Zajímá mě názor na situaci
Zajímá mě názor na situaci
Jdeme výpravu o 4 lidech do Heroicu dostanu za nekra cc na lodi když se jeden ke krakovi. Objevim se v nějaké místnosti kde jsou fallen angelove, a ice mephiti na ukor smrti lami za nekra hidnu a napíšu page....během té doby cca 5minut mě co mi dojde rr mě angel odhidne zemru 15sekund se objevi gm a řekne mi, že mam smolíka.... se slovy jedná se o standartní nastavení hry a že mam smůlu......chtěl bych vědět jestli tedy můžu si takhle chodit do cv pro poklad a nebo obíhat tímto způsobem půlku heroiců....děkuji za flejm
Re: Zajímá mě názor na situaci
Odhaduji, ze pokud tam zemres, tak muzes 

Ak sa bugom namamonis - ban,jail,delete
Ak sa bugom odmamonis - prepacte,to je proste system
)
Ach vtipne,len to ubera na chuti hrat..
Ak sa bugom odmamonis - prepacte,to je proste system

Ach vtipne,len to ubera na chuti hrat..
Chtel bys za tohle taky ban?Naxem píše:Ak sa bugom odmamonis - prepacte,to je proste system)

Mno já nevim na mě to působí jako chyba hry, kterou kdyby tuším byl to Grim napravil vůbec nic by se nestalo.....ještě s ohledem na to když sem page psal, tak jsem žil a to pak i nějakou dobu.....Až na vyjímky jako Acarus nebo Prudom mi příde, že hlavně nové gms se starají akorát o afk kontroly, které v dnešní době kdy hraje max 150 lidí nemají moc smysl
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys prezil, tak by te gmko odkoplo. Ale tim, ze umres, uz je to support, zachranovani veci atak.. To je tady normalni pristup prec.
Chyba gmka, ze se ti vubec zjevilo imho, bud nechat tak nebo pomoct. Ale ne vest blbe reci o nastaveni systemu.
Chyba gmka, ze se ti vubec zjevilo imho, bud nechat tak nebo pomoct. Ale ne vest blbe reci o nastaveni systemu.
Show is over motherlovers!
Jedná si mi o tohle gm argumentovala je to normálnka nastevení systému neřešíme.....já to považoval za bug
pokud je to normálka můžu se takovým to nebo podobným způsobem dostavat např k pokladu v cv nebo obcházet půlku dungu jako v heroic a opravdu nemam nárok na pomoc.
Pokud je to bug...z čehož vyplývá mám nárok na pomoc od gm případně napravení, a za úmyslní užívání by mě měli smazat
pokud je to normálka můžu se takovým to nebo podobným způsobem dostavat např k pokladu v cv nebo obcházet půlku dungu jako v heroic a opravdu nemam nárok na pomoc.
Pokud je to bug...z čehož vyplývá mám nárok na pomoc od gm případně napravení, a za úmyslní užívání by mě měli smazat
Nevím, co chceš, aby se s tím udělalo. Jasně, že tím takhle nemúžeš obcházet půlku heroicu a chodit si pro poklad do CV, to je zneužití "chyby v matrixu". Úmyslně jsi to neudělal, tak proč by tě měli smazat, když jsi navíc napsal page a chtěl jsi s tím něco delat? že jsi umřel je smolík, ale stává se to, že lidi mají cc na lodi a kope je to všlijak a nikdy se za to nedávali žádné opravy (já třeba tímhle "bugem" přišel o pěkný mamon). Kdybys to býval přežil, asi by tě GM koplo někam pryč (ale pochybuju že zpátky ke tvé skupině, i když možná jo). Ale jelikož jsi umřel, je to opravdu jen smůla a nic víc se s tím holt asi nedá dělat
Edit. A ještě k tomu, že ti přijde, že nové GM dělají jen afk kontroly. Další příklad toho, že je známé jen to, co je psané veřejně a nejlépe je to "negativní" jako je zavírání za afk. Že řeší denně page, problémy na icq, dělají questy, doplňují poklady, vymýšlejí a spolupracují na dalším směrování serveru (které zatím běžný hráč netuší), a já nevím, co ještě všechno ti noví můžou nebo nemůžou, to už se nevidí
A to je nechci nějak hájit. Jen by bylo třeba se trošku zamyslet.
Edit. A ještě k tomu, že ti přijde, že nové GM dělají jen afk kontroly. Další příklad toho, že je známé jen to, co je psané veřejně a nejlépe je to "negativní" jako je zavírání za afk. Že řeší denně page, problémy na icq, dělají questy, doplňují poklady, vymýšlejí a spolupracují na dalším směrování serveru (které zatím běžný hráč netuší), a já nevím, co ještě všechno ti noví můžou nebo nemůžou, to už se nevidí

