tento topik smeruji do mist nejvyssich. Jak je vseobecne znamo, tedy jak se veskere diplomaticke kruhy vyjadruji, tak GM je clovek nestranny a objektivni, do hry nezasahujici do te doby, kdy neni poruseno nektere z pravidel DP serveru.
Chci se tedy zeptat jake ma GM pravo brat hraci jakykoliv item, kdyz k tomu nema zadny duvod (viz vyse)?
Z nasledujiciho rozhovoru po ICQ snad bude jasne o co se jedna. Z duvodu zachovani diskretnosti ucastniku tohoto incidentu jsou v rozhovoru editovana jejich jmena. Jeste musim podotknout, ze nepisu za sebe.
Kód: Vybrat vše
HRAC (22:08:00 14/08/2011)
Ahoj tady hráè (HRAC).. Pisu kuli te Holy Kissce z drazby domu.. Celkem me prekvapilo ze jste mi ji zabavil.. Nereknu kdyby uz probihala drazba nebo nejake gm bylo pritomne a hovorilo k hracum.. Zajimal by me duvod k odebrani artefaktu. Vsak o nic neslo a prijde mi trochu zbytecne brat artefakt kdyz za mesic by stejne vyprsel..
DP GM (22:13:34 14/08/2011)
Rekl jsem ti, že jsi ji nemìl pohazovat po zemi.
HRAC (22:17:19 14/08/2011)
Ale az pote co jste mi ji zabavil.. Zadne upozorneni nic.. Clovek pocita s tim ze u te zbrane je nastavene ze ji nedokaze sebrat nikdo jiny nez clovek na ktereho je ta zbran zapsana a necekal jsem ze mi ji veme nekdo z GM teamu jen kuli tomu ze jsem ji polozil na zem kdyz jeste neprobihala drazba.. Kdyby probihala drazba nerekl bych ani slovo byla by to moje chyba ze vas vyrusuju, ale takhle sem nijak nenarusil vasi praci kdyz jste jeste nebyl pritomen.