Craftsman

Odpovědět
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Craftsman

Příspěvek od Miramar »

Pokud by se tvořil qvest rad poradim s vobludama vim presne co craft ustoji a co ne :))
Snake
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Snake »

Nevíte co se děje, že nejde udělat žádná magická roba (druid atd.) 5x za sebou fizz
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Šila jsem dneska kolem 11 hod. a ušila - master holynesku a druidku.
Noobikem navždy :)
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Za dobu co hraji uo (rok a něco) co jsem si našetřil cobíky mi nevyšla ani jedna róba, vždy fizz, stane se no :).
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Marcus De Raven píše:Za dobu co hraji uo (rok a něco) co jsem si našetřil cobíky mi nevyšla ani jedna róba, vždy fizz, stane se no :).
1) stridej crafty, nekteri jsou proklety...
2) pokud nemas, pust si zvuky v UO... je jednoduchy rict "fizz, sorry" a robu ti za zady prodat... i takovy lidi jsou...
3) delej ji na mistech, kde je co nejmene lidi / itemu... me se to zatim osvedcilo ( ale koule je moc kulata... neni to 100% )
4) pokud mas moznost, craftovi hod svetlo, blessni ho a nech ho vypit GS ( a nebo GA ) a doleci ho...

5) a samozrejmne, cim vetsi skill, tim pravdepodobnejsi uspech... ;-)

tak at se ti pri dalsim pokusu dari... ;-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Sarrisa
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sarrisa »

Tak jsem zkoušel ten nový mining s možností kopaní vzácných rud, jak bylo napsáno v této novince:

10.05.2011 21:42:07 - Ocroc
- Od 109.9 miningu je sance nakopat extra drahou rudu a drahokamy ~ vetsi sance na drop vetsiho mnozstvi drahych rud.

Poskládal jsem krumpáč a celou dobu jsem kopal v craft robě, což je 110% mining. Za 4-5 dní usilovného kopaní a nakopaných 500 kusů mytherilu, jsem nenarazil na onu extra drahou rudu navíc se krumpáč rozbíjí a přišel jsem už o 26 durab.

Chci se tedy zeptat:
Je ona scriptová novinka jenom lákadlo na podkládaní nepotřebné věci nebo je % padnuti extra drahé rudy tak mizivé?
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Žádná nová ruda není, ale když máš 109% kopeš víc (slyšel jsem až 2x) drahých rud. Tzn mimo iron je zvýšenej drop. Aspoň tak jsem to pochopil a slyšel...
Sarrisa
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sarrisa »

Tymyan píše:Žádná nová ruda není, ale když máš 109% kopeš víc (slyšel jsem až 2x) drahých rud. Tzn mimo iron je zvýšenej drop. Aspoň tak jsem to pochopil a slyšel...
A proč je teda ve script novince extra drahou rudu ?
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Sarrisa píše:
Tymyan píše:Žádná nová ruda není, ale když máš 109% kopeš víc (slyšel jsem až 2x) drahých rud. Tzn mimo iron je zvýšenej drop. Aspoň tak jsem to pochopil a slyšel...
A proč je teda ve script novince extra drahou rudu ?
extra drahou rudu = naviac drahu rudu = kopes viac
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Padá pouze extra myth, black a blood. Se skládačkou a róbou toho padá cca 2x tolik (vlastní pozorování).
Haalvig
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haalvig »

Žádná nová ruda ke kopání není.

Věta, že je možné nakopat extra drahou rudu vskutku znamená, že kopete větší množství starých a dobře známých rud.
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Hm by nebylo od věci to příště napsat srozumitelněji, taky mi z té věty vyplývalo, že jde o nějakou novou rudu...
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Hm by nebylo od věci to příště napsat srozumitelněji, taky mi z té věty vyplývalo, že jde o nějakou novou rudu...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

No je to napsany dost jasne.O zadny novy rude se nikde nepsalo. Navic pomlcka neznamena 'a zaroven',ale je to rozsireni vysvetleni. extra znamena navic a draha ruda je takova, ktera ma cenu, aby vam jisbiralo makro do baglu.

Ta ruda se jmenuje dokonce extra XXX ore.To kvuli tomu, at se jasne rozezna,ze skutecne vykopete neco navic a ta novinka neni jen nake placebo.
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Sarrisa píše:......
Není náhodou skládačka (obecně) samoopravovací?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Lartax píše:Není náhodou skládačka (obecně) samoopravovací?
samoopravovací = zarovnávací ...
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Není :| ...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

už má někdo tu specku craftskou?
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

mam, zajimava.

Jen teda se mi osobne moc nelibi cena ada kladiva.
Vzhledem k tomu, ze vaha dustu z ingu je nemala musim bud nosit zasobu sebou (packy) a nebo kladivo sebou s tim ze po ceste si nakopu. Coz znamena nest kladivo, krumpac, forge, a nakopat si v dungu (rp!:p).
Problem v cene jsou hlavne (pro me) ebone logy, ty opravdu nepadaj + by meli mit vyuziti u magu, shadow kladivka - to je spis pruda, oak log pada vesmes porad.
Cili bud treba nejake zdrazeni co se tyce penez (coz by craft mel mit z pytliku) nebo alespon snizit ebone logy a shadow kladivka a vykompenzovat to bud penezma a nebo dalsimi druhy logu.
+ linknuti
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Skuhry píše:mam, zajimava.

Jen teda se mi osobne moc nelibi cena ada kladiva.
Vzhledem k tomu, ze vaha dustu z ingu je nemala musim bud nosit zasobu sebou (packy) a nebo kladivo sebou s tim ze po ceste si nakopu. Coz znamena nest kladivo, krumpac, forge, a nakopat si v dungu (rp!:p).
Problem v cene jsou hlavne (pro me) ebone logy, ty opravdu nepadaj + by meli mit vyuziti u magu, shadow kladivka - to je spis pruda, oak log pada vesmes porad.
Cili bud treba nejake zdrazeni co se tyce penez (coz by craft mel mit z pytliku) nebo alespon snizit ebone logy a shadow kladivka a vykompenzovat to bud penezma a nebo dalsimi druhy logu.
+ linknuti
cena kladiva je adekvatni k tomu co umi ...
nevim na co chces shanet ebony log a shadow kladiva, kdyz uz jednou si ten quest udelal ... ale budiz. Na co tahat forge, kdyz mi staci s sebou tahnout ingoty ...
Odpovědět