Reactivating coze ?????
Re: Reactivating coze ?????
Netusil sem, ze chyba, odstranena i hned, kdy byla zjistena nekym, kdo ji mohl opravit, vyvola takovou histerii nekterych hracu, neodvazoval bych se cokoliv skoro s temi lagy delat teda...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nj. GMka na Battle-netu asi budou stejná verbež jako tady.Fedor1 píše:A konecne ponauceni asi jen tak neplacam do vetru kdyz tu bylo 200-250 lidi online kazdy den po tehlech vsech zmenach a stizeni se to posunulo na 100 ( jen o vikendu) v tydnu na 50 -80 asi na tom neco bude.
Považ! (Ó ano, vím, že už má BAN.)
Když jsem hrával Diabla II, dávno tomu, tak bývalo najednou přípojených i 400 tisíc lidí. Teď když si logneš, tak hrává ani ne 50 tisíc.
Asi na tom něco bude!
..
Že to je stará hra.
Nexios
Ja jsem pro aby bylo vsechno zadarmo a vsichni by byli nesmrtelny.
idcfg, iddqdDarkness píše:Ja jsem pro aby bylo vsechno zadarmo a vsichni by byli nesmrtelny.

Topik, kde jsou vsichni oponenti dopredu oznaceni za vlezdoprdelky, snad ani nestoji za tu namahu debatovat nad danym tematem a vypovida o Ynteligenci zkladajiciho...
A svym zpusobem i o obektivnosti, vseobecnem prehledu a nadhledu nad tematem.
Osobne bych kazdemu doporucil jen napsat "ses xxx" ... a jit dal...
A svym zpusobem i o obektivnosti, vseobecnem prehledu a nadhledu nad tematem.
Osobne bych kazdemu doporucil jen napsat "ses xxx" ... a jit dal...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož se tu píše o vlezprdelkách, tak to se musím ozvat!
Mě je docela putna jesi si dete hrát wowko nebo l2.. Klidně si jděte hrát piškvorky na seznam. Jak napsal Acar generace hrající tenhle komiks už je jaksi ta tam :p. A jak podotknul Freak ta grafika, 16 externích programů už nové nepřiláká, proč taky.. WOWko máš hned a nepřijdeš o tělo! - RYCHLE SICI TAM!
To už chce mít opravdu koule hrát hru , kde ti přiběhu koně u uší šustí igelitový pytlík a ještě k tomu můžeš přijít o těžce vydřený pixlíky...
Jo jinak jak sem podotknul jsem vlezprdelka, EMO a mám těžkej NO LIFE...
To je snad vše podstatné...
Mě je docela putna jesi si dete hrát wowko nebo l2.. Klidně si jděte hrát piškvorky na seznam. Jak napsal Acar generace hrající tenhle komiks už je jaksi ta tam :p. A jak podotknul Freak ta grafika, 16 externích programů už nové nepřiláká, proč taky.. WOWko máš hned a nepřijdeš o tělo! - RYCHLE SICI TAM!
To už chce mít opravdu koule hrát hru , kde ti přiběhu koně u uší šustí igelitový pytlík a ještě k tomu můžeš přijít o těžce vydřený pixlíky...

Jo jinak jak sem podotknul jsem vlezprdelka, EMO a mám těžkej NO LIFE...
To je snad vše podstatné...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Já bych chtěl prosím zavést znovu takové lagy jaké bývaly kolem roku 2005/6 kdy bylo připojených přes 400 lidí.. Prostě teď bez těch opravdu parádních lagů to už není ono.. (pokud se dobře pamatuji, tak bývalo přes 450 lidí a lagy jak kráva)
Tahle hra má za sebou 14 let existence, server zde je 10 (2001?) let. Mezitím vznikly tucty nových MMORPG. Některé mají hezčí grafiku, některé zajímavý systém a u jiných nepřijdeš o vydřené pixely, když výprava wipne. DP a ultima má jen ten horko těžko fungující systém. V tvrdé konkurenci her s hezkou grafikou a bez rizika, kdy ti zábava začíná po 10ti levelech expení hraním a hned můžeš chodit dungy, hrát vyrovnané pvp, makrovací ultima prostě prohrává. Co si budeme povídat, dát postavu do kondice je bez jakéhokoliv zázemí málem půlroční dřina.
Já začal hrát (hádám, už se přesně nepamatuji) někdy v roce 2005, hraji s různými přestávkami až do teď. A nebýt všech možných změn, tak jsem už asi dávno definitivně skončil. Přestože jsem zde poznal mnoho fajn lidí, tak hrát stále jednu a tu samou hru by byla nuda. I párem malých změn se dokáže hra často změnit a oživit. Neříkám, že všechny změny se mi líbí, ale je jich i hodně pěkných. A zase naopak, to co mi se nelíbilo tak se jiným třeba líbí. To co je zde vytvářeno není jen pro mě, ale pro všechny co zde jsou.
S pozdravem,
vlezdoprdelka Bagr
PS: A ty změny nebudou asi taky tak zlé, když vidím, že zde se stále drží 100-150 hráčů online (což je krásné číslo na takovou hru) a spolubydla, hrající na kelevaru, jich tam má většinou tak třetinu než na DP.
