Ranger
Re: Ranger
Mám dotaz
Podle npc, ktere zadava quest samanovi dava magicke ovoce nejaky ucinek, kdyz se ho sezeru. Vyzkousel jsem vsechno mozne, ale zadny efekt se nedostavil. Skutecne to neco dava, jenom musis zkouset dal a nebo to neni dodelane? ;/
Podle npc, ktere zadava quest samanovi dava magicke ovoce nejaky ucinek, kdyz se ho sezeru. Vyzkousel jsem vsechno mozne, ale zadny efekt se nedostavil. Skutecne to neco dava, jenom musis zkouset dal a nebo to neni dodelane? ;/
[b]Pttb![/b]
A mrknul jsi se na stav KARMY? Někdo mi rikal že to davá KARMU ale fakt nevím toho ovoce pada na konci malo tak jsem to radsi vymenil za odznak nez abych to jedl 

Ostrostřelec:
1-5: +10 Archery a Taktika
7-9: +20 Archery a Taktika
Mystik: +7 Archery a Taktika
Neslušelo by se, aby ten mystik dával +17? Či je to takto chtěné a správné?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Corax píše:Ostrostřelec:
je to chtěný protože je to jedin gun který přidává do skillu i druidovi
Aha, díky za jasnou odpověď.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Druid nemůže nasadit Ice chain ..... bude mu udělena vyjmka jako topku nebo se neplánuje ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Big Bud píše:Sice vím, že se to strhne ve Flame, ale myslíte si, že nastevní fízování elven logů je v pořádku? Pochopil bych ho za situace, kdyby šli logy sehnat jinak než z ručních pokladů.. Když to srovnám s jinýma top věcma ( leto mě teďka napadá ancestralka ), tak na můj pocit je ten fizz hodně velkej. Ano vím, že existuje quest, ale stejně...

Urcite neplanuje, druid ma bejt na hovno a tak i zustane.Nagash píše:Druid nemůže nasadit Ice chain ..... bude mu udělena vyjmka jako topku nebo se neplánuje ?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
vyjimka ne, ale meli by byt zavedeny ice ringmail castiberny píše:Urcite neplanuje, druid ma bejt na hovno a tak i zustane.Nagash píše:Druid nemůže nasadit Ice chain ..... bude mu udělena vyjmka jako topku nebo se neplánuje ?

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Neupadl jsi na hlavičku ? Možná tě jen někdo klepl kladívkem, druid -para, port, blesk, harm, instatnt tamnuti, ochoceni monstra, sumy, klamaci - na"hovno jak ti rikas je akorat skill Archeryberny píše:Urcite neplanuje, druid ma bejt na hovno a tak i zustane.Nagash píše:Druid nemůže nasadit Ice chain ..... bude mu udělena vyjmka jako topku nebo se neplánuje ?
Ostrostrelec - warior na dalku, klamaci, harm
Shaman - Warior
A prosimte mužeš mi říct v čem je tak hrozně moc IMBA ice chain? Že by to druid neměl nosit ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
přesně takberny píše:Urcite neplanuje, druid ma bejt na hovno a tak i zustane.Nagash píše:Druid nemůže nasadit Ice chain ..... bude mu udělena vyjmka jako topku nebo se neplánuje ?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Big Bud píše:Big Bud píše:Sice vím, že se to strhne ve Flame, ale myslíte si, že nastevní fízování elven logů je v pořádku? Pochopil bych ho za situace, kdyby šli logy sehnat jinak než z ručních pokladů.. Když to srovnám s jinýma top věcma ( leto mě teďka napadá ancestralka ), tak na můj pocit je ten fizz hodně velkej. Ano vím, že existuje quest, ale stejně...

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení "fízování" elven logů je v pořádku.Big Bud píše:Big Bud píše:Big Bud píše:Sice vím, že se to strhne ve Flame, ale myslíte si, že nastevní fízování elven logů je v pořádku? Pochopil bych ho za situace, kdyby šli logy sehnat jinak než z ručních pokladů.. Když to srovnám s jinýma top věcma ( leto mě teďka napadá ancestralka ), tak na můj pocit je ten fizz hodně velkej. Ano vím, že existuje quest, ale stejně...
Prsten ochočování má davat ke skillu taming jen 1%?? nebo je to chybka?
Puvodne mel davat 5% ale je to zbytecne a dava skutecne jen 1%, je to dostacujici naprosto pro vsechny chary.erunno píše:Prsten ochočování má davat ke skillu taming jen 1%?? nebo je to chybka?
Děkuji za odpověď od plně kompetentní osoby.Retromancer píše: Nastavení "fízování" elven logů je v pořádku.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Z 8 elven logu 0 luku. Asi nebudeme sami komu to praská jak na bežícím páse
Retromancer píše: Nastavení "fízování" elven logů je v pořádku.
tady to máš jasně napsaný přece ne?

Zbrane z elven logu. Nastaveni je stejny jak u kusi tak u luku, a to souhlasi s nastavenim v roce 2008. Je zavisle na skillu bowcraft.
A změnit ho neplánujete? Popřípadě se zamyslet, jestli nedávat do pokladu místo 2 logů hotový výrobek? Protože při současným fízu, je to jak kdyby tam vlastně nebylo nic :p