Niceni specialek
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Niceni specialek
prave no skor by som povedal ze knightky sa nosia namiesto tych specialok lebo fakt som za posledne tri roky videl 1 a to v poklade no....aj ten mi ardent ukradla 

Mate radi ptacky?
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a nebo ti nakej pinda, co to syslil par let, prodaNagash píše:Tak si rejpnuje to mozna tim ze tech ice wiku pada sakra malo a treba ja ziju ze starejch zasob, protoze za posledni rok jsem videl tak jeden a to v pokladu (a tak kde by mel padat jsem ho jeste nevidel
)

aby to nebylo uplne od veci tak to ja sem ho nevidela padnout tak 2 roky.. bezesrandy

Stich hlavu do belíka ok ?
bratre mas pravdu, nepada to tam kde by melo a je jich fakt maloNagash píše:Stich píše:poznam vela dobrych paladinov ale specialku som v dungu videl mozno u dvoch.
Tak si rejpnuje to mozna tim ze tech ice wiku pada sakra malo a treba ja ziju ze starejch zasob, protoze za posledni rok jsem videl tak jeden a to v pokladu (a tak kde by mel padat jsem ho jeste nevidel
)

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Rejp rejp, tak to dopada kdyz Gm vemou starou vec bez vyuziti, daji ji nove vyuziti a zaroven odeberou jeji predchozi spawn/drop, a pak aby se z toho lidi neposral.... kdyz nekdo ma v pytlicku uskudlenych 30 ice wiku a pak jsou lidi ktery tendle pytlicek nemaj a v podstate nemaj sanci si sami (bez kupovani) sehnat onu vytouzenou specialku. Pak padne jeden ice wik v pokladu a strhne se o nej doslova boj, kazdy si najednou uvedomi ze ma paladina a ze by si onu specku taky rad udelal.Woret píše:bratre mas pravdu, nepada to tam kde by melo a je jich fakt maloNagash píše:Stich píše:poznam vela dobrych paladinov ale specialku som v dungu videl mozno u dvoch.
Tak si rejpnuje to mozna tim ze tech ice wiku pada sakra malo a treba ja ziju ze starejch zasob, protoze za posledni rok jsem videl tak jeden a to v pokladu (a tak kde by mel padat jsem ho jeste nevidel
)
Dobry ne? Ja bych prave rek ze ani moc ne, spis docela smutne
Proc nemuze bejt na ice wik taky nejaky solo quest? nebo proc neni jina vstupenka, treba gp nebo mc, 10k fame, cokoliv trosku lip dostupnyho nez Ice wik
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Ice viking pada z toho ceho padal, ale ne pokazdy ale cca jako magicka roba z abbota.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Dik za odpovedAcarus píše:Ice viking pada z toho ceho padal, ale ne pokazdy ale cca jako magicka roba z abbota.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pada, nebo mel by padat? :pAcarus píše:Ice viking pada z toho ceho padal, ale ne pokazdy ale cca jako magicka roba z abbota.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by to ničení specialek preci jen zrusit? A dat misto toho hlásku trebas "Diky nespravnemu pouziti ti zbran vypadla z ruky". Nebo tak neco? Ono to opravdu neni sradna schanet a pak vas jedno cc v dungu muze stat pomnerne drahou zbran.
Chapu ze puvodni zmena byla nutna, lidi to tahali do pvp kam ta zbran rozhodne nepatri .... co se ted nad tim zamyslet a treba si to nechat projit hlavou, treba by to trochu zprijemnilo hru Iskariotskym paladinum, kdyz pro ne bylo ted tolik "zneprijemnujicich zmen"
Předem diky za odpověd
Chapu ze puvodni zmena byla nutna, lidi to tahali do pvp kam ta zbran rozhodne nepatri .... co se ted nad tim zamyslet a treba si to nechat projit hlavou, treba by to trochu zprijemnilo hru Iskariotskym paladinum, kdyz pro ne bylo ted tolik "zneprijemnujicich zmen"
Předem diky za odpověd
brnění máš zadáčo, kvéry máš top a dokonce umíš harm,.. a ještě bys chtěl support ?Nagash píše: Iskariotskym paladinum, kdyz pro ne bylo ted tolik "zneprijemnujicich zmen"

