Knight zbrane

Vaše nápady a návrhy
Acarus

Re: Knight zbrane

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:oprava Knight Fork a Knight Mace - co si pod tim mam představit?
Proč není v novinkách uvedeno co se změnilo, co se opravilo ? Tohle mi nic neřene
Pokud by to bylo smrtelne pro vas dulezite, tak se to dozvite. Ale pokud ti jde konkretne o tohle, tak rapidne snizena dmg snizena durabilita na 5/5 a znizena rychlost na jeden uder za pul hodiny. A jako bonus do nespamuje warning do logu.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

to byla uplne normalni otazka, možná že odemně nic jiného než pruzení nečekáš, ale to je chyba
Ctu novinku, ale v podstate to zadna novinka neni protoze sem se nic nedozvede o to mi jde ....
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:to byla uplne normalni otazka, možná že odemně nic jiného než pruzení nečekáš, ale to je chyba
Ctu novinku, ale v podstate to zadna novinka neni protoze sem se nic nedozvede o to mi jde ....
No scriptove novinky slouzi taky pro nas. My si tam piseme co sme kde ve scriptech zmenili, aby i nejen hraci vedeli. A to z duvodu hle neco se posralo, kouknu kdo co menil ve scriptu a ha mam vinika a kroutim mu krkem za to ze je imp. Takze asi tak.
Pokud by se jednalo o neco zavazneho, bylo by to tam napsane. Doufam, ze je to zrozumitelne.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:
Nagash píše:to byla uplne normalni otazka, možná že odemně nic jiného než pruzení nečekáš, ale to je chyba
No scriptove novinky slouzi taky pro nas. My si tam piseme co sme kde ve scriptech zmenili, aby i nejen hraci vedeli. A to z duvodu hle neco se posralo, kouknu kdo co menil ve scriptu a ha mam vinika a kroutim mu krkem za to ze je imp. Takze asi tak.
Pokud by se jednalo o neco zavazneho, bylo by to tam napsane. Doufam, ze je to zrozumitelne.
Ano všemu te´d rozumím, díky moc za projevenou ochotu :)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Zdravím, přjde vám někomu, že je knight war fork v pořádku? zkoušel jsem s tím mlátit snad do všech typů npc a efekt nebo ne, přišlo mi to, že je to horší jak +3 wf....
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Xan píše:Zdravím, přjde vám někomu, že je knight war fork v pořádku? zkoušel jsem s tím mlátit snad do všech typů npc a efekt nebo ne, přišlo mi to, že je to horší jak +3 wf....
No tak co si budem povídat DMG mizernou mají no v porovnání třeba s mečem určitě. Rozhodně bych čekal něco víc.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Zkuste to po restartu.
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woret »

doted asi nejlepsi kombinace obouruc/jednoruc speara a mec
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak jsem obešel najtu, lsn, cyclopa, draka, stromecky, human npc, naky trolly, mirky, wispy, hady, lich,... dmg si troufnu říct v rozmezí 25 - 45, i do těch, co to dávalo efekt dmg spíš menší a efekt jen občas dal pořádnou dmg (+- 50), jinak efekt neefekt tech 25-45, tak ejstli je to takhle cílený, nebo jsem vynechal nějakej typ npc? a to první 4 npc jsem i ztratil chuť s tím zabít, protože se to fakt nedalo
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Je mi líto, že knight zbraně u wara ( se specializací ) už vůbec nevyužiju... A to jsem je měl fakt moc rád ... Zkuste GM trochu zvážit jen o nějaké menší úpravě u knight štítu ( u guardiana ) a třeba trochu boostu obouruček u destra, či WH..
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Leonidus píše:...či WH..
Zrovna pro witchhuntera se nic nezmenilo, ne? Jsou pro nej pouzitelny stejne, jako byly pro staryho wara.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Mephist píše:
Zrovna pro witchhuntera se nic nezmenilo, ne? Jsou pro nej pouzitelny stejne, jako byly pro staryho wara.
Myslím, že tohle je bezpředmětné.. Za WH běháž skoro výhradně pvp, i když je to char i do pvm ( své specifika ), ale spíš využiješ jeho zbraně z kamenů než už bohužel tuhle "ochuzenou" knight zbraň ...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Leonidus píše:
Mephist píše:
Myslím, že tohle je bezpředmětné.. Za WH běháž skoro výhradně pvp, i když je to char i do pvm ( své specifika ), ale spíš využiješ jeho zbraně z kamenů než už bohužel tuhle "ochuzenou" knight zbraň ...
Nevim proc brecis o knightech...a v cem je podle tebe ochuzena?:-)by me zajimalo( je to zbran zadarmo( tak nevim co chces, aby mela dmg jako hala napr?
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

U štítu nechci zrovna aby měl dmg :) .. A rozhodně u zbraní rovněž nechci o tolik navíšt, ale něco málo by se mohlo zlepšit ..
Odpovědět