Vsetci sme vedla iba Miky si sere do huby a ma pravdu.... epic vysmechMiky Mora píše:Ste tu všichni úplně vedle.:
PK revize
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: PK revize
Mate radi ptacky?
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Zkus nechat emoce stranou, díkDudek píše:A ty se nauč, co je to znaménko na konci, takovýto zahnutý s tou tečkou dole, blbe.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
JAHAHAHAHAHAHA!Otec Z Nebes píše:
Zkus nechat emoce stranou, dík
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mělo být v topicu pobavilo ne?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Ahoj, máš rád čaj?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jaktože ještě nemáte opravený web?
Takže ten majty reward na PK je ten že můžu dávat HK, RK (o to třeba já nestojim) a zabíjet kohokoliv (Kohokoliv kdo je mimo gz. A věř mi, to už máš víc targetů za frakci)? Protože to je asi jedinej rozdíl mezi PK a frakcí. Cool.Big Bud píše:imho největší reward pro PK je ta volnost. Nemáš žádný pravidla, můžeš si zabíjet kohokoliv chceš
PvP ve frakci je mnohem volnější než za PK. Běháš kdekoliv tě napadne, víš přesně kdo je tvůj nepřítel a teď už máš do frakce i pohodlný výběr spotřebáku za rewardy. Jediné co potřebuješ z "vlastního" jsou nějaký armory a regy. Všechno ostatní nakoupíš za RC kterých je teď dostatek.
Modrý postavy se u Hated začali objevovat když jsme hodně hráli PvM kvůli usnadnění organizací a snažší dostupnosti. Nebylo to nutný, ale bylo to pohodlnější. Že skončili ve frakci je docela logický, když PK char je ted doslova k ničemu.Haha, Hated jsou True PK a haha běhají ordery, haha
Pod čáru
A i kdyby... Proč by Shart měl hrát PK když 80% jeho guildy hraje blue?
A vůbec Order by nemusel bejt plnej Hated. Věřim tomu že kdyby měli PK od začátku stejnej reward system, vypadalo by to úplně jinak.
Protože máme WebMastera mimo, udělá-li ti to radost, spáchám prasečinu ve stylu SkillerS, nebo co to bylo za pakáž.Big Bud píše:Ahoj, jaktože ještě nemáte opravený web?
-
- Elder Letter
to je dobrej nápadMiky Mora píše: -Znovuzpřístupnění virtues portů pro PK (řada těchto portů vede na docela frekventovaná místa, kde se PK těžko dostávají)
todle už se ti moc nepovedlo :ppMiky Mora píše: -Zavedení rewardů, stejně jako u frakčních gild, které by PKčkům poskytovaly nějaké bonusy
-Určit pár dungeonů, které pujdou dobíhat za cenu možnosti kopnutí frakce na hlavy PKček pomocí run
Tak já nevím, ono by se od PK guildy docela asi očekávalo, že budou běhat za PK. A je krásně vidět, že nějaký blue / red absolutně neřešíte, hlavně ať je z toho mamon že jo
Dokuď vám vynášeli pojezdy, tak ste pojížděli dungy. Pojezdy už nejsou to co bývali, tak ste začali chodit dungy. Udělali revizi O/CH a místo aby ste se fajtili sněma, tak ste v orderu, protože je to samozřejmě výhodnější
Jinak jako je mi jako úplně putna, jak si hrajete... Každej ať dělá co ho baví, ale nedivte se, že se pak lidi pousmějou nad tím, jak ste cca rok dozadu rozhlašovali jak ste pure pk a vlastně pojezdama zachraňujete ekonomiku.
Dokuď vám vynášeli pojezdy, tak ste pojížděli dungy. Pojezdy už nejsou to co bývali, tak ste začali chodit dungy. Udělali revizi O/CH a místo aby ste se fajtili sněma, tak ste v orderu, protože je to samozřejmě výhodnější
Jinak jako je mi jako úplně putna, jak si hrajete... Každej ať dělá co ho baví, ale nedivte se, že se pak lidi pousmějou nad tím, jak ste cca rok dozadu rozhlašovali jak ste pure pk a vlastně pojezdama zachraňujete ekonomiku.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, a kdybyste si nejaky to HK a RK odpustili, možná by se těch targetů mimo GZ daloajit víc.Freak píše: Takže ten majty reward na PK je ten že můžu dávat HK, RK (o to třeba já nestojim) a zabíjet kohokoliv (Kohokoliv kdo je mimo gz.
Vážně mě otráví, když každej kašpar, co mi sundá ranga s par shrinkama, mi musí nutně zabít koně, protože ze mne nelootl 300 TMR a invul komplet. A o nabádání k tomu, že dají ress vůbec nemluvím.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
no hele to se da taky videt ze dvou stran, ja rk ani hk nedavam ale kdyz me sundaj modry tak me daj hk vzdycky protoze sem prece to zly pk a taky to delam.. a urcite by dali i rk a to s radosti kdybych dal war:)..takze tohle je myslim neco jako zacarovanej kruh
Ono je to celkem logicky.
PK dájí HK a RK vám! a vy dáte RK a HK jim! kdyby to přestali všichni dělat možná by se to uklidnilo a nebylo by to oko za oko a zub za zub! I když ten zub a oko nepatří jaksi jednomu človíčkovi.
