Něco pro pobavení II

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco pro pobavení II

Příspěvek od Prafotr Morava »

Miky Mora píše:Pobavils, Thunderstorme. Nebo to byl snad tvůj brácha, kterej tu ještě před třema rokama zasíral fórum pubertálním offtopicem kde se dalo?
Možná by ses měl naučit počítat, tech let je to daleko víc. Nevím, proč bych to měl popírat, já stále zasírám všechno OT a dělám to s radostí a vědomě... Bratra nemám, ale mám hodně bratranců!

reagovat už na tebe nebudu, protože koukám že by se to strhlo v "tynetynetynetynetytytytytyty"

http://chzgifs.files.wordpress.com/2011 ... rwinp1.gif
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Prafotr Morava píše:
Miky Mora píše:Tobě to mozná vtipný nepříjde, ale já se u toho hodně nasmál, co tam lidi píšou za balast :D.Ale ve vašem případě, kdy kvůli ultimě (a také asi nejspíš i kvůli PKčům) vstáváte v 5 ráno, abyste si mohli zajít ice, je to spíše k pláči :shock:...
Že to napíšeš zrovna ty, který nedokážeš překousnout ani ban na forko a vytvoříš si 5614651616 fake účtů, aby si tu mohl dál postovat. Nejvíc vždycky moralizují bývalí "uo-online maniaci," kteří poznali teprve nedávno, že to velký žlutý venku je slunce a ne baterka....
To rika ten pravy, nevim kdo tu smrdi ve vsech topicach. Píšeš vždycky koniny a vypada to, že vždycky i budeš. Tak když už toho nechceš nechat tak se asopn do nikoho nenavažej.
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Mrakoplas píše:a tak ja se tedy ozvu=]

Kód: Vybrat vše

Dozvěděli jsme se, že se na dně dungeonu Deceit nachází tato relikvie. Jelikož se vrahům na toto území necestuje zrovna lehko, ani jsme nečekali, že se k pokladu přiblížíme zrovna my, spíše sme doufali v mohutnou bitvu. Před námi však byla pouze jediná výprava, kterou jsme po několikaminutovém boji donutili vzdát se. Poklad byl náš.. :)
je to docela zajimave, jak report z nejake pvm gildy.
na to, ze tu roky breci nad pk kvesty... a kdyz jeden dostanete{zcela jasny pvp kvest pro pk}, tak misto toho, aby jste dohnali vypravu a pak hodiny cekali na modraky, kteri by se tam jen hrnuli. a gm morta nechali tem, kteri by Vas rozjeli... tak rozjedete ty pred vama a lotnete poklad a cau:p

Ty rozejet, hlavne ze jsi dorazil, i tech ostatnich 150 skileru co rozjizdi den co den hated. Čekali jsme tam nuceně hodinu a pul na resp hlidače. To ti nestači? mam ti to snad přiště napsat červenym písmem na plenky - 16 30 hated - deceit, aby az si je budeš nasazovat sis to přečetl, nebo jak to mas v planu? Modraku tam za tu hodinu přišlo ze by se to dalo spočítat na prstech jedny ruky(ty mužeš použít kalkulačku).
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Uz jsem skoro uveril hunterovy, ze blbost lidi ve hre nema nic spolecneho s blbosti v realu
Diky, ze ste me potvrdili, ze to tak neni
A kdyz uz ty linky na legraci, vychodnari fakt to tam mate?
http://halbot.haluze.sk/image/12702
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Pheme píše:Uz jsem skoro uveril hunterovy, ze blbost lidi ve hre nema nic spolecneho s blbosti v realu
Nie som sice z vychodu, ale toto je realny hruby domaci produkt Luniku IX.
Darkness píše:No jasne a prave na to poukazuji. Ze vy stary umite rusky a slovensky pac jste se je ve skole ucili a nebo jste s nima byly v blizsim styku nez ted my mladí. :D Treba ja anglicky umim lip nez slovensky :)
Aha pri posudzovani tvojho prispevku som zanedbal cas. Kolko mas rokov? Pozeram ze som zrejme uz aj stary ked taketo veci citam :D
btw Moravakom rozumies?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Johny Matovic píše:
Pheme píše:Uz jsem skoro uveril hunterovy, ze blbost lidi ve hre nema nic spolecneho s blbosti v realu
Nie som sice z vychodu, ale toto je realny hruby domaci produkt Luniku IX.
Darkness píše:No jasne a prave na to poukazuji. Ze vy stary umite rusky a slovensky pac jste se je ve skole ucili a nebo jste s nima byly v blizsim styku nez ted my mladí. :D Treba ja anglicky umim lip nez slovensky :)
Aha pri posudzovani tvojho prispevku som zanedbal cas. Kolko mas rokov? Pozeram ze som zrejme uz aj stary ked taketo veci citam :D
btw Moravakom rozumies?
Kolko mas rokov? Pozeram ze som zrejme uz aj stary ked taketo veci citam. :D LOlik Hej nechtel jsi napsat nahodou Kolik ti je? Vidim ze jsem zdrejme uz take stary kdyz tyto veci ctu??
Mel jssem co delat abych tomu rozumel. Jinak je mi 16 a Moravakum jako rozumim kdyz tedy nerozjednou nejake svoje hustye nareci nebo-li hantýrku. Např. Z kama jsi?? atd...

