ano je. Teda pokial toto neberes ako pvpMesmeric píše:Taky se radši zeptám hloupě....je dovoleno se navzájem mlátit se s těma 2 postavama v rámci treninku?

ano je. Teda pokial toto neberes ako pvpMesmeric píše:Taky se radši zeptám hloupě....je dovoleno se navzájem mlátit se s těma 2 postavama v rámci treninku?
To je podpora PvP !!!Dave Lister píše:a muzu jit dung a pojet se na dualu pkckem?
Pokud chcete předejít trestům za neoprávněné užití dual clienta, doporučuji v tomto topicu pokládat otázky pouze věcné a týkající se případů, které opravdu mohou být nejednoznačné. Jak doporučil Acarus, použít mozek.Dave Lister píše:a muzu jit dung a pojet se na dualu pkckem?
citovana otazka byla hyperbolou, vyjadrujici vicemene to, cos napsal ty a acarus..Haalvig píše:Tímto i odpovídám na citovanou otázku.
Acarus píše:Ale je povoleno pouzit mozek. To jen, kdyby si toho nekdo nevsiml.
Wizzy píše:jo to nebylo na tebe :p
v novince je imo zakazanej jen support, neni tam omezeni ze nemuzes na dualu trenit blue kdyz behas pk :p
DP novinky píše:4, Pouštení dual clienta musí splňovat podmínky ekvivaletní s relogem ( platí hlavně O/Ch, Pk - např. Nesmí mít puštené O/Ch hráči na dualu Pk charakter).
DP novinky píše:Relogování
Vážení hráči a hráčky,
Vzhledem k opakujicím se problémům s relogováním, jsme nuceni přistoupit k větší razanci používání prudiče při případech jako je relogování mezi modrou postavou na postavu červenou po dobu 10 minut od odlognutí modré postavy. Berte toto upozornění na vědomí a relogů nezneužívejte. Opakované porušení tohoto doporučení bude trestáno více.
*GM Team*
Toto bohužel není technicky nijak jednoduše možné (znamenalo by to postavu smazat a v podstatě ji znovu vytvořit, což můžeme dělat v případě nějakého bugnutí, ale kdyby to chtěl "každý", bohužel bychom to nezvládli.nesRo píše:Pokud jsem slušný hráč, mám jen jeden acc a na něm dvě postavy, je možnost přesunout postavu na novej acc, abych mohl dualnout obě moje postavy? :roll: