Spíš pro jinej typ hracuJohny Matovic píše:dobrodruzstvo pre pokrocilejsich hracov :pberny píše:Inkvizitor Dan píše:Pokud se naslo GM, schopne desp casto a pravidelne menit, prekvapovat skupinky a prizpusobovat poklad dle zanechanejch equipku , je to to nejlepsi co pro tenhle dungeon lze udelat a cela diskze byla defakto bezpredmetna. V takovem pripade jedine palec nahoru za obrovskou ozivovaci injekci PVM a doufam ze to dlouho tak vydrzi.
No, tyjo Dane. Nevim kolik lidi vydrzi tam lezt 4x aby tam furt chcipli. Neni to dung na hodku vid, ale stravis tam 10hodin , chcipneš a uz tam vickrat nepujdes(ja). A pochybuju ze na dpčku je tolik lidi co maji chut lozit do despa, stravit tam 50hodin aby se to naučili chodit, jestli vůbec. Protoze tim zpusobem jak to tedko prudík děla to muzes mit naučený sebevíc, šlapneš tam kde si myslíš ze to je čistý a ejhle, 2 arachove a mas cecky venku.
Prid spet za par rokov
A je to tady vážení - Despise Fail...
Re: A je to tady vážení - Despise Fail...
Teda nevím co jsi kdy prošel nebo neprošel, ale ten dung jsem byl včera také a opravdu mi to tak jako to posíláš někam nepřichází. To, že je místo ošetřené proti tomu, aby se nezneužívalo na provokování celé místnosti je celkem normální, to že tam někdo zůstal je smůla, ale pořád se dalo normálně hrát. Ono dále když je někde napsáno "Pozor: Nestabilní podlaha" znamená, že tam není s podlahou něco v pořádku a zdít by se nemělo, bohužel se zdilo a umřelo se. Ano despise je vyčerpávající dungeon, ale spousta místnosti se zvládla s takovým přehledem jako se v minulých výpravách té skupinky nestalo a šlo to daleko lépe. Nikdo z těch skupinek vedle GP a MC se nedostala dál než vy. Jednou na začátku to snad došli Harpagoni, ale od té doby se tam už také nedostali.
A ta non-ress zona? Aspon tam dat cedulku by nebylo od veci, nebo nějakej heslovitej naznak.... To ze ti je paladinskej stit, ziva voda i banda pres zed k nicemu jsme fakt tušit nemohli....
Edit. to ze menis dungeon celkem často je snad taky pravda ne? Na misto kam se v predchozis pokusech presouvali bez problemu jsme meli ted krizovku, nezustat jeden na zivu tak jsme vylehli celkem brzo, a ne zrovna v jinak tezkej mistosti.
Edit. to ze menis dungeon celkem často je snad taky pravda ne? Na misto kam se v predchozis pokusech presouvali bez problemu jsme meli ted krizovku, nezustat jeden na zivu tak jsme vylehli celkem brzo, a ne zrovna v jinak tezkej mistosti.
Tak v buši (nebo jak se to jmenuje) taky na tebe nevyskočí lev vždycky jen z poza jednoho stromu.berny píše:Edit. to ze menis dungeon celkem často je snad taky pravda ne? Na misto kam se v predchozis pokusech presouvali bez problemu jsme meli ted krizovku, nezustat jeden na zivu tak jsme vylehli celkem brzo, a ne zrovna v jinak tezkej mistosti.

Ano je pravda, ze posouvám pasti a 2 políčka dolu a doleva a ejhle problém. "Já jsem tady minule šlapal a nic tu nebylo a teď je tu arach" Skandální!berny píše:A ta non-ress zona? Aspon tam dat cedulku by nebylo od veci, nebo nějakej heslovitej naznak.... To ze ti je paladinskej stit, ziva voda i banda pres zed k nicemu jsme fakt tušit nemohli....
.......to, že hlavní záměr té místnosti je v tom aby se zabijela ručně bez kouzel je dané a vedlejší prostor je ošetřený proto aby si tu místnost nikdo nestahoval a nezabijel jí přes zeď, tak je tam zona ve který prostě nejde nic. Nemusím ti opravdu dávat manuál kde máš co dělat.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Možná by místo toho pvp měl víc potrénit pvm proti tupým monstrů, které výpravu přece nemůžou zabít 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Takze tu delas dementy ze vsech lidi co sli despa a nedosli , jenom protoze tebe tam protahnul emp? To jsi fakt hrdina, gratulujuPrafotr Morava píše:Možná by místo toho pvp měl víc potrénit pvm proti tupým monstrů, které výpravu přece nemůžou zabít
Delej si co chces, me to je volny. Jen tim chci rict , ze lakas lidi do despu, rikas ze se to maji naucit chodit, a pak pro tebe zdanlive banalni 2 arachove polozi vypravu a tim lidi docela otravis.Prudom píše:Ano je pravda, ze posouvám pasti a 2 políčka dolu a doleva a ejhle problém. "Já jsem tady minule šlapal a nic tu nebylo a teď je tu arach" Skandální!berny píše:A ta non-ress zona? Aspon tam dat cedulku by nebylo od veci, nebo nějakej heslovitej naznak.... To ze ti je paladinskej stit, ziva voda i banda pres zed k nicemu jsme fakt tušit nemohli....
.......to, že hlavní záměr té místnosti je v tom aby se zabijela ručně bez kouzel je dané a vedlejší prostor je ošetřený proto aby si tu místnost nikdo nestahoval a nezabijel jí přes zeď, tak je tam zona ve který prostě nejde nic. Nemusím ti opravdu dávat manuál kde máš co dělat.
Naposledy upravil(a) berny dne 24.01.2011 16:07:40, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pojezdy vám nejdou, pvm vám nejde, tý brďo skandál velebnostiberny píše:Delej si co chces, me to je volny. Jen si mi tim despem nasral...