http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... harlie.jpg
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

berny píše: To rika ten pravy, nevim kdo tu smrdi ve vsech topicach. Píšeš vždycky koniny a vypada to, že vždycky i budeš. Tak když už toho nechceš nechat tak se asopn do nikoho nenavažej.
ano, psaní na foru zabere většinu dne... oh wait.

na tebe sedí docela dobře otázka, kterou si pokládal na jiném fóru vystudovaný psycholog

Tak som rozmyslal vzhladom na udalosti poslednych dni a napadlo ma, ze cim to je, ze tych prijebanych ludi je tu tak vela? Je to tym, ze vzhladom na nedostatok normalneho zivota sa nedokazu ludia spravat a rozmyslat normalne? Alebo je to len tym, ze anonymita internetoveho fora pritahuje kokotov a retardovanych hlupakov?
[/color]
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Tak som rozmyslal vzhladom na udalosti poslednych dni a napadlo ma, ze cim to je, ze tych prijebanych ludi je tu tak vela? Je to tym, ze vzhladom na nedostatok normalneho zivota sa nedokazu ludia spravat a rozmyslat normalne? Alebo je to len tym, ze anonymita internetoveho fora pritahuje kokotov a retardovanych hlupakov?
Tento je dobrý 8) .

Mě zajímá zas otázka: čím to je, že se lidi snaží nebýt OT zrovna v topicu OT? :). Když to tak je, tak to s vámi nebude zas tak hrozné ;).
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Darkness píše:LOlik Hej nechtel jsi napsat nahodou Kolik ti je? Vidim ze jsem zdrejme uz take stary kdyz tyto veci ctu??
Mel jssem co delat abych tomu rozumel. Jinak je mi 16 a Moravakum jako rozumim kdyz tedy nerozjednou nejake svoje hustye nareci nebo-li hantýrku. Např. Z kama jsi?? atd...

http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... harlie.jpg
No chcel som napisat to co som napisal :p No praveze si celkom mlady pretoze (ako hunter uz vyssie vysvetlil) starsie generacie so Slovencinou problem nemaju :) V buducnosti vsak asi este prides na "chut" aj slovanskym reciam inym ako ceskym :p respektive urcite sa na teba nalepia.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Darkness píše: Jinak je mi 16 a Moravakum jako rozumim kdyz tedy nerozjednou nejake svoje hustye nareci nebo-li hantýrku. Např. Z kama jsi?? atd...
To nemyslíš vážně, že ne...
.. a pakliže jo, navrhuju vytvořit z Moravy a Slezka samostatný stát, kde budou žít lidi, co budou prakticky bez učení, umět dva cizí jazyky,česky a slovensky...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Prafotr Morava píše:
berny píše: To rika ten pravy, nevim kdo tu smrdi ve vsech topicach. Píšeš vždycky koniny a vypada to, že vždycky i budeš. Tak když už toho nechceš nechat tak se asopn do nikoho nenavažej.
ano, psaní na foru zabere většinu dne... oh wait.

na tebe sedí docela dobře otázka, kterou si pokládal na jiném fóru vystudovaný psycholog

Ja myslim ze se staci podivat na tvuj pocet postu a pak se v klidu zasmat.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Ano, také si myslím, že jsi hloupý. Jsem velmi rád, že se shodneme.
ano, také umím používat argument uzeného sledě, tobě to jde v diskuzích velmi dobře...
[/color]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ach, ty jsi ale vtipný, smát se mám už teď nebo to teprv má přijít? :shock:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Denny, kdybych te tak trosku neznal, myslel bych si, ze te tady ti dobraci dokazi malinko nastvat :wink:
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Heled denny, nebud nastvanej. Hod radeji nejakej ten joke, nebo super vtipnej obrazek do placu, at tu nemame tak hustou atmosferu :wink:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Wlern píše:
Miky Mora píše:Tobě to mozná vtipný nepříjde, ale já se u toho hodně nasmál, co tam lidi píšou za balast :D.Ale ve vašem případě, kdy kvůli ultimě (a také asi nejspíš i kvůli PKčům) vstáváte v 5 ráno, abyste si mohli zajít ice, je to spíše k pláči :shock:...
No to k placi je, ze pokud si chce modrak chodit PvM, musi si naridit budika... I kdyz HODNE modraku tento dungeon proste chodit nebudou, protoze nemaji radi PvP. Ale nastesti to neni u vsechn, takze ja osobne jsem v klidu...
Tento post je opravdu ve spravnym topicu '' Neco pro pobaveni''
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

http://www.youtube.com/watch?v=CtzQDantj6A

Moc se to sem nehodi ale alepson si udelate obrazek jak to v politice chodilo v 90.letech :oP
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ne jen v 90 tych letech, jen to lidi asi nechteji videt
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Ne jen v 90 tych letech, jen to lidi asi nechteji videt
V první části věty máš rozhodně pravdu. Ovšem docela by mě zajímal tvůj vztah k druhé části věty. Těmhle anonymním apelům moc neholduji. Kdo jsou "lidi"? Ty to vidíš? A pokud ano - co s tím jsi ochoten a schopen dělat/dělaš?

Mno a když už jsme v tomhle topiku, tak jeden k tomu:

"Proč jsi takový naštvaný?" - "Půl roku jsem chodil do jednoho kurzu. Myslel jsem, že je to karate, ale dnes jsem kurva zjistil, že je to diskusní klub pro hluchoněmé!"
Nexios
Odpovědět