Stala se ti vec, ktera je pevne zakotvena v kodu sphere a je to proste sitauce, abys nelognul do mista kde uz dana lod neni, proto te to po odlognuti (tj zmizi postava) hodi ve vetsine pripadu na nejblizsi dustupne misto (ne vzdy, kdyby ano tak se udela ostruvek), my nijak ovlivnit fakt kam te to hodi presne urcit nemuzeme, a proto bohuzel nejsme schopni to systemove osetrit, jedinym resenim je zakazat lode napr. coz by zase obralo hre na pestrosti. Vez, ze delame vse pro to, aby v takovem pripade te to nehodilo do mistnosti plne npc, kteri te zabijou. Pokud te to tam portne a ty prezijes ( hid, zdi apod) je dobre odkopnout nelze-li pockat na page a pak uz je jen dilem nahody, kdy ty to gmko chytnes online. Pokud v takovem pripade umres, tak proste neni v nasich silach ti veci jakkoliv nahradoti, protoze takovy zasah vyzaduje podminku, ze zasah takoveho rozsahu je potreba skutecne fatalni chyby a selhani lidskeho faktoru GM a nemoznost predejiti problemu a situace z pozice hrace. (smazani postavy pri premistovani tak liknute postavy a soucasnemu save).
Timto zpusobem si pro poklad do CV chodit muzes zkusit, ale verim v soudnost hracu a ze nechteji gmkum pidelavat zbytecnou praci s mazanim uctu.
Nova gmka ulehcuji spoustu prace tem starsim beznou agendou, kterou se sami uci, a je pro nas nesmirne prinosne, ze takto muzou ziskavat nove zkusenosti, ktere nasledne muhou uplatnit pri svych individualnich planech v budoucnosti. Ono tezko si to predstavit, ale kazdy na tom vidi jen zabavu, ale je to dost podobne tomu jako kdyz clovek zacina skoro znovu a musi se naucit a zjistit a zautomatizovat nepreberne mnozstvi ukonu a veci.
Timto zpusobem si pro poklad do CV chodit muzes zkusit, ale verim v soudnost hracu a ze nechteji gmkum pidelavat zbytecnou praci s mazanim uctu.
Nova gmka ulehcuji spoustu prace tem starsim beznou agendou, kterou se sami uci, a je pro nas nesmirne prinosne, ze takto muzou ziskavat nove zkusenosti, ktere nasledne muhou uplatnit pri svych individualnich planech v budoucnosti. Ono tezko si to predstavit, ale kazdy na tom vidi jen zabavu, ale je to dost podobne tomu jako kdyz clovek zacina skoro znovu a musi se naucit a zjistit a zautomatizovat nepreberne mnozstvi ukonu a veci.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mám návrh tento topic hodit do FAQ.
Jen technický dotaz.
Část kteoru popisujete se nachází za vstupní gate do samotného dungu tzn člověk který se tam dostane takhle blbě tam třeba i přežije ale nemá "červený svitek" a je tak mimo evidenci. Co s tím? Když to pujdem někdy v noci neodchytnem GM, on tam na nás sice muže teoreticky počkat ale jak se bude chovat dung k němu když nemá v báglu svitek? Odkopnout tam odtud nemuže, resp musí se dostat k unikovému východu (ty černé gate) což když je tam sám je trochu problém. Takže bud muže odlognout a jít spát s tím že ho gm ráno z toho vysekají nebo muže počkat na grupu a jít s ní dál ale pak zase riskuje postih za bugování+ muže grupě zkazit šanci dojít to bez smrti (nemá červenej svitek v báglu)
Předpokládám že neni možné to místo kam to kope při cc na vodě přesunout někam jinam, třeba právě k té vstupní gate?
Část kteoru popisujete se nachází za vstupní gate do samotného dungu tzn člověk který se tam dostane takhle blbě tam třeba i přežije ale nemá "červený svitek" a je tak mimo evidenci. Co s tím? Když to pujdem někdy v noci neodchytnem GM, on tam na nás sice muže teoreticky počkat ale jak se bude chovat dung k němu když nemá v báglu svitek? Odkopnout tam odtud nemuže, resp musí se dostat k unikovému východu (ty černé gate) což když je tam sám je trochu problém. Takže bud muže odlognout a jít spát s tím že ho gm ráno z toho vysekají nebo muže počkat na grupu a jít s ní dál ale pak zase riskuje postih za bugování+ muže grupě zkazit šanci dojít to bez smrti (nemá červenej svitek v báglu)
