Dělal sem nějaké screenshoty, ale nemůžu nikde najit kam se uložily. Ve složce s yokem nejsou a vyhledávač windows je taky nemůže najít. Dá se nějak v yoku zjistit kam se ukládaji? Sem z toho zoufalej.
Prohledal sem snad všechny složky na všech discích a nikde sem ty screeny nenašel. Přitom když sem napsal ,snap tak mi to hodilo screen67.bmp. Je možný že se nikam neuložili?
Přitom když sem screenoval tak mi nabíhaly screeny 67, 68, 69... až do 99. Nechápu to.
Mě osobně to ukládá do složky, kterou jsem napsal - tedy klasicky do obrázků. A ještě k tomu ve formátu *.png.
Trochu jsem se v tom povrtal a našel jsem script, který to típání obrazovky umožňuje - u mě je to script Snapshots.sc - podobný tedy budeš mít i ty a v něm si najdi cestu k ukládání snímků.
Já ho mám v "Phoenix\Scripts\"
EDIT - ať už tam, nebo v dalších podadresářích by být měl. Pokud ne, pak holt pouze dotaz na Mikeeho. Ale myslím, že tenhle příkaz není implementován do feny sám o sobě.
Hehehe, už jsem drobet zdegenerovanej. Fena nepadá a už tak nějak předpokládám poloautomaticky, že na ní asi hrajou všichni Kam ukládá yoko přikazem ,snap nevím Ani nevím, že vůbec tenhle příkaz má, zkusím pohledat
Tak jsem si spustil UO hezky postaru s yokem a použil příkaz ,snap. Soubory se mi ukládají přímo do kořenové složky yoka a názvy mají "screen01.bmp". Podle popisu by mělo jít vytvářet rovnou formát jpg, ale nějak se mi nepodařilo přijít na to jak
Právě, že ještě na starym OS se mi screeny taky ukládaly do složky s yokem, ale po přechodu na win7 a tak nějak horkou jehlou spatlaný instalaci ty screeny nemůžu najít. A když je nenajde ani win vyhledávač tak si myslim, že asi ani žádný screeny nejsou, i když joko něco fotilo serie screenů šla až do 99. Možná s tim má taky něco společnýho zvolenej režim kompatibility(vista) nebo já nevim. Každopádně už sem se smířil s tim že screeny nejsou a sehnal si UO screenshot utility.
Ba ne. Našel sem ty screeny, ale je to nějaký divný. Stáhnul sem si prográmek Power Desk 5 a po prohledání počítače mi je našel ve složce s injektem, jenže když je chci kopírovat, vždycky mi spadne. Otevřít se přes něj daji. Windows je nevidí, ani total comander.
Jesi máš yoko v programfiles tak win7 tam zakazujou i poweruserovi zápis, takže pokud nemáš yoko spuštěný jako správce tak se to ukládá jako virtuální soubory a po restartu zmizí tak že je neuvidí ani total. Doporučuju přelinkovat to ukládání někam kde win 7 nedodrbávaj práva.