Bavlna
Bavlna
Ahoj lidi, nevěděl by prosím někdo kde bych mohl jako craft sehnat bavlnu kromě koupi u vendora?
Re: Bavlna
nejsem si jistej jestli to nebylo v jiny hre ale zkus pouzit nuzky na ovci
Ok. zkusím.
Hej ale z ovcí přece bavlnu nezískáš, z nich by měla přece padat jenom vlna.
no jestli mystifikuju tak promin, ja crafta mel kdyz sem zacinal hrat nejak pred 6-7 lety ale myslim ze kdyz ostrihas ovci a pouzijes takovy to kolo jak se na nem prede, tak z toho je bavlna ne:)? ale to jsem ti vlastne predtim nenapsal tak to zkus, ja ted hledal ovci marne asi 15 minut:)..
No teď taky žádnou nemůžu najít ale pokuď vím dobře tak bavlna se přece pěstuje na poli nebo ne? Ale bohužel žádny pole s bavlnou sem ještě nenašel. 

Tak už jsem našel ty ovce ale bohužel jak si psal, že mám použít na ovci nůžky tak to nefunguje. Ani když ju zabiju. Jedině, když na ni použiju nůž když je mrtvá tak mi to dá vlnu a kůži. tak jak sem si myslel.
Hele lidi co pak tady se nédá nikde sehnet bavlna?
Nepadá to třeba z pavouků nebo nedá se to udělat z pavučin?
jo vlastne mas pravdu bavlna se pestuje no:) ..tak jsem ti moc nepomohl snad nekdo bude vedet vic
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Vlna se dá použitím nože, nebo draw knife, na ovci i za živa.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
ok. díky ale pořád ten problém s bavlnou. 

co viem jedine od vendoraBuldy píše:ok. díky ale pořád ten problém s bavlnou.
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Dovozovy zbozi no :/ .Sikulka píše:co viem jedine od vendoraBuldy píše:ok. díky ale pořád ten problém s bavlnou.
neexistující stranka
Jn, jen v cizích krajích sou podmínky pro pěstování bavlny......Sejra píše:Dovozovy zbozi no :/ .Sikulka píše:co viem jedine od vendoraBuldy píše:ok. díky ale pořád ten problém s bavlnou.
to vis, temny raj, bavlna potrebuje svetlo 

Mno dvojklik na nožík - target na sheep padle vlna do baglu a ze sheep je lamb. Vlna dvoklik target na kolovrat (nebo obráceně), vznikne vlněné klubko, dvojklik na klubko a target na tkalcovský stav (5x?) a vznikne látka - teda pokud se nic neměnilo 

Hej chlape ty seš úplně mimo! Víš vůbec co píšeš?!Perseus píše:Mno dvojklik na nožík - target na sheep padle vlna do baglu a ze sheep je lamb. Vlna dvoklik target na kolovrat (nebo obráceně), vznikne vlněné klubko, dvojklik na klubko a target na tkalcovský stav (5x?) a vznikne látka - teda pokud se nic neměnilo

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Buldy, zamysli se nad sebou, co tady děláš za výlevy, bavlna jako taková na dp neroste, to ti bylo řečeno a jako bonus k tomu, ti bylo vysvětleno, kde vzít látku.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Hej nic proti tobě Dudku, kdybych tě už neznal z dřívějška tak bych se do tebe pěkně obul co se do toho se*eš.Dudek píše:Buldy, zamysli se nad sebou, co tady děláš za výlevy, bavlna jako taková na dp neroste, to ti bylo řečeno a jako bonus k tomu, ti bylo vysvětleno, kde vzít látku.