Ovšem stale tu budou prasátka která to stejně budou dělat protože je baví prostě kurvit tu hru ostatním.
PK dájí HK a RK vám! a vy dáte RK a HK jim! kdyby to přestali všichni dělat možná by se to uklidnilo a nebylo by to oko za oko a zub za zub! I když ten zub a oko nepatří jaksi jednomu človíčkovi.
Ovšem stale tu budou prasátka která to stejně budou dělat protože je baví prostě kurvit tu hru ostatním.
Big Bud píše:Tak já nevím, ono by se od PK guildy docela asi očekávalo, že budou běhat za PK. A je krásně vidět, že nějaký blue / red absolutně neřešíte, hlavně ať je z toho mamon že jo
Ani se ti nedivim ze kolem sebe kopes jako male dite. Kdyby me hated pripravili o tolik equipu, tolik dungeonu a času jako jsme my pripravili tebe tak bych urcite nechtel aby se to zase vratilo. Nicmene jsem procetl vsechny nesmysly co jsi tu napsal. A krom toho ze se tu furt do nekoho navazis, urazis a "snazis" se zesmesnit jsi nenapsal nic konkretniho. Byt tebou bych byl v klidu a soupal nohama ze si muzes v klidu zajit svuj ice a wrong....
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDberny píše: Ani se ti nedivim ze kolem sebe kopes jako male dite. Kdyby me hated pripravili o tolik equipu, tolik dungeonu a času jako jsme my pripravili tebe tak bych urcite nechtel aby se to zase vratilo. Nicmene jsem procetl vsechny nesmysly co jsi tu napsal. A krom toho ze se tu furt do nekoho navazis, urazis a "snazis" se zesmesnit jsi nenapsal nic konkretniho. Byt tebou bych byl v klidu a soupal nohama ze si muzes v klidu zajit svuj ice a wrong....
JAHAHAHAHAHAHAHA..TEN BYL TAKY DOBREJ!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nejvyšší čas na vlastní topic :p (banned users?)Robin de Martis píše::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JAHAHAHAHAHAHAHA..TEN BYL TAKY DOBREJ!
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Cista ukazka toho jak jsou dnesni hraci omezeni a neschopni nahlizet na vec trocha s nadhledem. Srovnavat frakci a pk je v tomhle pripade pekna blbost. Frakce a pk maji totiz jedine spolecne - zkratku pvp. Hra za pk a za frakci ma preci zcela odlisnej charakter, v tomto pripade az protikladnej. Argumentace, ze nekdo plakal ze mu jde za pk jen o pvp je naprosto zcestna. K pvp za pk preci zcela neodmyslitelne patri i loceni a honba za co nejlepsi koristi. Zamyslete se uz konecne nekdo nad tim co doopravdy PK na DP znamena.
PS: To ze styl hry pk a frakce je rozpoznatelny jen podle barvy jmena, neznamena, ze si tu pk hraji na chudinky a jde jim jen o mamon. To znamena ze se ve frakcich stalo standardem chovani absentujici zakladni eticke normy a zasady fair play, ktere by se zrovna zde meli dodrzovat. ( Zivej dukaz toho byla donedavna gilda BHW/BLOK). Kdyby se tato pravidla ve frakcich dusledne dodrzovala, byl by tento zcela zasadni rozdil hry pk/frakce lepe viditelny a snadneji pochopitelny.
PS: To ze styl hry pk a frakce je rozpoznatelny jen podle barvy jmena, neznamena, ze si tu pk hraji na chudinky a jde jim jen o mamon. To znamena ze se ve frakcich stalo standardem chovani absentujici zakladni eticke normy a zasady fair play, ktere by se zrovna zde meli dodrzovat. ( Zivej dukaz toho byla donedavna gilda BHW/BLOK). Kdyby se tato pravidla ve frakcich dusledne dodrzovala, byl by tento zcela zasadni rozdil hry pk/frakce lepe viditelny a snadneji pochopitelny.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Reaguju jen na tu cast kde pises neco o tom, ze nejde poznat jestli nekdo hraje za pk, nebo za frakcniho. Jak by to melo byt sakra poznat, kdyz to hraji stejni lide?Inkvizitor Dan píše:Cista ukazka toho jak jsou dnesni hraci omezeni a neschopni nahlizet na vec trocha s nadhledem. Srovnavat frakci a pk je v tomhle pripade pekna blbost. Frakce a pk maji totiz jedine spolecne - zkratku pvp. Hra za pk a za frakci ma preci zcela odlisnej charakter, v tomto pripade az protikladnej. Argumentace, ze nekdo plakal ze mu jde za pk jen o pvp je naprosto zcestna. K pvp za pk preci zcela neodmyslitelne patri i loceni a honba za co nejlepsi koristi. Zamyslete se uz konecne nekdo nad tim co doopravdy PK na DP znamena.
A dalsi vec, jaka moralka a eticke chovani pri frakce vs. pk, kde pk zadna moralni ani eticka pravidla dodrzovat nemusi?
Jediny moralni a eticky chovani bych ocekaval frakce vs. frakce
Sakra a nedelej uplne blbyho s tim, ze lidi nerozlisujou frakce a pk. Neznam moc lidi pro ktery potkat frakcniho znamena "chce me okrast"