Zajímavé linky
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavé linky
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoc, ale Jakub Rolčík je zřejmě rudý až na prdeli. Jinak obsah je smutný no, ale to podání...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
http://apps.facebook.com/herolegend/?ft ... 0372275208 ----- takova hra, pro tyco maj FB ...docela v klidku
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Kéž bych mohl říci, že jsem šokován. Český národ se nezapře.....
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Je to nesmysl. Nevěřím tomu článku nic, kromě toho, že musí zaplatit 72K. To je tak zhruba normální taxa, kterou člověk vyplázne, pokud se na všechno vykašle a nechá párkrát proběhnout soudní kolečko. Ale nějaké falešné doklady o pokutách?Perseus píše:Kéž bych mohl říci, že jsem šokován. Český národ se nezapře.....

Tohle si opravdu na triko nikdo z DP nevezme - proč by to nakonec dělal že? Riskoval soud kvůli tomu, aby město dostalo peníze? Ale no tak...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Znám člověka, který platil DP pokutu (byl něco vyřizovat v Praze), revizor si si opsal občanku .. a po několika letech mu přišla další pokuta od z Prahy, že jel na černo a má zaplatit a to prokazatelně v Praze od tý doby nebyl.Retromancer píše:Je to nesmysl. Nevěřím tomu článku nic, kromě toho, že musí zaplatit 72K. To je tak zhruba normální taxa, kterou člověk vyplázne, pokud se na všechno vykašle a nechá párkrát proběhnout soudní kolečko. Ale nějaké falešné doklady o pokutách?![]()
Tohle si opravdu na triko nikdo z DP nevezme - proč by to nakonec dělal že? Riskoval soud kvůli tomu, aby město dostalo peníze? Ale no tak...
Nápověda: Pokuty nesepisuje Dopravní podnik jako takový (nějaký ředitel, nebo jak si to představuješ), ale revizoři. A ti mají za každý kus prachy navíc.
Jinak exekutor, když neplatíš je věc správná, ale odcamcaď pocamcaď. V práci jsem nikoliv zřidka řešil případy toho, že exekuce přišla k rodičovi syna a pobrala (vyhrožovala pobrat) jim majetek jen na základě toho, že se exekutoři domnívali (ano, to slovo je autentické a plně dostačující pro to, aby ti vybrali barák), že na dané adrese se synek zdržoval. To, že ho rodič (ani sousedi) pár let vůbec neviděl a policie nebyla schopna za několik let vyřešit zrušení trvalého pobytu synka v bytě, kde ho nikdo několik let neviděl, to věru není chyba onoho rodiče. Dokonce jsem zažil i situaci, kdy exekuce vyhrožovala vybráním bytu za člověka, který v tom bytě ani neměl trvalé bydliště a nikdy tam nebydlel - nakonec se zjistilo, že dotyčný pouze uvedl vymyšlenou adresu. A průkazní břemeno toho, že toho člověka vůbec neznají, bylo uvaleno na nájemníka, který s tím neměl vůbec nic společného.
Nexios
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
By si musel Klausa silno mucit aby takuto vec spravil podla mna.
Sklb - okrasny clovek
No, spis by ho cesi museli poslouchat a to v nasi republice nehrozi...Johny Matovic píše:By si musel Klausa silno mucit aby takuto vec spravil podla mna.

Uprimne je to pro me Pan z obrazu ve skole ( skola musela vyhazet krestanske krize, Vietnamci se bourili ), kterej je podle meho nazoru pro stat mene dulezity nez ministr...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No zrovna u Klause bych tohle nekonstatoval 
a ministr čeho? Jako všichni?

a ministr čeho? Jako všichni?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
WTF? Slyšel si někdy pojem parlamentní demokracie?Wlern píše:No, spis by ho cesi museli poslouchat a to v nasi republice nehrozi...)
Uprimne je to pro me Pan z obrazu ve skole ( skola musela vyhazet krestanske krize, Vietnamci se bourili ), kterej je podle meho nazoru pro stat mene dulezity nez ministr...
Nexios
Že by demokracie jen pro Parlament?Hunter píše:WTF? Slyšel si někdy pojem parlamentní demokracie?Wlern píše:No, spis by ho cesi museli poslouchat a to v nasi republice nehrozi...)
Hunter píše:WTF? Slyšel si někdy pojem parlamentní demokracie?Wlern píše:No, spis by ho cesi museli poslouchat a to v nasi republice nehrozi...)
Ano, slysel... Ber to s troskou nadsazky. Jinak si myslim, ze parlament i senat ma vetsi pravomoce nez prezident... ( tedy spis prezident ma jine, ale je to jako srovnavat "mag - KVF // clerik - IVM )
Jinak Huntere, jsem clovek, kterej se o politiku zajima stilem "nelibi se mi vetsinove strany, kouknu se na nejake mene zname a ja osobne byl asi volil szr, i kdyz maji jen 0,1% hlasu...
Momentalni demokracie je o tom, ze se male politicke strany nemaji moznost prosadit, jelikoz nejsou videt jako ODS, SZ, TOP 09, komunisti... a to muzou mit plan jakykoliv. Takze toto neberu jako demokracii... ( a nebo v politice existuje nejaka strana, s kterou souhlasis na 100% a nebo taky vybiras to "mensi" zlo ? )
No nic, neberte me vazne, jsem tak trochu... ehm... v lihu :p
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši