PK revize

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

PK revize

Příspěvek od Miky Mora »

Neplánuje se něco takového?

Od té doby co prošly frakce revizí jsem PK skoro ani nelogl, protože je na pvp lepší lognout frakci, když většina pvperů je taky ve frakci a pvp tak nabízí víc možností a je záživnější.
V podstatě není důvod to PK logovat, když lepší pvp si můžu zahrát ve frakci, pojezdy dungů jsou utopie a příroda je prázdná respektive obrovský svět, kde hledat tu trochu modráků, kteří jsou zrovna online.

Chápu, že je to asi těžké překopávat celý systém, který je zaběhlý už několik let, ale nějaké nenáročné změny na oživení hry za PK, které mi dají důvod to PK lognout, by nebyly od věci.

Zde pár nápadů:

-Znovuzpřístupnění virtues portů pro PK (řada těchto portů vede na docela frekventovaná místa, kde se PK těžko dostávají)
-Zavedení rewardů, stejně jako u frakčních gild, které by PKčkům poskytovaly nějaké bonusy
-Určit pár dungeonů, které pujdou dobíhat za cenu možnosti kopnutí frakce na hlavy PKček pomocí run

No, diskuze může začít. Sem zvědavej kam to zase povede, no nejspíš do pokecu 8) :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: PK revize

Příspěvek od Pheme »

Nevim kam to povede, ale napred si rekni jestli by oziveni hry za pk zase nevedlo k umrtveni hry za frakce
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

http://www.slowtrav.com/blog/palma/You% ... 5B1%5D.jpg

Jsem myslel ze furt kazdej hlasa jak pk hraje jen kvuli PvP :p

... Vision vs Speech test ...
Carl Casius Clai
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carl Casius Clai »

To, že se nevyplatí lognout PK, protože je ve frakci živo, je přeci super stav, konečně nebudou modrákům PK kazit hru.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

To ne, to že nebudou PK povede, podle jejich slov, ke zruinování ekonomiky, vždycky tvrdí, jak tu ekonomiku ozdravují :D
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Pořád jste se dušovali, jak vám jde o pvp, tak ho máte, akorát za frakci. Jestli jde o pure pvp, tak je jedno jestli to člověk klíká za blue nebo red. Rewarda pro PK = loot ?:) Opět smysl topicu velice rychle poputuje do pokecu:)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

:lol: kto ti brani behat pk ?:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

takhle to mělo být nastavený už od začátku, aby vždycky běhat za modráka bylo výhodnější než červenýho.

raward pro pk snad je že můžou kdykoliv a kohokoliv zabít nebo ne?

A samotní hated co tady 2 ROKY plakali, že chudáci nemaj žádny pvp a musí pojíždět dungy. tak ted kdyz jim behaj modrácí co chtějí běhat PvP, tak je problém a páni pure PK logujou modráky... klucí výsměch :p
Naposledy upravil(a) Big Bud dne 13.04.2011 13:14:54, celkem upraveno 1 x.
Stigmus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Stigmus »

Miky Mora píše:-Znovuzpřístupnění virtues portů pro PK (řada těchto portů vede na docela frekventovaná místa, kde se PK těžko dostávají)
-Zavedení rewardů, stejně jako u frakčních gild, které by PKčkům poskytovaly nějaké bonusy
-Určit pár dungeonů, které pujdou dobíhat za cenu možnosti kopnutí frakce na hlavy PKček pomocí run
Nejdriv ukazujes, ze pvp za PK nema smysl, ale tebou navrhovane zmeny ukazuji pouze na to, ze chce pojizdet modraky v dungu nebo jinde ve svete. A to prece neni PvP ve svem smyslu, to je proste ciste hunteni modrych.
[b]Pttb![/b]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Big Bud píše: A samotní hated co tady 2 ROKY plakali, že chudáci nemaj žádny pvp a musí pojíždět dungy. tak ted kdyz jim behaj modrácí co chtějí běhat PK, tak je problém a páni pure PK logujou modráky... klucí výsměch :p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ste tu všichni úplně vedle. Ostatně se tomu nemůžu divit, když tu zatím napsali skoro samí kluci, co když vidí červené jméno, tak se jim podlamují kolena.

