Wlern píše:Largon Skraja píše:Upír to je něco. Jediná postava která mě na DP fascinovala, kvůli své univerzálnosti, možnosti RP.... Těžké solo části sem bral jako výzvu. Bavilo mě si dát cíl a ten pak pokořit, a sám. Už nevím, kde to bylo, ale je to takovej malej dung v podzemí, spousta pavouků, hadic atd. Tam sem nechal tolik výbavy, ale odnesl jsem si toho mnoho. Takže pokud nechceš chcípat na velkejch cílech, dej si menší. Časem to bude dobrý:)=
Důležitý je hrát pro zábavu. Vždy bude daleko lepší někdo, koho to baví, než někdo, kdo to hraje, protože to má kura cool DMG a je to OP.......
No a že ti v tom nikdo nepomůže...... sakra skákej tři metry do vejšky, máš možnost se vytáhnout a dokázat si sakra, zvlád sem to. Troubů co choděj dungy a věděj, že tady se máčkne F4, popojdeš F5, 2 kroky doleva, jeden rovně F3 je dost ne..... Máš skvělou možnost naučit se používat tu clonku proti dešti co máš na krku a né se chovat jako ovce (pozná se to podle reakce, když je nestandartní situce).
Jinak zdravím po tolika letech upíří komunitu:)= Jak čtu ty změny mám chuť to hnedle vyzkoušet
Vis, neni to o tom, ze by jsem se bal o equip. Bude jinej. Neni to o tom, ze by jsem chtel pomoct, ze bych byl moc linej. Je to o tom, ze me absolutne nebavi solovat. At se tvari kdo chce jak chce, myslim, ze UO je online MULTIPLAYERova gameska, kde mas potkavat ostatni lidi a hrat s nima bud v symbioze ( nevim, jak se to pise, mozna "simbioza" ) a nebo je ignorovat. Nasel jsem si particku lidi, s kteryma bych chtel hrat a hraju. A bavi me to.
Ale ty lidi, se kteryma hraju nejsou lidi typu " ja jsem top, tak chodte za mnou, husy ", ale u dungeonu se pobavime a je na te strukture krasne videt, ze jeden potrebuje druheho. Ano, ale uprimne neni takova zabava umrit po hodine v dungeonu jako ho dojit. Proto se sestavy na dungeon skladaji spise tak aby se dosli. Sezenou se pro dungeon kklicove postavy a pokud chcete jit a herni nastaveni a schopnost clerika to povoluje, neni problem. Ale kdybych se chtel stat klicovejsi postavou, musim mit specku. Kdyz bych udelal quest na specku - klany, tak by pro me bylo o mnoho obtiznejsi dat stoneho ( chtel jsem jit do Gangrela ). S touto vidinou jsem nekolikrat vylehal na Questu na fire imunitu. Daval jsem to solo a nedal, pokazdy me neco zabilo. At uz bug na nasednuti na jezditko a nebo proste moji chybou... nebo neschopnosti, pokud chcete... A pak se Quest zrusil, kdyz se udelal retro Shame.
Jak z textu vyse vyzniva, hraju ze super partou lidi, kteri kvuli me nekolikrat davali vypravu do zminovaneho Shame. Ale to je OT...
Nebavi me solo casti. Nebavi me solo Questy a nechtel jsem omezovat partu lidi, se kteryma hraju. A proto jsem wampa nechal jako minnera / alchymystu a zalozil wariora, ktery ty Questy tak obtizne nema ( a nebo na ktere muj herni skill staci ) a ano, mam 20ky hadry.
Snazil jsem se pochopit, proc jsou ty Questy tak slozite a dosel jsem k zaveru, ze z pohledu ostatnich povolani wamp neprichazi pri vylehu o tolik mamonu jako treba warior. Proto aby se toto povolani "za babku" mohlo vyrovnat wariorovi, musi to ten clovek umet klikat. Jinak specky podle meho nazoru a podle toho, co jsem videl jsou velmi pekne spestreni hry. Bohuzel jsem nemel moznost je vyzkouset a s mym momentalnim pristupem ani nezkusim, ale alespon si muzu zaklikat s lidma, ktere se mnou chodi.
Timto se prestavam dohadovat o Questech kvuli jejich obtiznosti. Mam svyho wara, "svoji" skupinku lidi, se kterejma beham a nic mi nechybi... jen toho wampa, ktereho jsem klikal pres 3 roky je mi lito... :-/