Nestrannost GM tymu

Vaše nápady a návrhy
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Nestrannost GM tymu

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim,
tento topik smeruji do mist nejvyssich. Jak je vseobecne znamo, tedy jak se veskere diplomaticke kruhy vyjadruji, tak GM je clovek nestranny a objektivni, do hry nezasahujici do te doby, kdy neni poruseno nektere z pravidel DP serveru.
Chci se tedy zeptat jake ma GM pravo brat hraci jakykoliv item, kdyz k tomu nema zadny duvod (viz vyse)?

Z nasledujiciho rozhovoru po ICQ snad bude jasne o co se jedna. Z duvodu zachovani diskretnosti ucastniku tohoto incidentu jsou v rozhovoru editovana jejich jmena. Jeste musim podotknout, ze nepisu za sebe.

Kód: Vybrat vše

HRAC  (22:08:00 14/08/2011)
Ahoj tady hráè (HRAC).. Pisu kuli te Holy Kissce z drazby domu.. Celkem me prekvapilo ze jste mi ji zabavil.. Nereknu kdyby uz probihala drazba nebo nejake gm bylo pritomne a hovorilo k hracum.. Zajimal by me duvod k odebrani artefaktu. Vsak o nic neslo a prijde mi trochu zbytecne brat artefakt kdyz za mesic by stejne vyprsel..

DP GM (22:13:34 14/08/2011)
Rekl jsem ti, že jsi ji nemìl pohazovat po zemi. 

HRAC  (22:17:19 14/08/2011)
Ale az pote co jste mi ji zabavil.. Zadne upozorneni nic.. Clovek pocita s tim ze u te zbrane je nastavene ze ji nedokaze sebrat nikdo jiny nez clovek na ktereho je ta zbran zapsana a necekal jsem ze mi ji veme nekdo z GM teamu jen kuli tomu ze jsem ji polozil na zem kdyz jeste neprobihala drazba.. Kdyby probihala drazba nerekl bych ani slovo byla by to moje chyba ze vas vyrusuju, ale takhle sem nijak nenarusil vasi praci kdyz jste jeste nebyl pritomen.
Cau
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Re: Nestrannost GM tymu

Příspěvek od dark fuzzy »

čau beane, taky mi takle smazali shepkeho trn a už je to nějakej pátek dozadu, žádná novinka to neni... byl to stejnej případ, hrál sem si s nim v cove po zemi... tim se nechci zastávat ardeliona ani lidí z gm teamu, jen prostě, tak to je :p
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nevím co do toho pleteš nestrannost. Smazal bych ji každému. Byla to dražba, která má určitá pravidla, to že ji pohodil na zem a bavil se, že ji nikdo nemůže vzít je jeho a jen jeho chyba.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Qvido píše:Nevím co do toho pleteš nestrannost. Smazal bych ji každému. Byla to dražba, která má určitá pravidla, to že ji pohodil na zem a bavil se, že ji nikdo nemůže vzít je jeho a jen jeho chyba.
Nestrannost by u Vas mela byt jednou z vlastnosti, kterou budete brat vazne. Chapu, ze jako GM si muzes mazat co chces a kdy se ti zachce, ale na cizi veci nemas sahat. Na trhu je hromada lidi co se obleka do zariveho obleceni a cepejri si svoje ego pred ostatnimi. Paradne se tim take bavi a copak jim to obleceni take beres? Mozna ano, v nove guildovni hre se pry rozdavaji veci nekterych hracu. Chapu, ze nekteri byli zlodeji, ale oloupeni zlodeju je dle meho nazoru stale zlodejina.
Ohledne vlastnosti artefaktu, ze jej nikdo nepovolany nemuze sebrat a nejake GM ho smazne jen tak, chapu uplne stejne jako bys nekoho zabil na trhu a smazal telo, coz se za normalnich podminek take nestane.
Cau
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Měl by jsis uvědomit co vlastně píšeš, protože v tom máš pěkný zmatek. A srovnáváš nesrovnatelné. Vlastnost artefaktu, že jej může zvednout jen majitel není určena proto, aby se jejich majitele bavili nad tím, že ostatní jej nezvednou. Pokud tohle nechápeš tak se dál nemáme o čem bavit.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Qvido píše:Měl by jsis uvědomit co vlastně píšeš, protože v tom máš pěkný zmatek. A srovnáváš nesrovnatelné. Vlastnost artefaktu, že jej může zvednout jen majitel není určena proto, aby se jejich majitele bavili nad tím, že ostatní jej nezvednou. Pokud tohle nechápeš tak se dál nemáme o čem bavit.
Me je jasne, ze to neni pravy ucel artefaktu. Ze se nekdo necim tady bavi je kazdeho vec a pokud tim nikomu nijak neublizuje, tak je mi nadmiru nejasne proc si se do toho zapojil.
Verim, ze jsi se svym cinem take pekne pobavil, coz asi mel byt ucel celeho aktu.