Nero a William: Nevím kde jste vzali to, že jsme 2 ROKY někde plakali, že nám jde jen o PvP. Asi ti Nero Amontka vymyla mozek, protože jsi PK taky běhal a nevěřím, že kdyby jsi to PK aktivně běhal doteď, že by se ti daná situace líbila.

Když hraju PK charakter, tak ho chci hrát se vším všudy - ne, že budu využívat jediný místo na mapě (cove + okolí), abych si aspon trochu zahrál. Když nebudu počítat tu poslední změnu, co jsem navrhoval, tak toho zas tolik nechcu. Jste už prostě tak moc zhýčkaní bezpečím v dungách a lokalitách, kde se pohybujete, že kdybyste ste tam zahlídli PKčko tak vás asi trefí šlak nebo začnete psát page. :lol:
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Miky Mora píše:Ste tu všichni úplně vedle. Ostatně se tomu nemůžu divit, když tu zatím napsali skoro samí kluci, co když vidí červené jméno, tak se jim podlamují kolena.
Sni si ten svůj sen dál.. :) Na to nemám co víc napsat...
Miky Mora píše:Nero a William: Nevím kde jste vzali to, že jsme 2 ROKY někde plakali, že nám jde jen o PvP. Asi ti Nero Amontka vymyla mozek, protože jsi PK taky běhal a nevěřím, že kdyby jsi to PK aktivně běhal doteď, že by se ti daná situace líbila.
uuu, kde bych to asi vzal? nečakně tady na fóru.. Buď ty nebo Wrall ste nějaký plakací topic založili (fakt se mi to nechce hledat).
Ano Pk sem aktivně běhal. Ale víš jakej bude mezi náma rozdíl? Já to běhal z důvodů, frag huntu (ano běhal sem stupidní cove pvp) dung jestli sem pojel jednou, dvakrát.. Protože než pojíždět dung, tak sem si ho raděj zašel. Takže kdybych v součastné době hrál PK, tak se hodím do frakce a budu běhat pvp do sytosti a na PK char bych si ani nevzpoměl. Jenže já aspoň nerozhlašoval jak sem pure PK :p
Miky Mora píše:Když hraju PK charakter, tak ho chci hrát se vším všudy - ne, že budu využívat jediný místo na mapě (cove + okolí), abych si aspon trochu zahrál. Když nebudu počítat tu poslední změnu, co jsem navrhoval, tak toho zas tolik nechcu. Jste už prostě tak moc zhýčkaní bezpečím v dungách a lokalitách, kde se pohybujete, že kdybyste ste tam zahlídli PKčko tak vás asi trefí šlak nebo začnete psát page. :lol:
A co ti teďka tak omezilo to hraní PK? Já myslel že zrovna hated to ocení a budou běhat protí frakcím, jenže oni vlastně maj vlastní frakci a pak si zase stěžujete. Já vlastně ani moc nechápu co chcete. Když se začne lítat modrý pvp (vaši potencialní enemies) tak místo aby ste se jim postavili, tak raděj dete do frakce protože je to přece výhodnější... :clap: A nevím z koho tady mluví zhýčkanost... Podle mě vy ste moc zhýčkaní, že ste neměli aktivní pvp konkurenci.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

-Znovuzpřístupnění virtues portů pro PK (řada těchto portů vede na docela frekventovaná místa, kde se PK těžko dostávají)

Proč ne...

Nevidím důvod, když si vymrčíte to pojíždění dungů

Taky nejsem proti, ale sám zmínil..i s runami..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Z čeho si Nero usoudil, že si stěžuju na revizi frakcí? Ja za to jsem naopak moc rád, aspoň to na nějakou dobu třeba zvedne aktivitu. Acarus odvedl dobrou práci, jen poukazuju na to, že to trochu zastínilo hru za PK. Frakce je jedna věc a hraní za PK druhá. Ano, klidně můžu proti frakci běhat za PK, ale proč bych to dělal? Když lognu Order, můžu je nahánět kdekoliv se mi zachce a nemusím čekat, než vylezou z GZ.
A to že sme neměli doposud aktivní pvp konkurenci? To každej z nás hraje asi na jinym serveru ne? Co vím, tak se timhle servem šíří heslo: Hated vs zbytek DP :lol:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Big Bud píše:uuu, kde bych to asi vzal? nečakně tady na fóru.. Buď ty nebo Wrall ste nějaký plakací topic založili (fakt se mi to nechce hledat).. Jenže já aspoň nerozhlašoval jak sem pure PK :p
Narážíš na temhle post?
Otec Z Nebes píše:No nemá smysl se tu o cokoliv hádat, ale dal bych pár příkladů k zamyšlení...

