1) kde se zadává a dělá kvest na spec. NPC ochocovaci tamingu, případně mě potěší dobré hinty co třeba s sebou a jak úspěšně zvládnout
2) recept na spec. jednomávací tamingu a kde se nabíjí
Díky

Ten quest se zadava tusim v prirode, ne kecam, v jednom dungeonu, ale temer uprostrednakonci. Ale musis si cast questu vzit i na zacatku. S sebou bych si vzal hlavne dost dreva, az budes stanovat pred dvermi, v tomto rocnim obdobi byva zima, a vem si taky spacak.John Dunbar píše:Ahoj, rád bych se zeptal na rady týkající se druida:
1) kde se zadává a dělá kvest na spec. NPC ochocovaci tamingu, případně mě potěší dobré hinty co třeba s sebou a jak úspěšně zvládnout
Díky
Ano ano, přesně takovýchto odpovědí se dočkáš na neguildovním fóru, copak to nevíš?Acarus píše:Ten quest se zadava tusim v prirode, ne kecam, v jednom dungeonu, ale temer uprostrednakonci. Ale musis si cast questu vzit i na zacatku. S sebou bych si vzal hlavne dost dreva, az budes stanovat pred dvermi, v tomto rocnim obdobi byva zima, a vem si taky spacak.John Dunbar píše:Ahoj, rád bych se zeptal na rady týkající se druida:
Díky
10x elven log, 20 prken, 1 orci maska, 6 pericek ptacka phoenixe a zrucny kraft. A nabiji se u npc jmenem Carodejnice, musis ji rict tajmne slovo "prdel"
Za pokus a vtipné RE: to stálo, dííííkyRetromancer píše:Ano ano, přesně takovýchto odpovědí se dočkáš na neguildovním fóru, copak to nevíš?Acarus píše:Ten quest se zadava tusim v prirode, ne kecam, v jednom dungeonu, ale temer uprostrednakonci. Ale musis si cast questu vzit i na zacatku. S sebou bych si vzal hlavne dost dreva, az budes stanovat pred dvermi, v tomto rocnim obdobi byva zima, a vem si taky spacak.John Dunbar píše:Ahoj, rád bych se zeptal na rady týkající se druida:
Díky
10x elven log, 20 prken, 1 orci maska, 6 pericek ptacka phoenixe a zrucny kraft. A nabiji se u npc jmenem Carodejnice, musis ji rict tajmne slovo "prdel"
Acarus píše:Ten quest se zadava tusim v prirode, ne kecam, v jednom dungeonu, ale temer uprostrednakonci. Ale musis si cast questu vzit i na zacatku. S sebou bych si vzal hlavne dost dreva, az budes stanovat pred dvermi, v tomto rocnim obdobi byva zima, a vem si taky spacak.John Dunbar píše:Ahoj, rád bych se zeptal na rady týkající se druida:
Díky
Psalo se, prozatím nemůže a zůstane to tak.Lucky píše:To ze druid nemuze pouzit parasvitek je zamer nebo chyba?
To se mi líbí - pod to bych se podepsal.Driana píše:Tak bych byl pro zavedení -> Co tamneš to odshrinkneš...Corax píše:Ne. Taming s odshrinkováním nesouvisí.
To se mi taky líbí imo dobrý návrhy.Driana píše:a jestli by to bylo moc přeboost, tak bych podle lvl klamaků upravil Timer na odshrink. ( Příklad: Ptáčci 2 sec, Polar bear 10 sec. )
To opravdu je děsný porod. Ten fizz je nechutný i ve slušném equipu s druidkou (třeba i 3-4x za sebou) - lobuji za nějakou opravu.Rainbow píše:.....sumit za ostrostřelce to musí být děsný porod
Pokud nastane situace, kterou presne popisujes, staci chvilicku stat na miste (neudelat krok) a muzes temer ihned portit znovu. To same plati, kdyz port svitek fizzne.Ulter-Bes píše:Stává se, že člověk naklikne svitek a něco mu nakliknutí zruší, nebo omylem klikne na pole za statikem - pak je 6 minut opravdu pruda...