Az se zase nekdo na trhu bude bavit tim, jak vyhazuje string z hidu a bavi se nad tim, jak ho lide nemohou sebrat, tak ti rychle napisu, aby jsi ho dotycnemu mohl sebrat.

Cau
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

kdyz ho tak moc chce tak s nim nemel hazet po zemi

ale teda "attention whore fail" :p

... Vision vs Speech test ...
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Wizzy píše:kdyz ho tak moc chce tak s nim nemel hazet po zemi

ale teda "attention whore fail" :p
Muzes si to polozit kam chces, protoze to nikdo nemuze sebrat. Sice to neni prvotni ucel artefaktu, ale takovou vlastnost ma.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

přišli ste o holly kissku, které máte stejně dycky minimálně 2 do měsíce, tak co už se s tím smiřte budete mít další ...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Přemýšlel jsem co napsat, a pak jsem na to přišel.
:arrow: :idea: .......................................................... * puf *
*Odhlasit se z fora*
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Saumon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saumon »

Qvido píše:Nevím co do toho pleteš nestrannost. Smazal bych ji každému. Byla to dražba, která má určitá pravidla, to že ji pohodil na zem a bavil se, že ji nikdo nemůže vzít je jeho a jen jeho chyba.
Ahoj tady Ardelion, píšu z bráchy Profilu protože mi ještě nepřišla aktivace..

Chtěl bych vědět kde máš zveřejněný nějaký pravidla k dražbě a hlavně ještě dražba neprobíhala protože žádné GM nebylo přítomné a nemluvilo k hračům a nijak sem nenarušil dražbu.. Je to jen moje chyba? Chyba, že jsem využil jednu z vlastností itemu?

Wizzy: Když už jednou GM nastavý item tak, že ho jiný nemůžou sebrat, proč bych toho nemohl využít? Není to sice prvotní účel itemu, ale když je to tak nastavené tak nechápu proč bych to nemohl udělat.. Je to někde zakázané? Není, tak nechápu proč se to smazalo. Takže když pohodim pod sebe zbran takže mi jí smažete protože její účel je abych sní mlátil monstra?

Když už to někomu chcete sebrat Artefakt jenom kůli tomu že využil vlastnostï itemu, tak to nastavte tak aby to mohli sebrat normální hráči a ne aby to muselo vzít Gm..
Jestli si takhle chcete udržet hráče na serveru viz Hiki, tak to dete koukám dobrým směrem ;)
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Každý kdo měl v ruce někdy artefakt a spadl mu na zem, tak byl rád že ho nemůže sebrat někdo cizí (záměr gm). A ty ses takhle na trhu bavil minimálně několik hodin před dražbou, tak teď se bavím zase já :p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

pochybuju ze se arefucktum nastavovala ta moznost nesebrani kvuli machrovani na ostatni

hadam ze spise slo o to aby se nekradli napr pri oprave statu ci nejakych jinych hracem neresitelnou situaci kdyby spadl item na zem. Takze kdyz to nekdo takhle zneuziva nevim proc je takovyho breku ze mu to nekdo sebral

Zopakuju: attentiilon whore fail :p

Saumon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saumon »

Otec Z Nebes píše:Každý kdo měl v ruce někdy artefakt a spadl mu na zem, tak byl rád že ho nemůže sebrat někdo cizí (záměr gm). A ty ses takhle na trhu bavil minimálně několik hodin před dražbou, tak teď se bavím zase já :p
Tak u toho bych chtěl bejt taky jak sem se bavil :) Bohužel jsem trejnil, ale tak snad ti to příště vyjde brouku :-*
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Arde normální odpovedi se nedockas, tady se odpovída jen na ty smysluplné témata. A hlavně se tu řeší jen ty závažné a opravdu neodkladné problémi. :unibrow:

Ale mám pro tebe 100% svůj názor, protože jsi se provinil nejvěčím hrdelním zločinem, můžeš bejt rád, že nemáš JAIL za machroavnání na dražbě.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

To jak delas ze odhlasenej pises? :p

Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

To se ucime v Amonthii tydle Bugy, kdo chce bejt člen musí umět :paranoid:
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

no co na to rict :)...z meho pohledu neni zase kisska tak vyrazny artefakt...nereknu kdyby vam vzali trebaaaaa kamennou pest popripade nikdysmrt ci neco tak podobneho...ale tech kissek je fakt ve svete mnoho a neni problem nejakou sehnat... Ale asi tu jde spis o princip danym lidem co se dovolavaji spravedlnosti :)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Proste tady nikdo nebude pohazovat kisky!! Takove zavazne poruseni pravidel a prekroceni mocne helmy GM Kvida se tady tolerovat NEBUDE.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Já myslím že tě GM takhle "potrestalo" správně. Rozhodně není omezení na sebraní "majitelem" artefaktu k tomu aby jsi si mohl hrat s prominutím jak blbeček. Protože jinak se to opravdu nazvat neda.
Zamčeno