Tahle hra má za sebou 14 let existence, server zde je 10 (2001?) let. Mezitím vznikly tucty nových MMORPG. Některé mají hezčí grafiku, některé zajímavý systém a u jiných nepřijdeš o vydřené pixely, když výprava wipne. DP a ultima má jen ten horko těžko fungující systém. V tvrdé konkurenci her s hezkou grafikou a bez rizika, kdy ti zábava začíná po 10ti levelech expení hraním a hned můžeš chodit dungy, hrát vyrovnané pvp, makrovací ultima prostě prohrává. Co si budeme povídat, dát postavu do kondice je bez jakéhokoliv zázemí málem půlroční dřina.
Já začal hrát (hádám, už se přesně nepamatuji) někdy v roce 2005, hraji s různými přestávkami až do teď. A nebýt všech možných změn, tak jsem už asi dávno definitivně skončil. Přestože jsem zde poznal mnoho fajn lidí, tak hrát stále jednu a tu samou hru by byla nuda. I párem malých změn se dokáže hra často změnit a oživit. Neříkám, že všechny změny se mi líbí, ale je jich i hodně pěkných. A zase naopak, to co mi se nelíbilo tak se jiným třeba líbí. To co je zde vytvářeno není jen pro mě, ale pro všechny co zde jsou.
S pozdravem,
vlezdoprdelka Bagr
PS: A ty změny nebudou asi taky tak zlé, když vidím, že zde se stále drží 100-150 hráčů online (což je krásné číslo na takovou hru) a spolubydla, hrající na kelevaru, jich tam má většinou tak třetinu než na DP.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Bagr na take podobne lagy ako tu opisujes som tento mesiac vylehal.... takze staci si ich len vychekovat :p (nebol ziadny mass quest ani nic podobne)
Mate radi ptacky?
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Politováníhodná skutečnost řekl bych...Stich píše:Bagr na take podobne lagy ako tu opisujes som tento mesiac vylehal.... takze staci si ich len vychekovat :p (nebol ziadny mass quest ani nic podobne)
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nemluv o něčem, o čem nic nevíš, to co bylo tenhle měsíc, bylo proti tehdejším lagům, drobné zaškobrtnutí.Stich píše:Bagr na take podobne lagy ako tu opisujes som tento mesiac vylehal.... takze staci si ich len vychekovat :p (nebol ziadny mass quest ani nic podobne)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
-
- Inkless
Acarus píše: Kdyz si rok nelogl, tak se k tomu ani nevyjadruj prosim, vubec nevis o cem pises. Nech si ty sve doomcrye pro nekoho jineho.
Ano, rok jsem nelogl, ale dění ve hře, názory a postřehy hráčů sleduji celkem pečlivě.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Dění ve hre cekujes? A jak? mas nejakej ofline checker? To ze si obcas prectes forum nebo kamos napise: omg, nejakej ..... udelal zase zmenu, bych nenazyval uplne peclivym sledovanim.Carl Casius Clai píše:Acarus píše: Kdyz si rok nelogl, tak se k tomu ani nevyjadruj prosim, vubec nevis o cem pises. Nech si ty sve doomcrye pro nekoho jineho.
Ano, rok jsem nelogl, ale dění ve hře, názory a postřehy hráčů sleduji celkem pečlivě.
Jinak souhlas s freakem a prekvapive i s Robinem.
Tak protoze odhaduji, ze za Carl Casius Clai pise carl, tak chapu, ze neni uplne mimo deni. Druha vec je jestli se vam nelibi jeho nazory, ale to nema s jeho prehledem o dp nic spolecne. On svuj nazor rekl, vy ho ocividne mate jiny, tak muze zacit trhani obcanek
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
kamarade nehram tu tyzden ani mesiac viem ake boli lagy a poviem ti ze 10 sekundovy zasek pri ktorom dostanes disconnect je im sakra podobnyDudek píše:Nemluv o něčem, o čem nic nevíš, to co bylo tenhle měsíc, bylo proti tehdejším lagům, drobné zaškobrtnutí.Stich píše:Bagr na take podobne lagy ako tu opisujes som tento mesiac vylehal.... takze staci si ich len vychekovat :p (nebol ziadny mass quest ani nic podobne)
Mate radi ptacky?
anobrz pricina je naprosto jina a nesrovnatelna ...Stich píše:kamarade nehram tu tyzden ani mesiac viem ake boli lagy a poviem ti ze 10 sekundovy zasek pri ktorom dostanes disconnect je im sakra podobnyDudek píše:Nemluv o něčem, o čem nic nevíš, to co bylo tenhle měsíc, bylo proti tehdejším lagům, drobné zaškobrtnutí.Stich píše:Bagr na take podobne lagy ako tu opisujes som tento mesiac vylehal.... takze staci si ich len vychekovat :p (nebol ziadny mass quest ani nic podobne)
-
- Inkless
NJ, to máš pravdu, jim sakra podobné, jenže tenkrát bylo takovejch o jakym záseku ty mluvíš 5 za hodinu aběhal si skokama. A ještě každej jinak rychle podle rychlosti netu.
jako k cemu je spam filter potrebnej , kdyz uz nepsamuje 100 lidi ale jen 10 treba
clen fora vod dob Imperia
Nevim, snad jen, ze nikdo asi neprisel na to jak jinak stizit ovladani x sumonu
Kdyby jsme se rozhodli ztížit ovládání více summonů, stačí vypnout jejich přejmenovávání. SpeechspamFilter je defaultní nastavení Keepera které je po reinstallu systému defaultně zapnuté. Vzhledem k frekvenci s jakou se systém reinstalluje (19.6.10, 14.4.11) se na něj jenom zapomělo.Pheme píše:Nevim, snad jen, ze nikdo asi neprisel na to jak jinak stizit ovladani x sumonu