Drop
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drop
:DDDave Lister píše:posledni dobou..
fairy dusty potvrzuji, driv za stejnou dobu harveni jako jsem dnes stravil toho padalo 3-5x viceerunno píše:Poslední dobou se nejen mě zdá že drop všeho (cobu, fair dustu atd) byl brutálně omezen.
Ja si myslim že je stejne vseho ve svete moc...proto jsou taky ceny takove jake jsou...ale to asi nebude tim ze to pada vice ale spis tim ze nekteri lidi koncili a tak se dedily majetky
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
nj vrátil som sa po rokoch a kamoš tvrdil že ted padaj cobíky každú chvílu,ale zatial mi to pripadá rovnaké ako kedysi.jedine cena baraku a ingu padla naprdelArianna píše:Ja si myslim že je stejne vseho ve svete moc...proto jsou taky ceny takove jake jsou...ale to asi nebude tim ze to pada vice ale spis tim ze nekteri lidi koncili a tak se dedily majetky
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Padla cena všeho, kvůli čemu člověk nemusí vystrčit nos mimo GZ (nebo chráněné doly). Takže alchemka, inskripce a craftský výrobky všeobecně.
jako spíš de o to, že si to každej napíše/namíchá/natamuje pro sebe a nemá potřebu to někomu prodávat. ...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
a to je len dobre ze to vsetko popadalo.....
Pred par rokmi tu bol celkom pekny problem s "inflaciou" (doba ked socha stala 4m).
Konecne maju aj peniaze opet svoju hodnotu.
Zaujimave ze na tomto sharde akakolvek zmena aj pozitivna vzdy zozne negativny ohlas :pp
Pred par rokmi tu bol celkom pekny problem s "inflaciou" (doba ked socha stala 4m).
Konecne maju aj peniaze opet svoju hodnotu.
Zaujimave ze na tomto sharde akakolvek zmena aj pozitivna vzdy zozne negativny ohlas :pp
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
No za to ze padaji cenny je zavineno tim ze na serveru hrozne ubylo penez... Specialky byl poradnej odliv penez... A ta zmena ze kouzla stoji vic regu znamena, ze vic penec konci u vendoru... Ale je to dobre, aspon ty penize maji cenu.
nemyslim, že by fairy dust or cobik padal stejně jako před rokem či dvěma, klidně bych propadlý najmy co jsou zrušil aspon by se zase zvedly ceny .)
za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
mno seš velkej kluk..
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
no jasne!!!Lucyfer píše:za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
mne padali pri fishingu samé mapky lvl 4 a lvl5 za 5 hodín asi 30kusú.joo ze serpent mi za tu dobu padlo asi 200k a regy som ani nerátal,z každého nekolik tisíc kusú.
PS:nj vek 12 rokov .už aby si mal základnú školu za sebou ,teba je na DP škoda
skus si zobrat iskariota v shadow a behat po pastich na SKacka a uvidis tech cobu
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
:D:D:D:D:D:DThelvyn De Jojar píše:no jasne!!!Lucyfer píše:za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
mne padali pri fishingu samé mapky lvl 4 a lvl5 za 5 hodín asi 30kusú.joo ze serpent mi za tu dobu padlo asi 200k a regy som ani nerátal,z každého nekolik tisíc kusú.
Taky mi to přijde krapet přehnane...ale zase mě tuhle z skeletonu padali gold deedy
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
jasne je to prehnané,ale uvidíme možno si kúpy o 2 mesiace hradAmigor píše::D:D:D:D:D:DThelvyn De Jojar píše:no jasne!!!Lucyfer píše:za 4 hodiny havru pavukou = 26 cobu mne sa zda ze to pada dost dobre, neviem co sa stazujete... je ale pravda ze tech pavukou padlo dost vela a popri tych cobov som naharvil asi 150K GP
Taky mi to přijde krapet přehnane...ale zase mě tuhle z skeletonu padali gold deedy
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
nj ja behan na SKčka mimo pastí a ešte mi padlo jenom z jednoho a z 3 red mirrrorov a to som ich zabil dohromady asi 120ks z toho asi 7 LSN a ani prd jenom ty 4 coby.asi je to v tvojem dungu nastavené ináčLucyfer píše:skus si zobrat iskariota v shadow a behat po pastich na SKacka a uvidis tech cobu