Odkdy Templari pojizdej?Wilson píše:pojezdy vám nejdou, pvm vám nejde, tý brďo skandál velebnosti

Kdyz wilson rekne ze templari pojizdej tak proste templari pojizdej, Wilson to ví nejlíp!Wrall Nightmare píše:Odkdy Templari pojizdej?Wilson píše:pojezdy vám nejdou, pvm vám nejde, tý brďo skandál velebnosti
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
S Empem jsem v životě dung nešel, ale zkoušej to dál...berny píše:Takze tu delas dementy ze vsech lidi co sli despa a nedosli , jenom protoze tebe tam protahnul emp? To jsi fakt hrdina, gratuluju
U tebe je to asi zvykem, ale já dungy chodil, nenechával jsem se jimi protahovat.
Nejdřív tu lidi fňukají, že se dungony nic nedělá, pouze se zmenšují poklady. Opravdový stereotyp. Někdo se o ně začne starat a zas je to špatně. Jestli si myslíš, že dojít TOP dungon je samozřejmostí, tak není. Jestli nechceš ztrácet equipy, zvol si jinou hru.berny píše:Delej si co chces, me to je volny. Jen tim chci rict , ze lakas lidi do despu, rikas ze se to maji naucit chodit, a pak pro tebe zdanlive banalni 2 arachove polozi vypravu a tim lidi docela otravis.
[/color]
[/color]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
já psal něco o templářích?Wrall Nightmare píše:Odkdy Templari pojizdej?

Proste nase neznalost dungu.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Kolem sebe umíme kopat každej, brečet umíme taky každej, ale postavit se něčemu čelem, tak to umíme opravdu málo kdo.
Reagoval jsi na Bernyho posty o despu. Jenze Berny ten desp nebyl s nama, ale s Templarema. Mozna bys nemusel psat takove utocne posty, dokud si o tom problemu neco nezjistis.Wilson píše:já psal něco o templářích?
Jo? tak mi rekni kdy jsi toho despa dosel ty skillere? kdyz to nikdo jinej nedal nez emp + mc? Ja vim, jsi starej kanon, a dal jsi to potajnu, aby to nikdo nevidel.Prafotr Morava píše:S Empem jsem v životě dung nešel, ale zkoušej to dál...berny píše:Takze tu delas dementy ze vsech lidi co sli despa a nedosli , jenom protoze tebe tam protahnul emp? To jsi fakt hrdina, gratuluju
U tebe je to asi zvykem, ale já dungy chodil, nenechával jsem se jimi protahovat.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím jestli jsi raněný mrtvicí, nebo jen vrozeně hloupý... Najdeš mi prosím, kde jsem psal o tom, že jsem prošel nově postavený despice?
Opravdu nemůžu za to, jak jsi nechápavý. Narážel jsem na situaci, kdy pk obhajovali své kempení dungeonů tím, že jsou jen další překážkou v dungeonech, kde dobrodruhům vlastně kromě nich, nehrozí žádné reálné nebezpečí. A ejhle, pk brečí nad obtížností dungeonu. Dřív než se určitá místa došla, tak se nechávalo pravidelně docela dost výbavy v mrtvých tělech. Ale ano, na válení v mamonu za nemožnosti smrti si zvykne každý. Běda jestli to zas někdo ztíží. Běda jestli někdo chce po výpravách aby místo kopírování prvně prošlé cesty, museli reagovat na okamžitou změnu....
Opravdu nemůžu za to, jak jsi nechápavý. Narážel jsem na situaci, kdy pk obhajovali své kempení dungeonů tím, že jsou jen další překážkou v dungeonech, kde dobrodruhům vlastně kromě nich, nehrozí žádné reálné nebezpečí. A ejhle, pk brečí nad obtížností dungeonu. Dřív než se určitá místa došla, tak se nechávalo pravidelně docela dost výbavy v mrtvých tělech. Ale ano, na válení v mamonu za nemožnosti smrti si zvykne každý. Běda jestli to zas někdo ztíží. Běda jestli někdo chce po výpravách aby místo kopírování prvně prošlé cesty, museli reagovat na okamžitou změnu....
[/color]
[/color]
Prafotr Morava píše:Já nevím jestli jsi raněný mrtvicí, nebo jen vrozeně hloupý... Najdeš mi prosím, kde jsem psal o tom, že jsem prošel nově postavený despice?

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
A já tu zas mluvím o tom, že sis moc zvykl na stereotyp. Stačí jeden člověk co ten dung zná a protáhne všechny... Kde je do prdele napsaný, že to tak má být? Nelíbí se ti to? Tak tam nelez a nefňukej. Prudom se o ten dungeon stará, záleží na něm jak to postaví. Ústupek je už to, že vidím, zda se tam vůbec vyplatí jít.
[/color]
[/color]