Paladin

Odpovědět
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Paladin

Příspěvek od Stich »

Jaky inteligent vymyslal tne iskariotsky ress ked to ma jedno nabitie robi sa to zdlhavo jak svine a moze to fizznut? fakt to robil asi clovek co ma paladina nahrateho dlhe roky kupit si iskariota to je mega vyhodeny von z okna.Viac sa ten paladin uz posrat nedal.
Mate radi ptacky?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak si dej jinou specku/ žádnou specku / nehraj ho vůbec. Na webu máš jasně napsáno, že mezi nevýhody patří: sebrán resurrection svitek, kouzlo ponecháno. Nic o žádném questu na resurrection svitek se zde nepíše, tudíž by jsi měl vědět do čeho jdeš a můžeš být rád, že vůbec máš něco takového navíc. Btw pala hraji leta a je to iškariot, díky GM za oživení hry. *leze GM do )(* :wink:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Stich píše:Jaky inteligent vymyslal tne iskariotsky ress ked to ma jedno nabitie robi sa to zdlhavo jak svine a moze to fizznut? fakt to robil asi clovek co ma paladina nahrateho dlhe roky kupit si iskariota to je mega vyhodeny von z okna.Viac sa ten paladin uz posrat nedal.
Hraj jiný build. Nebo používej ress hůlku 8)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jen muj odhad. Iskariot je Dobry. Mozna, aby lidi nehrali wary, ale palaty. Jestli ti jde o resovani zkus neco jineho
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
Mate radi ptacky?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Stich píše:KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
Tak hraj pala bez specky, kdyz je iskariot na nic, ne? Budes mit vsechno jako driv. Kdyz sis vybral iskariota, tak si musel vedet, ze ten ress bude trochu omezenej(mas to v popise jasne napsany, ze svitek nemuze). A porad mas spoustu moznosti, jak ressovat -> hlava, hulka, mystik.

Kdyz uz sme u toho ressu, proc se vlaste rika "ress"? Proc 2 s? Ve slove resurrection je "s" jen jednou, tak proc ve zkratce 2x? :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Stich píše:KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
Zaprvé ress kurna máš tak co si tady vůbec stěžuješ? Sice nemůžeš svitek ale co jak tady někdo nakousl máš 3 možnosti jak ressovat. Každá specka má nějáké + a - . Teuton musí i na základní IN MANY tahat svitky, Magickej zase nemůže pořádné šutrovky ale oba za to mají něco navíc.
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
Mate radi ptacky?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Stich píše:ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
Z tve aktivity nas nemuzes prece obvinovat, tech svitku si muzes poridit kolik chces. Takze nemas jen jedno nabiti, mas tolik nabiti na kolik si ty dobrej a ochotnej si jich sehnat. Jinak jestli tu hodlas psat takove prakoviny co pises, tak uz radsi nepis vubec.
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

musis si udelat magerku stichi
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:
Stich píše:ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
Z tve aktivity nas nemuzes prece obvinovat, tech svitku si muzes poridit kolik chces. Takze nemas jen jedno nabiti, mas tolik nabiti na kolik si ty dobrej a ochotnej si jich sehnat. Jinak jestli tu hodlas psat takove prakoviny co pises, tak uz radsi nepis vubec.
Tak i tak je to zbytecne, bud sklidíš vysměch a nebo arogantni odpoved od Acara. Nedej boze aby se pridali některí clenove ANTI CRY TEAMu.
Odpoved se ti rozhodne nedostane.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Omyl, odpovědi se mu dostalo, to, že má svitek jen na jedno nabití, je daň za jiné výhody. Tím si myslím, že je to vyřešeno a jakýkoliv další pláč je zbytečný.

Váš ANTI CRY TEAM.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

a ja chcem u magica Ls of tencohealuje :(
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Johny Matovic píše:a ja chcem u magica Ls of tencohealuje :(
Mas patrně na mysli Long Sword of Flame Vampir nebo take Long Sword of Vampir Hunt :) a ještě opomíjená sekera Double Axe of Bloody Glow :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

erunno píše:... Long Sword of Flame Vampire, Long Sword of Vampir Hunt...Double Axe of Bloody Glow :)
Tak pointa magic pala je v tom, že nemůže šutry s negativním efektem - flame vampire da extra dmg jako to rohatý zvíře = negativní efekt, glowka saje stamku... u Vampire Huntu si nejsem jsitej jestli to má neg. efekt, možná to shodí staty nebo tak něco
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Nevim no LS of Vampir Hunt jsem nepouzival je potreba to zkusit.
Vert
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Vert »

Může Iškariot dostat výjimku na Spear of Forgiveness? (staty)
Adarion
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adarion »

Keďže sa čoskoro chystám na výber špecializácie (Teutónsky Rád), tak by ma zaujímali Vaše postrehy a skúsenosti s touto špecializáciou. Za odpovede vopred vďaka

Zvitky na RA a Protection a STR sa dajú písať, ale iba cleric ich vie?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Já jsem iškariot, tak moc neporadím, ale tyhle kouzkla napíše jen cleric.
Adarion
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adarion »

A ako sa ti to pozdáva sa Iškarióta?
Kamarát mi vravel, že vraj iba tá postava, ktorá ma tie kúzla ich vie písať.
Rád by som bol, keby sa vyjadrilo viac ľudí. :)
Odpovědět