Craftsman

Odpovědět
Bagr
Inkless
Inkless

Re: Craftsman

Příspěvek od Bagr »

Zdravím, v nabídce bezpečných truhel je dost možností. Single, double guild secure chest, Bezpečná truhla. Možná se to už řešilo, ale nenašel jsem to, nebylo by možné vytvořit bednu linkovanou na account? Tím by se velmi zjednodušil přístup do takové bedny. Ano, je tu možnost dát bezpečnou truhlu, ale tam jsou poté problémy s tím, že mám v báglu více než jeden klíč od bezpečné bedny (více beden - nutnost pohybu s klíči a nemožnost je mít kvůli tomu na kroužku)
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Nebo by stacilo udelat moznost vyroby Securky pro 1 - x lidi:). S tim linkovanim na Acc, pokud by to vubec slo, by se to moc nevyresilo, porotze podle me ma dost lidi postavy na samostatnych uctech. Bud z drivejsich dob, kdy byla moznost dualu, nebo ze soucasnosti treba kvuli predavani veci na dualu a nebo rychlemu prelognuti mimo gz:).
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Tak mě napadlo co zvíšit šanci na zdarne enchnutí zbrane přidanim Ebonlogu kterej je ted momentalně neviužit?
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Mně by se zase líbilo zvýšit fizz enchantu podle + zbraně
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Acarus píše:
Miramar píše:Dobra uprava tech klamaku nepopíram.
2. Žába, Prase, Veverka, Pes, Kočka, Šedý vlk Paladin, Ranger, Vampire, Craftsman, Clerik, Warrior
3. Kráva, Býk, Ovečka, Koza, Gorila, Delfín, Mrož, Laň, Jelen Ranger, Vampire, Craftsman, Clerik, Paladin

Víte co je učina zbran craftu kterou jste jim vzali na ochranu jednak treba pred PK ale take treba do dangu :Leopard,Medvěd nechci brečet ale nechcete udelat třeba pro ziskaní možnosti mit tyhle dva klamky Qvest nebo to třeba dát za odměnu zabití Crafta v Hitlu nebo za Solovku ve Fire.Ta solovka by jse dala použit pro kazde povolani ktere by melo zajem ziskat i jine klamaky:)) Jen napad kazde mame tuny momentalně nepotřebných klmaku dobrích tak na kužu na boty nebo kožich nechce jse mi zabíjet nevinaá zviřatka :)) a napd to neni neuskutečnitelný :wink: Popřemyšlejte :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ja myslim, ze byste si meli zkusit Gorillu v kombinaci trebas s hvezdnym ptakem....
Tak abych ti na to odpovedel ta gorila je totalne nanic je lina ze bych spiš řekl ze to je vepřik takřikajic neškodný, skyhawka dene na pvp tahat nebudu a asi uznate . Tudiš co takhle vratit craftovi leoparda protoze jinak se za to bez tohoto behat ani chodit cokoliv sam byt maleho neda .Kdyby spon nejakým qvestem nebo odmenou za solovku v Hytlochu nebo Fairu .Ta krikajic jsme znevíhodněni a zkousel sem to doskrate proste gorila je nanic :!:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

A ještě kapesního slona.... Taky se mi za hlavohruď líbilo tahat polary, holt to nejde.

Na solovku můžeš tahat zosty a před PK si zkus kleknout a mlátit hlavou o zem - to je asi tak jediný co ti za crafta může pomoct neumřít, když bude daný PK mít dobrou náladu.
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Retromancer píše:A ještě kapesního slona.... Taky se mi za hlavohruď líbilo tahat polary, holt to nejde.

Na solovku můžeš tahat zosty a před PK si zkus kleknout a mlátit hlavou o zem - to je asi tak jediný co ti za crafta může pomoct neumřít, když bude daný PK mít dobrou náladu.
Pan je vtipalek co jineho muzu jen se zasmat :clap: :lol: :clap: nevi o čem je řeč :unibrow:
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Taky by se mi u Crafta líbil Quest za který by sme mohly použít i jiné Klamaky.... ( Polara, Leoparda ) :unibrow:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Miramar píše:
Retromancer píše:A ještě kapesního slona.... Taky se mi za hlavohruď líbilo tahat polary, holt to nejde.

Pan je vtipalek co jineho muzu jen se zasmat :clap: :lol: :clap: nevi o čem je řeč :unibrow:
Místo smíchu se zkus naučit psát česky. To tě totiž lehce zvíhodní při pokusech o lobbing 8)

Ale abych nebyl zcela offtopic - jaký je podstatný rozdíl mezi polarem a red zostem co se solo hry za crafta týče?
Naposledy upravil(a) Retromancer dne 24.02.2011 20:22:17, celkem upraveno 1 x.
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Retromancer píše:
Miramar píše:

Místo smíchu se zkus naučit psát česky. To tě totiž lehce zvíhodní při pokusech o lobbing 8)
Hmm ano sem jednoduchej sem dělnik neumim psát ani počitat a proto nebudu nikdy vyslyšen.Proto ti zustává jedina věc uražet někoho kdo má problém ze psaním a nevěnovat se tématu, take inteligentně vyjadřit sve pro a proti. Porovnavat něco co jsi nezkusil :!:
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Retromancer píše:
Miramar píše:

