Anarchy s navratem Save?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Anarchy s navratem Save?

Příspěvek od Arim »

Atalia píše:
Mianek píše:děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat :cry: )! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá.
Přesně, také děkuju za dárečky. Hlavně se mi líbilo, jak kvůli tomu do večera hrálo docela dost lidí :) Online přes 160
Jo a vsichni na dualech a logovali i NB postavy, jenom aby si mohli kliknout na sutr :twisted:
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn De Jojar »

Arim píše:
Atalia píše:
Mianek píše:děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat :cry: )! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá.
Přesně, také děkuju za dárečky. Hlavně se mi líbilo, jak kvůli tomu do večera hrálo docela dost lidí :) Online přes 160
Jo a vsichni na dualech a logovali i NB postavy, jenom aby si mohli kliknout na sutr :twisted:
nj na newbee postave dostaneš akorát fame a knihu,takže na použitie pekne neskôr,čiže více mene k ničemu :D
síce je napsano v oznamoch že kamen pridáva 50k mystik ,fame a 15 skill,ale je to pravda jen u niekoho.ja som to získal len u maga
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Thelvyn De Jojar píše: nj na newbee postave dostaneš akorát fame a knihu,takže na použitie pekne neskôr,čiže více mene k ničemu :D
síce je napsano v oznamoch že kamen pridáva 50k mystik ,fame a 15 skill,ale je to pravda jen u niekoho.ja som to získal len u maga
Tak asi by si každej dělal milion postav aby si vydělal když už není povinej nb dul
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

tak ono 50k dostane jen jedna postava na acc a fame deedy a mystik a kniha sou link takze neni spusob jak vydelat
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

50k a Mystik dostane kazda postava z ACC, ktera ma podle me nejakou urcitou hranici SC. Aspon ja to tak dostal:)
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn De Jojar »

Jakub Bohem píše:tak ono 50k dostane jen jedna postava na acc a fame deedy a mystik a kniha sou link takze neni spusob jak vydelat
na mojom novo založenom accounte mam 3 postavy,ale ani jedna nedostala 50k.trenil som len jednu, chvilu,kým mi nevratili starej account.dostali jenom fame a knihu.takže více mene k ničemu :D
Odpovědět