1) Pk dungy nepojíždí (aspoň velmi zřídka) když se jim někdo (Gm) věnuje formou kvestu nebo jiné zábavy
2) Dokud byl starej Vadzasiah system, tak pk harvili itemy (opet misto obihani se zabavili jinak) a pak chodili na vaška..
3) Nějaký možný dosažitelný cíl (item/jezdo/rare) pro pk formou plnění něčeho by taky zaměstnal ty hráče jinak.

--> tohle se vztahuje hlavně k tomu, že hodně hráčů z hated nehraje nebo ani nemá modré postavy, a tak je to pro ně jediná možnost zíksatt něco na sebe tím že někoho pojedou. (až tu bude zas někdo křičet že si tu cestu vybral sám, tak je to směr hry kterej by si zaloužil stejnou podporu jako ten co hrajete vy)

Celý co tím chci říct, že nemůžeš přehazovat vinu jen na jednu stranu. Hádat se tu o tom že modraci hlídají dungy za duchy, pak tu blejou bobky že tam můžou stát že čekají na ress bez těla apod, to nikoho nevzrušuje :p (pravda jednou za půl roku se exemplárně někdo potrestá :P)
Z tohoto topicu?
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Miky Mora píše:Ano, klidně můžu proti frakci běhat za PK, ale proč bych to dělal? Když lognu Order, můžu je nahánět kdekoliv se mi zachce a nemusím čekat, než vylezou z GZ.
Protože si to jediný pjůr pk na dp ne? :))))

Ale necháme osobních narážek... Z mýho pohledu sis odpoveděl sám v tom co sem quotoval. Proč by GM měli dělat nějakou reward věc pro PK? Když PK si můžou lognout Order a můžeš je nahánět kdekoliv se ti zachce a nemusíš čekat až vylezou z GZ ne? :) Asi se budu opakova, ale imho největší reward pro PK je ta volnost. Nemáš žádný pravidla, můžeš si zabíjet kohokoliv chceš.

Ale třeba ty virtues porty proš ne, ale určitě nebudu jediný kdo si pamatuju dobu kdy se s pk fightilo výhradně u virtues portů. A todle by asi nebylo chtěný. Možná by to šlo udělat na nějaký timer, popř jenom jednosměrně.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nestvi me uz sharte, bud rad, ze si muzes zahrat "jen" pvp a neco z toho ziskat
Jestli te tohle ted zavedeny pvp uz teda omrzelo, pojizdeni dungu te bavilo vic a chces se k nemu vratit a neco si vyplsovat, tak plsuj
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

Pane Sharte... Hated kde většina hráču blue postavy nemá protože jsou True Pk můzou dál vklidu běhat pk... vždyť Order behají jen hated i když nwm jak je to možné když víc jak většina lidi blue char nema,ale běhají daloko vic blue takže nemůsíš mít strach že by někdo nevyběhl... řekněme si to na rovinu proste bys chtel furt jen nejaké výhody... zavedli se frakční věci a pulka TRUE hated zapomělo loginy na svoje pk chary... a to jen z důvodu že frakce ma výhodu ;-)
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Dudek píše:kvótuju nudle z nosu bez podnosu
Když už sis dal tu práci, tak tě lehce utřu....já mluvil o lidech které ty neznáš a přesto zde hrají, jsou to pure pk hráči a jich se tento topic vůbec netýká...abych byl konkrétní: Pug, Fil, Este, Rob,..

Tak zkus něco nového :p
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

A ty se nauč, co je to znaménko na konci, takovýto zahnutý s tou tečkou dole, blbe.
Odpovědět