Paladin
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin
Jaky inteligent vymyslal tne iskariotsky ress ked to ma jedno nabitie robi sa to zdlhavo jak svine a moze to fizznut? fakt to robil asi clovek co ma paladina nahrateho dlhe roky kupit si iskariota to je mega vyhodeny von z okna.Viac sa ten paladin uz posrat nedal.
Mate radi ptacky?
Tak si dej jinou specku/ žádnou specku / nehraj ho vůbec. Na webu máš jasně napsáno, že mezi nevýhody patří: sebrán resurrection svitek, kouzlo ponecháno. Nic o žádném questu na resurrection svitek se zde nepíše, tudíž by jsi měl vědět do čeho jdeš a můžeš být rád, že vůbec máš něco takového navíc. Btw pala hraji leta a je to iškariot, díky GM za oživení hry. *leze GM do )(*
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hraj jiný build. Nebo používej ress hůlkuStich píše:Jaky inteligent vymyslal tne iskariotsky ress ked to ma jedno nabitie robi sa to zdlhavo jak svine a moze to fizznut? fakt to robil asi clovek co ma paladina nahrateho dlhe roky kupit si iskariota to je mega vyhodeny von z okna.Viac sa ten paladin uz posrat nedal.
Jen muj odhad. Iskariot je Dobry. Mozna, aby lidi nehrali wary, ale palaty. Jestli ti jde o resovani zkus neco jineho
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
Mate radi ptacky?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak hraj pala bez specky, kdyz je iskariot na nic, ne? Budes mit vsechno jako driv. Kdyz sis vybral iskariota, tak si musel vedet, ze ten ress bude trochu omezenej(mas to v popise jasne napsany, ze svitek nemuze). A porad mas spoustu moznosti, jak ressovat -> hlava, hulka, mystik.Stich píše:KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
Kdyz uz sme u toho ressu, proc se vlaste rika "ress"? Proc 2 s? Ve slove resurrection je "s" jen jednou, tak proc ve zkratce 2x?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Zaprvé ress kurna máš tak co si tady vůbec stěžuješ? Sice nemůžeš svitek ale co jak tady někdo nakousl máš 3 možnosti jak ressovat. Každá specka má nějáké + a - . Teuton musí i na základní IN MANY tahat svitky, Magickej zase nemůže pořádné šutrovky ale oba za to mají něco navíc.Stich píše:KURVA PALADIN JE POSTAVA KTORA MA RESS. ste tak dementny ze neviete co je paladin?
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
Mate radi ptacky?
Z tve aktivity nas nemuzes prece obvinovat, tech svitku si muzes poridit kolik chces. Takze nemas jen jedno nabiti, mas tolik nabiti na kolik si ty dobrej a ochotnej si jich sehnat. Jinak jestli tu hodlas psat takove prakoviny co pises, tak uz radsi nepis vubec.Stich píše:ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
musis si udelat magerku stichi
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Tak i tak je to zbytecne, bud sklidíš vysměch a nebo arogantni odpoved od Acara. Nedej boze aby se pridali některí clenove ANTI CRY TEAMu.Acarus píše:Z tve aktivity nas nemuzes prece obvinovat, tech svitku si muzes poridit kolik chces. Takze nemas jen jedno nabiti, mas tolik nabiti na kolik si ty dobrej a ochotnej si jich sehnat. Jinak jestli tu hodlas psat takove prakoviny co pises, tak uz radsi nepis vubec.Stich píše:ano ale mas za zvitok nahradu zazracny zvitok ktorym ma jedno nabitie jeho ziskanie je otazka minimalne dvoch tyzdnov pri aktualnej aktivite mesiac a viac a ked tam mas maximum nabiti (jedno) tak ti to fizzne. cize riesit krizovky nemozes taky damage aby si si vymlatil sam miestnost to nema ani s najlepsimi zbranami proste warior.... aspon keby tam neboal ta moznost fizzu. nic by som nepovedal ale ked tam je este aj moznost fizzu na ktoru som dneska uzasne lahol tak ako fakt sorry.
Odpoved se ti rozhodne nedostane.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Omyl, odpovědi se mu dostalo, to, že má svitek jen na jedno nabití, je daň za jiné výhody. Tím si myslím, že je to vyřešeno a jakýkoliv další pláč je zbytečný.
Váš ANTI CRY TEAM.
Váš ANTI CRY TEAM.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
a ja chcem u magica Ls of tencohealuje
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Mas patrně na mysli Long Sword of Flame Vampir nebo take Long Sword of Vampir Hunt a ještě opomíjená sekera Double Axe of Bloody GlowJohny Matovic píše:a ja chcem u magica Ls of tencohealuje
Tak pointa magic pala je v tom, že nemůže šutry s negativním efektem - flame vampire da extra dmg jako to rohatý zvíře = negativní efekt, glowka saje stamku... u Vampire Huntu si nejsem jsitej jestli to má neg. efekt, možná to shodí staty nebo tak něcoerunno píše:... Long Sword of Flame Vampire, Long Sword of Vampir Hunt...Double Axe of Bloody Glow
Nevim no LS of Vampir Hunt jsem nepouzival je potreba to zkusit.
Může Iškariot dostat výjimku na Spear of Forgiveness? (staty)
Keďže sa čoskoro chystám na výber špecializácie (Teutónsky Rád), tak by ma zaujímali Vaše postrehy a skúsenosti s touto špecializáciou. Za odpovede vopred vďaka
Zvitky na RA a Protection a STR sa dajú písať, ale iba cleric ich vie?
Zvitky na RA a Protection a STR sa dajú písať, ale iba cleric ich vie?
Já jsem iškariot, tak moc neporadím, ale tyhle kouzkla napíše jen cleric.
A ako sa ti to pozdáva sa Iškarióta?
Kamarát mi vravel, že vraj iba tá postava, ktorá ma tie kúzla ich vie písať.
Rád by som bol, keby sa vyjadrilo viac ľudí.
Kamarát mi vravel, že vraj iba tá postava, ktorá ma tie kúzla ich vie písať.
Rád by som bol, keby sa vyjadrilo viac ľudí.