Napočítal sem 8 sumonů. Souhlasim s tebou že to je děsný když nám dojdou volné sloty na sumony... Za ostrostřelce ( nedávno sem si udělal tuto Specifikaci Rangera ) Sem byl zatim jen mapy pokladu 1 - 3 lvl, vice mapek na stejné souřadnici. Je docela proda když mi zbývá vykopat lvl 3 mapa a mam jen jednoho sumona... Ale záhadnym způsobem sem se neocitl ještě bez Sumonů, vždy se mi doplnili v čas, i když nepochybuji o tom že ta doba jednou přijde.Ulter-Bes píše:....
Jasně, druidka nepřidává, ale brnko ano (alespoň ta inteligence jde nahoru).Morph píše:Slušný eq nemá snad na fizz vliv, ne? Rozhodně druidka u Ostrosltřelce nemá, protože nepřidává magery. Ano, tato specka fizzuje hodně, ale s tím se počítá a nastavení je takové, jaké je. Máš velké výhody v dmg, někde tomu musí být protiváha a nízká magery je jedna ze součástí nevýhod. Chceš mít summonera, jdi do shamana nebo druida. Ostro je zkrátka koncipován jinak.
Když těch slotu ale bude víc, tak výsledek bude v podstatě stejný jako kdyby mu nefizzovali. Prostě budeš mít dostatečně nasummeno, akoráto pár sekund později. Když propálíš všech 8 summů, tak je to hodně špatný, ale řekl bych, že i tohle je záměr. Zkrátka máš šanci, že se ti to podaří a v poklidu si dostatečně nasumůkuješ, ale není to zdaleka jistota a musíš s tím počítat. Proto mu to kouzlo nevzali.Ulter-Bes píše:Ale ano - fizuje hodně, to je v pořádku - nestěžuji si, že nedám sumona napoprvé, ba ani napodruhé. Ale v kombinaci s tím, že jich nelze fiznout víc, než 8 jak napočítal Driana to znamená, že ostro často nemůže žádného sumona - a to už záměr nebyl a dopady na hratelnost, kdy se opravdu čeká, určitě nebyly zamýšlené.
(jinak by se mu vzal rovnou jako kouzlo)
Dobře, pokud to tedy beru tak, že buď sumové budou, nebo nebudou - protože tam má být nějaká nejistota, tak je ale nesmysl, aby po tom fizzu trvalo x plno času, než se zas fizznutý sumon může zkusit čarovat znovu. Nastavme to tedy třeba na 2 minuty ten timer, nebo na tři tak, aby poté, co poleví ta "těžší" situace, kdy se i rang snaží zasumit víc a jde se v klidu dál, tak aby měl zase čistý štít...Morph píše:Když těch slotu ale bude víc, tak výsledek bude v podstatě stejný jako kdyby mu nefizzovali. Prostě budeš mít dostatečně nasummeno, akoráto pár sekund později. Když propálíš všech 8 summů, tak je to hodně špatný, ale řekl bych, že i tohle je záměr. Zkrátka máš šanci, že se ti to podaří a v poklidu si dostatečně nasumůkuješ, ale není to zdaleka jistota a musíš s tím počítat. Proto mu to kouzlo nevzali.Ulter-Bes píše:Ale ano - fizuje hodně, to je v pořádku - nestěžuji si, že nedám sumona napoprvé, ba ani napodruhé. Ale v kombinaci s tím, že jich nelze fiznout víc, než 8 jak napočítal Driana to znamená, že ostro často nemůže žádného sumona - a to už záměr nebyl a dopady na hratelnost, kdy se opravdu čeká, určitě nebyly zamýšlené.
(jinak by se mu vzal rovnou jako kouzlo)
tomu by dle me nejvic pomohlo kdyby nikdy nebyl..Rainbow píše:čili jestli nějaké specce by se mělo pomoci je shaman....