Předpokládám že neni možné to místo kam to kope při cc na vodě přesunout někam jinam, třeba právě k té vstupní gate?
Tj právě problém byl sem v heroikách všude bych stihnul kopnout a byl fuč tam to prostě nejde....jinak děkuji za vyjádření víc asi nepotřebuju.....jen bych ocenil příště lidštější řešení situace když Grim viděl, že jsem tuhej chviličku a kdy byla page psaná, přesutí k těla k výpravě by snad nikdo nemohl brát jako support když je to chyba hry, ikdyž neodstranitelná
Je tam menší úprava aby to vždy házelo na molo. Pokud by nefungovala, tak na místech kam to hází byli přidány Nouzové východy, které všechny hází nově k vstupní sošce.
Super, díky 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že tady stálě někdo nepochopil že GMka jsou tu od jailovaní deletování a bananování.Pomáhat nemají v popisu práce a pravděpodobně to mají i zakázané(Od kvama nejspíš)
Správce charity válečníků
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nj, hráči jsou tu zase od toho, aby hráli podle pravidel - a podivej se do prohřešků. Ono si hráči a GMka nemaj moc co vyčítat.Raynor píše:Koukám že tady stálě někdo nepochopil že GMka jsou tu od jailovaní deletování a bananování.Pomáhat nemají v popisu práce a pravděpodobně to mají i zakázané
Nexios
Nic proti...
Pokud mate problem, je tu jedine mozne reseni...
Dp se snazi zastatavat "Vsem stejne" ... {no flame}...
tudiz, bud nikomu nic nevratime = ke vsem budeme stejne ne-fer...
nebo vratime vsem, vsechno a v jakoukoli dobu, pri kazde chybe koule...
takze, pokud je tu nekdo dokonale spravedlivy, kdo dokaze vse spravne posoudit {vina server/hrac} a je ochoten poskytnout verejne sve telefoni cislo pro "nalehave pripady", kdykoli po - 24hodin/7dni v tydnu/ cely rok...
tak myslim, ze ho Acarus mile rad, a bez prodleni, pasuje na GM...
toto prosim,ac se to tak muze jevit, neni ritolezectvi, to je pouze snaha o to, aby ste ty GM nevysrali uplne a navzdy...
a trochu se pri tom "kakani", ktere radi nazyvate "posty", zamysleli....
takze, pokud je tu nekdo dokonale spravedlivy, kdo dokaze vse spravne posoudit {vina server/hrac} a je ochoten poskytnout verejne sve telefoni cislo pro "nalehave pripady", kdykoli po - 24hodin/7dni v tydnu/ cely rok...
toto prosim,ac se to tak muze jevit, neni ritolezectvi, to je pouze snaha o to, aby ste ty GM nevysrali uplne a navzdy...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Prosim prosim, me se tohle stalo v cove na jezirku kdyz se to preplouvalo jeste lodi, lognul jsem na greenu vedle cove a nejake velke zle GM kdyz jsem psal page me na muj dotaz zda by me mohlo kopnout z pet k vyprave ktera v tu dobu uz harvila nahrdelniky napsalo Jak jsi se sem dostal? a po vysvetleni me bylo receno "Tak to mas smulu" a dostal jsem odkop do Britu 

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
mal si vybrat cely green ako nahradu pokladuArim píše:Prosim prosim, me se tohle stalo v cove na jezirku kdyz se to preplouvalo jeste lodi, lognul jsem na greenu vedle cove a nejake velke zle GM kdyz jsem psal page me na muj dotaz zda by me mohlo kopnout z pet k vyprave ktera v tu dobu uz harvila nahrdelniky napsalo Jak jsi se sem dostal? a po vysvetleni me bylo receno "Tak to mas smulu" a dostal jsem odkop do Britu

Jezis, to je proste to vase pravidlo pomahat vsem stejne.... Me osobne je trebas naprosto u .... jestli pomuzes nejakymu naxemovi v heroicach aby neumrel kdyz to nebyla jeho chyba a ty jsi online. Kdyz neni gm online tak to beru, ale kdyz ma tu moc opravit chybu sphery aby to pomohlo hracum, kterych - nevim co si myslite ale tady moc neni ,tak proč ne, místo toho aby jste si napsali: ee khemo, todle udělat nemůzu protoze tady "jakoby" nejsem.... Bany delety apod., presne jak pise rayor, good job.Mrakoplas píše:Nic proti...