Ale abych nebyl zcela offtopic - jaký je podstatný rozdíl mezi polarem a red zostem co se solo hry za crafta týče?
Normalně ted bych ti s usměvem napsal vysleduj si to ve hre (treba v Guard zone) :clap:
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

souhlasim s mirim
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Stigmus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Stigmus »

Zabít za crafta pk, je prakticky nemožné, pokud to pk, alespon trochu ví co má dělat. Ale zas naopak, mlátit hlavou o zem craft rozhodně nemusí. Bandana poskytuje v PvP neskutečnou výhodu s kterou šikovný craft ustojí i zkušeného pvpera, ale o zabití se může pouze snažit. Gorilu jsem viděl crafta použít a je naprosto neschopná a pomalá. Nevím ani jakou má dmg, protože mě prostě nedokázala praštit. A později jsem to nezkoušel.
Leopard není obrovská výhoda, ale je to výpomoc prakticky bezmocnému craftovi. Gorila z crafta dělá bezmocného chudáka čekajícího na smrt.
[b]Pttb![/b]
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Miramar píše:Normalně ted bych ti s usměvem napsal vysleduj si to ve hre (treba v Guard zone) :clap:
Ty v GZ potřebuješ něco sólovat? Nebo se snad v GZ potřebuješ pomocí polarů bránit před PK? Zamysli se trochu, než sem něco postneš :roll:
Co z toho, že je zostrich červenej, když jich můžeš ovládat 5 najednou? Rozhodně mají větší to hit i dmg než polar. A narozdíl od nich nejsou omezeni tím tvým smutným povoláním... Smiř se s tím, že craft polary nemá a místo pláče na fóru zkus najít náhradu, byť ne tak dobrou. Ať už to napíšeš správně nebo ne, stále je to jenom důkaz toho, že se neumíš vyrovnat se změnou. Věř tomu že je mnoho jiných povolání, které změna "klamáků" oslabila mnohem více, než crafta.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Stigmus píše:Zabít za crafta pk, je prakticky nemožné, pokud to pk, alespon trochu ví co má dělat. Ale zas naopak, mlátit hlavou o zem craft rozhodně nemusí. Bandana poskytuje v PvP neskutečnou výhodu s kterou šikovný craft ustojí i zkušeného pvpera, ale o zabití se může pouze snažit. Gorilu jsem viděl crafta použít a je naprosto neschopná a pomalá. Nevím ani jakou má dmg, protože mě prostě nedokázala praštit. A později jsem to nezkoušel.
Leopard není obrovská výhoda, ale je to výpomoc prakticky bezmocnému craftovi. Gorila z crafta dělá bezmocného chudáka čekajícího na smrt.
Možná prska obíhajícího doly. A k tomu ještě neschopného, který neumí vyvolat sumona :| O čem se to tu vlastně bavíme?
Stigmus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Stigmus »

Retromancer píše:Ty v GZ potřebuješ něco sólovat? Nebo se snad v GZ potřebuješ pomocí polarů bránit před PK? Zamysli se trochu, než sem něco postneš :roll:
Co z toho, že je zostrich červenej, když jich můžeš ovládat 5 najednou? Rozhodně mají větší to hit i dmg než polar. A narozdíl od nich nejsou omezeni tím tvým smutným povoláním... Smiř se s tím, že craft polary nemá a místo pláče na fóru zkus najít náhradu, byť ne tak dobrou. Ať už to napíšeš správně nebo ne, stále je to jenom důkaz toho, že se neumíš vyrovnat se změnou. Věř tomu že je mnoho jiných povolání, které změna "klamáků" oslabila mnohem více, než crafta.
Proč je podle tebe craft naprosto odepsanný povolání, někdo hraje crafta jako svůj mainchar.
Vsechny doly jsou mimo gz, pokud se nepletu mining je pro crafta jeden z nejdulezitejsich skillu a tak v dole travi vetsinu casu. Kdyz bude hodinu kopat a pribehne pk, ma se ciste smirit se smrti, nebo se tomu pk postavit? Prece ho zkusi zabit/utect/kopnout. Ale gorilla mu v tom nijak nepomuze, kdezto Mirim zminovany Leopard, 1 nebo 2, dokazi i pk prska polozit.

Vsechny ostatni chary si vydelavaji prevazne v dungach a taky by se jim asi nelibilo, kdyby prisli na konec dungu, zjistili ze to monstrum proste nejde dat, nechali by se pozabijet a odesli helproomem...
[b]Pttb![/b]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

ano, kraft ztratou leoparda opravdu ztratil... a hodne...

kdo tomu neveri, rad Miramara propujcim na duel 1v1,treba v arene... a leoparda mu nafrenduju:)...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

A to zostrichem nejde?
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Nb craft si vezme jiste za klamaky redzosty :?: oproti leopardum kterejch je mraky a valej se po bednach po novem rozdeleni a jejich cena je podstatne jinde?nj polemizace :roll:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

NB craft umře tak jako tak - pokud jde o PK. A pokud jde o single harvest - stále si myslím, že craft by měl mít v dungeonu, pokud už nějakou, pak pouze skupinovou a doplňkovou funkci. Jestli tedy nějaké úpravy crafta v tomto směru, pak například specializace crafta na support char do party. Nikoli "mistra klamáků", ale například práce s výbušninami, stavba pastí, strojů, použití kyseliny v boji...
Odpovědět