Cao, tak dneska jsem se konecne dokopal k tomu abych si zprovoznil fenu, a zatim je to po trochu nervach fajn. Ale vec kvuli ktere jsem si fenu hlavne poridil - a to sice prejmenovavani sumu - funguje jen z pola.
Jakoze ono to rve prikazy, ale ja je ve hre ani v hernim journalu nevidim, vidim je jen v logu feny. Co s tim?
Nezobrazovani se prikazu
Moderátor: Caleb
Re: Nezobrazovani se prikazu
Oximus píše:Cao, tak dneska jsem se konecne dokopal k tomu abych si zprovoznil fenu, a zatim je to po trochu nervach fajn. Ale vec kvuli ktere jsem si fenu hlavne poridil - a to sice prejmenovavani sumu - funguje jen z pola.
Jakoze ono to rve prikazy, ale ja je ve hre ani v hernim journalu nevidim, vidim je jen v logu feny. Co s tim?
Se vší uctou, napiš to srozumitelnějš.... podle toho co píšeš chápu leda tak ..... no však víš:-)
Nevim co je na tom nesrozumitelny.
Hodim suma - zmacknu hotkey co mi zarve prikaz - sum zareaguje, ale ten prikaz nevidim, ani v hernim journalu, ani nad sebou, jen a pouze v logu feny.
Mam fenu beta 2, verze od mikeeho.
Hodim suma - zmacknu hotkey co mi zarve prikaz - sum zareaguje, ale ten prikaz nevidim, ani v hernim journalu, ani nad sebou, jen a pouze v logu feny.
Mam fenu beta 2, verze od mikeeho.
zkus maznout transerv.exe, mozna to pomuze.