyn De Jojar píše:
no jasne!!!
:D:D:D:D:D:D:D
Taky mi to přijde krapet přehnane...ale zase mě tuhle z skeletonu padali gold deedy :D
jasne je to prehnané,ale uvidíme možno si kúpy o 2 mesiace hrad :D :D :mrgreen:
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Lucyfer píše:skus si zobrat iskariota v shadow a behat po pastich na SKacka a uvidis tech cobu :P
nj ja behan na SKčka mimo pastí a ešte mi padlo jenom z jednoho a z 3 red mirrrorov a to som ich zabil dohromady asi 120ks z toho asi 7 LSN a ani prd jenom ty 4 coby.asi je to v tvojem dungu nastavené ináč :D
Odpovědět