Prudom Treasure Chest
Re: Prudom Treasure Chest
Tohle tajemství si necháme na další poklady. Ale všechna tajemství jsou postupem času odhalena.
Potvrzuji výše řečené Qvidem
.

Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Chci se jen zeptat, pokud je to v nějakém monstru, dokažu to zabít bez nějakých větších problemů třeba i craftem?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Snad si opravdu nemyslíš, že ti na to někdo odpoví. Moc velká nápověda.
Dám vám všem hledačům jedinou nápovědu. Při hledání nemějte moc velkou váhu, jinak ten mamon neunesete 

On to ještě někdo z posledních mohykánů hledá?? Mno tak až to najde tak ať si to kdokoli užije několik okamžiků před Armagedonem 

Qvido píše:V podstatě ano, chápeš to správně. Jelikož Prudom nemá momentálně dostatek času, tak se správy nad Prudomovou pokladnici ujal Haalvig.
A kdo se ujme ještě Prudoma?

K veliké lístosti k vám, že takový krásný poklad ještě nemá majitele jsem ho z tvrdých podmínek tohoto světa vynesl sám a předal ho Haalvigovi, který je na vás přeci jen hodnější a určitě ho někdo najde

Od doby co jsem mu to předal, tak mi chybí moje plážové žabky! a moje rolničky! Haalvigu, že ty jsi mi je ve spánku ukradl a dal do té bedny?

Já a dotýkat se něčeho takového? Ne ne, já růžovou nemusímPrudom píše:Od doby co jsem mu to předal, tak mi chybí moje plážové žabky! a moje rolničky! Haalvigu, že ty jsi mi je ve spánku ukradl a dal do té bedny?![]()

No ale už by se hodila aspoň nějáká rozumná lidská nápověda!
No, psalo se bez nápovědy
Aspoň bude víc mamonu 

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Tjo zaujímavé ale mám pocit že odkedy bednička zmenila majiteľa tak z Jhelomu z HB zmizol Ancient Ghost
)

Kolem toho místa proběhlo tolik lidí a nikdo se ani nenamáhal tu chudinku zabít 
Rozumná lidská nápověda? Já moc lidský na nápovědy nebyl?

Okolo povodneho miesta alebo uz okolo noveho? 

NebylPrudom píše:Kolem toho místa proběhlo tolik lidí a nikdo se ani nenamáhal tu chudinku zabít

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
kvalitna skrysa tedaNight Warrior píše:Tjo zaujímavé ale mám pocit že odkedy bednička zmenila majiteľa tak z Jhelomu z HB zmizol Ancient Ghost)

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Tak a máme konečně nálezce. Je pouze na nálezci jestli prozradí kde byla "Prudomova pokladnice" a co obsahovala. Gratuluji.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Taky děkuji za převelice krásný pokládek 

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nápověda trošku zcestná, protože poklad dost smutný.. Na to jak byl vychvalován a dlouho skryt...Haalvig píše:Dám vám všem hledačům jedinou nápovědu. Při hledání nemějte moc velkou váhu, jinak ten mamon neunesete
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
no nevim no ... ja bych ho nasel skoro hned teda ... ale jaksi z techto soutezi sem predem disklej. Asi nakej cenzor.Robin de Martis píše:Nápověda trošku zcestná, protože poklad dost smutný.. Na to jak byl vychvalován a dlouho skryt...Haalvig píše:Dám vám všem hledačům jedinou nápovědu. Při hledání nemějte moc velkou váhu, jinak ten mamon neunesete
Co tam bylo? A kde to bylo? Pro nás, co kvůli tomu sami vyčistili bůhví kolik hektarů mapy...