Podobny nazor pisal uz chlapik do sekcie Paladin. Prosim pozri si stranku 27, posledny prispevok, tam mas zhrnute ako to asi funguje s Iskariotom. K tomu prispevku tam by som este dodal, na zaklade dalsich nadobudnutych skusenosti, ze:Neverdie píše:brnění máš zadáčo, kvéry máš top a dokonce umíš harm,.. a ještě bys chtěl support ?Nagash píše: Iskariotskym paladinum, kdyz pro ne bylo ted tolik "zneprijemnujicich zmen"
1. Problem s brnkami riesim tak, ze nosim normalne brnenie + shadow/silver shield, hrud, nohy podla dungu a obliekam tieto casti ak idem na pavuka/undeada. Musim sa priznat, velmi pohodlne a prijemne je to menenie brniek, odporucam vyskusat, aj v low dungu mate stale co klikat takze sa nenudite (inak povedane, bez skriptu to nejde) Skoda len tych ruk, ramien, krku a helmy co vazia viac ako slon a preto to nenosim, ale zas, potom by som vazil aj ja ako slon a boleli by ma nohy : ) Ale aj napriek tomu vacsinou vazim v low dungu tak okolo 480, takze paradicka, nohy mi neochabnu, potrenujem, a este aj potiony mozem stale pit, takze aj keby bola pasaz kde netreba menit brnko, stale mam co klikat, jupiii : )
2. Ten "harm" je nepouzitelny, neviem ci to je zamer ale asi ano. Keby aspon mal timer ako in mani, ale bohuzial, takze useless.
3. Zbrane su genialne.
Ospravedlnujem sa za offtopic.
K teme, bolo by prijemne keby sa tie zbrane nenicili ked sa trafi nieco ine, lebo sa to stava hlavne nahodou a potom to iba mrzi a nic viac. Na druhu stranu, ked uz nieco zas menit, tak toto je podla mna to najmenej, pretoze ovela viac by pomohlo(mne osobne): znizenie vahy silver/shadow || mensie nicenie silver/shadow || pouzitelny harm. Kedze ale nepredpokladam ze sa s tym bude este nieco robit, tak aspon tie zbrane by boli fajn. Zaverom by som rad povedal, ze Iskariota hravam rad, bavi ma to, dakujem ze ste tie specializacie vyrobili. Ale niektore veci su bohuzial pekne na nic. Pekny vecer.
Pain, DoHR
pomineme-li to ničení...Leinad píše:...
nabízí se otázka: pokud vám tedy tohle všechno znepříjemňuje hru, proč ste si tedy neudělali jinou specializaci ?

