chytit lvl 4 mapu je dneska tak možná sen s tim jak je to nastavený :p
Né díky, po 4 rokách jsem potkal GM jinde než v Cechu, 2x za 6 dní a jednou jsem zrovna usnul vyčerpánim, a podruhé sem řešil vzdálený přístup.Smoking píše: Btw Driano pokud ti tak moc jde o afk ja ti ho klidně kontrolovat budu, místo těch monster... afk kontrolu nepamatuju za posledni půl rok ani jednu...
Myslim ze na statistiku ktera by mela nejakou hodnotu by si musel chytat krapet dylDriana píše:Jinak: 3x lvl 1 mapa, 4x lvl 2, 1x lvl 3, 1x lvl 4 . -> cca 5,5 hodin rybaření
Tohle se vyrovná středně smolnému chytání před 3 rokama.Katrin píše:Myslim ze na statistiku ktera by mela nejakou hodnotu by si musel chytat krapet dylDriana píše:Jinak: 3x lvl 1 mapa, 4x lvl 2, 1x lvl 3, 1x lvl 4 . -> cca 5,5 hodin rybaření
Stímhle trochu souhlasím.... teďka sotva začnu chytat hned serpent... navic z lodi nejde lovit, taham sebou luk a střilim jeAsmodej píše:Nevím jestli je normalní, když mám max fishing vytáhnout během pul hodiny 3 krakeny po sobě z toho dva mě zabijou a další pul hodiny třeba 15 Serpent, Do 1 minuty vytahnu i 3 po sobě, stačí pár nahozů xD, mapa žadná a když už nějaká láhev tak mapa je v ní poničenamyslím že to nemá cenu ani teď chytat, dřív to padalo víc a nebylo tolik monster.
serpenty su otravné a dlhšia pauza bez nich je málokedy.kraken ma netrápy vôbec.sedím pritom a vždy stihnem zdrhnúť.serpenty bych zrušil!!Rod Sacketts II píše:Neni to tak strašné, je pravda že Serpenty dle kulovitosti skáčou někdy jedna za druhou... ale jindy je naprostý klid. Krakeni co skáčou a plivaji, jsou o něco horší, nejsou vyjímky kdy skončim mrtví po jejch vylovení, na špatném místě a trošku zmatkařiny....
Mapy se mi zdaji dostatčný drop, Dle mého by bylo o ničem aby vše bylo lehké a jen člověk AFKoval ajko to je mining /Alchemka ..... A z mapek, je dost itemů, a rlativně lehce získatelné ( a jisté )
v dungu se harvi taky mizerne (decik), drive to tam padalo lepe, nejvhodnejsi by bylo soupnout obe latky vys, z fishingu lvl 5 + stejna sance na jakykoliv lvl, v dungach zlepsit lot z dropu, u kopani mapek by to opravdu chtelo zvysit drop regu v pytly, lvl 1 10regu a lv 2 20regu neni vyhra (i kdyz obcas padnou treba 2 reg pytle v jedne bedne),gp hranice je podle me slusne rozdelena, lvl x 5k, co je navic je bonus, vyskyt potvor z pokladu nesedi se strankama v nekterych pripadech, bral bych aby podle lvlu mapky se vyskytovali potvory s dropem lvl 1 +1, lvl 2 +3, ..., sice u lvl 3 muze z dedka padnout +7, ale taky se da vykopat 3x mirror ze ktereho je casto prd (on je snad +3), kdyz je jen 1 hlidac bedny tak mnohdy nachazim zbyle potvory co nikdo nechce zabijet (orky, kostlivce) a ani se nedivimWizzy píše:proc si furt nekdo mysli ze afk makrovanim se ma vydelat za stejny cas to same co v dungu?
A co to takhle řešit inviskou?Wizzy píše:
Sezente si skript, kterej vas po mobovi hned invisne craft bandanou a sam popojizdi lodi a np.
Za Vampa třeba? :p
Aby mohl craft se speckou tahat top itemy jen tak makrem? Tohle opravdu nikdy nebude. Pokud chceš top itemy, jdi do dungu. Už tak je celkem dost velký posun že jsou povolené dualy a můžeš trénit / míchat / rybařit / atd na druhém učtu když zároven jdeš dung. Abys při tom makrování měl ještě možnost vydělat více než aktivní hrou v dungu ...Kecka Pecka píše:revoluce