No, napriklad ja som ju mal celkom dlho predtym ako Iskariota zmenili, a zmenili ho az po tom ako Sfingu dali prec z Valhaly do dungu, takze tych ostatnych som ani neskusil(ved na co ked som bol spokojny vsak ?). Teraz sa to uz menit/skusat neoplati ani financne ani prakticky, a nie je ani zarucene ze tie dalsie dve sa mi budu pacit. To by sa mi predrazilo keby som chcel skusit teraz dalsie dve a este sa potencionalne vratit k Iskariotovi, lebo ako vieme, Sfinga nevracia cely vklad. Plus to obiehanie dungov stale, aby som to menil, to by ma porazilo : )Neverdie píše:pomineme-li to ničení...Leinad píše:...
nabízí se otázka: pokud vám tedy tohle všechno znepříjemňuje hru, proč ste si tedy neudělali jinou specializaci ?
Dalsim dovodom je, ze " Zaverom by som rad povedal, ze Iskariota hravam rad, bavi ma to, dakujem ze ste tie specializacie vyrobili". Iskariot je super, bavi ma a budem ho hrat aj ked by sa tie brnka rozsypavali po jednej rane, ale nesuhlasim s tym ako je zmeneny, lebo tie zmeny mi pridu nie prakticke, ale znechucujuce hru. Co je skoda.
Osobne si myslim, ze brnka sa nicia koli tomu, aby ludia nechodili cely dung v brnku zadarmo a aby sa v tom nehralo PvP. Suhlasim, brnko zdarma nic moc, ale mohlo sa to vyriesit inak.
Pain, DoHR
mam na to jiný pohled... konečně je tu vidět rozdíl mezi warem a palem...Leinad píše:.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jak? Napadá tě nějaký lepší způsob? Mě třeba ne - nízká durabka je opruzující, ale pomáhá jak v "odbytu" ingotů ze světa, tak v tom, že díky tomu tato brnka nejsou super za levnou cenu. Ovšem myslím, že pokud by se našel lepší způsob, možná by se daly přesvědčit i GM. Ovšem zatím je to pouze kritika a návrhy žádné.Leinad píše:... ale mohlo sa to vyriesit inak.
Co sa tyka durabky, tu maju tie brnenia uplne normalnu, ako kazde brnko. Neviem ci vies/viete ako tie brnenia realne funguju, ak ano tak sa ospravedlnujem ze ta/vas podcenil, kazdopadne, ak viete ako, tak su dalsie vety zbytocne, ak nie, citaj/te : )Retromancer píše: Jak? Napadá tě nějaký lepší způsob? Mě třeba ne - nízká durabka je opruzující, ale pomáhá jak v "odbytu" ingotů ze světa, tak v tom, že díky tomu tato brnka nejsou super za levnou cenu. Ovšem myslím, že pokud by se našel lepší způsob, možná by se daly přesvědčit i GM. Ovšem zatím je to pouze kritika a návrhy žádné.
Ako funguju brnka(zhruba):
Povodne boli silver/shadow brnenia ked ich Iskariot nasadil zosilnene efektom a armorom, durabka a staty rovnake ako bezny silver/shadow. Po tom ako sa zmenili, efekt zostal, durabka zostala, armor zostal, ale ked do nich silver/shadow buchne nieco ine ako undead/pavuk, tak sa im znizi velka cast durabky, povedzme X za jednu ranu, nemeral som to. Brnko moze mat teda aj durabku normalnu, ale po par ranach (5?) sa rozpadne.
Co sa tyka tych navrhov, minimalne dva by som mal, chcel som ich povodne aj napisat v poste vyssie, ale rozmyslel som si to, pretoze nema cenu ich uvadzat z dovodov:
1. Nikto kompetentny necita, alebo nema zaujem, keby bol zaujem este Iskariota menit, uz by Acarus zareagoval na navrhy v topicu Paladin, kde ich je dost.
2. Pisat navrhy na forum obnasa kopu zvacsa negativych reakcii zo strany hracov a flame, v konecnom dosledku je to teda neproduktivny vysledok a aj plytvanie casom.
3. Tento topic brnenia ani ich problem neriesi, dostali sme sa k nim v podstate nechtiac mojou reakciou na:
Samozrejme, ak sa mylim a niekto kompetentny cita a tie navrhy chce, moze sa ozvat a napisem to do pmky/mail/messenger.Neverdie píše:brnění máš zadáčo, kvéry máš top a dokonce umíš harm,.. a ještě bys chtěl support ?
Tuto temu by som uz asi ukoncil, aj tak tu nic nevyriesime a iba zahlcujeme topic ktory pojednava o inom, za co sa ospravedlnujem.
Pain, DoHR
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsem tu tak to zkusim ještě jednouNagash píše:Nešlo by to ničení specialek preci jen zrusit? A dat misto toho hlásku trebas "Diky nespravnemu pouziti ti zbran vypadla z ruky". Nebo tak neco? Ono to opravdu neni sradna schanet a pak vas jedno cc v dungu muze stat pomnerne drahou zbran.
Předem diky za odpověd